Ga naar de inhoud

Mijn week #7 | Dingetje met mijn auto, zelfgemaakte pizza en lunchen bij mijn ouders

Omdat we vlak voor de grote beurs in München zitten waar ik het al eerder over had, is het nog steeds erg druk op mijn werk. Daardoor heb ik op de momenten dat ik niet aan het werk was wat rustiger aan gedaan dan dat ik normaal zou doen. Er is natuurlijk wel van alles gebeurd en dat lees je hieronder. Lees je mee?

Maandag

begon ik weer vroeg op mijn werk. In de eerste pauze heb ik de garage gebeld waar ik mijn auto in onderhoud heb. Ik vertelde wat er aan de hand was en dat ik hoopte dat het de weerstand was die kapot was. Ik kon gelijk mijn auto langs brengen en zij zouden er tussendoor naar kijken. Op dit moment is het namelijk erg druk bij de garage, dus ik was blij dat hij me zo snel wilde helpen. Mijn collega reed achter me aan naar de garage (die zit vlakbij mijn werk) en nam me weer mee terug. Ik heb de rest van de dag gewerkt en werd rond 16:00 uur gebeld dat mijn auto klaar was. Het was inderdaad de weerstand en de ventilator deed het weer! Gelukkig was het niet de ventilator motor, want anders was het een veel duurder geintje geweest. Dezelfde collega bracht me naar de garage en ik had mijn auto weer! Ik ben toen snel naar huis gegaan, want het was een lange dag.

Dinsdag

heb ik thuis gewerkt nadat ik Feline naar school heb gebracht. ’s Middags hebben we lekker rustig aan gedaan. Als avondeten hadden we zelfgemaakte pizza. Dat vinden we alle drie zo ontzettend lekker!

Pizza van de barbecue

Woensdag

had Feline een korte dag. Toen ik haar ophaalde zijn we daarna even naar de Lidl om wat boodschapjes te halen en een lekker broodje voor tussen de middag. De glazenwasser was geweest vandaag en ik had eigenlijk geen zin meer om de binnenkant van de ramen te wassen tot we de nieuwe pui hebben. Maar toen ik zag hoe vies ze waren ben ik toch gezwicht. Feline heeft me geholpen en we hebben samen gelijk de woonkamer even schoongemaakt. Soms is dat best fijn om even je frustratie eruit te gooien tijdens schoonmaken.

Donderdag

was weer een werkdag op mijn werk. Ik besloot tussen de middag te gaan lunchen bij mijn ouders. Dat is 20 minuten rijden. Het was erg gezellig en de patatjes waren ook erg lekker! 😉 Daarna weer naar mijn werk. Toen ik thuis kwam ben ik eerst even lekker gaan douchen. Vannacht stond een meisje naast mijn bed die last had van haar oor. We waren een beetje bang dat ze oorontsteking zou krijgen, ze gloeide ook helemaal. Gelukkig was dat niet het geval en kon ze lekker naar school. Maar door de gebroken nacht was ik niet helemaal in mijn hum. En vaak help douchen dan. Na het douchen lekker een joggingbroek en dikke warme trui aan. Heerlijk!

Vrijdag

was weer een dag op de zaak. Mijn werkgever was vandaag ook aanwezig en we hebben veel werk verzet op kantoor samen. Zulke dagen zijn altijd erg fijn. Ik ging rond 15:00 uur naar huis, want had het wel een beetje gehad en wilde weekend houden! We hebben komend weekend niks gepland, heerlijk dus! Het enige wat we moeten doen is boodschappen.

Zaterdag

ging ik uitslapen! Ik kan dat eigenlijk niet zo goed. Maar vandaag heb ik zowaar uitgeslapen tot iets over 10! ik was er wel even uit om 07:00 uur, maar ben toen weer naar bed gegaan. Het nadeel bij mij van uitslapen is dat ik dan altijd wakker word met hoofdpijn. Zo ook vandaag. Dus pil in mijn mik en hopen dat het snel over gaat. Bas ging de boodschappen halen en Feline en ik gingen naar het Kruidvat en de Action. Ik wilde bakjes hebben voor in de nieuwe kast. Ik heb nu een grote bak van IKEA waar al mijn kleine spul in zit, maar dat vind ik onhandig. Dus heb ik vandaag 2 grotere bakjes en 4 kleine bakjes gekocht. Ook heb ik 2 sorteerbakken gekocht voor papier.

Zondag

hebben we ook niks op de planning. Maar dat zegt helemaal niks bij ons. Het verschonen van de bedden stond op de planning, ik moest linzensoep maken voor Feline, ik wilde mijn planten verzorgen, de kattenbak moest verschoond worden en ik moest alvast tanken voor morgen. En oh ja… Ik wilde ook nog even een stukje tikken voor mijn blog. Het enige wat niet gelukt is zijn mijn planten. Dat is niet zo’n heel groot probleem, want het is kouder in huis en daardoor hebben de planten al iets minder water nodig. Dus die doe ik komende week wel. De rest is wel allemaal gelukt, dus vanavond hebben we een heerlijk schoon bed!

Deze week is er niks kapot gegaan, maar het was niet echt veel rustiger dan afgelopen week. Komende week zal ook niet rustiger worden, want er staat een ziekenhuis bezoek op de planning, fysio en Harry mag naar de dierenarts. Hoe gaan jullie om met drukke weken? Hoe kom je dan zelf tot rust?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.