Ga naar de inhoud
Home » Mijn week #9 | Denken aan mezelf en pakjesmiddag

Mijn week #9 | Denken aan mezelf en pakjesmiddag

Wat een week. De stand in München is opgeleverd en weer afgebroken, ik heb besloten dat ik een stapje terug ga doen en we hebben Sinterklaas gevierd met een ongelovige. Lees je mee wat er allemaal is gebeurd?

Maandag

ben ik op de zaak geweest. De beurs waar de stand van Nbrands staat gaat vandaag open. Ik was best een beetje zenuwachtig, want er zou toch maar iets niet goed zijn. Gelukkig waren de klanten super tevreden! Ik zou eigenlijk in Amsterdam 2 stands helpen opleveren, maar dat was niet nodig. De laatste tijd merk ik dat ik minder goed in mijn vel zit en dat ik daar last van begin te krijgen. Ik heb daarom besloten om een stapje terug te doen. Dat ga ik onder andere doen door de woensdag ochtenden vrij te nemen (zijn maar 4 uur) en niet meer zo achterlijk vroeg mijn bed uit te gaan als ik naar de zaak ga. Ik begin vanaf donderdag om 07:00 uur. Dan kan ik 1,5 uur langer op mijn bed blijven liggen.

Dinsdag

heb ik thuis gewerkt. Toen ik ’s middags Feline had opgehaald ben ik gaan uitvogelen wat ik in mijn nieuwe bullet journal wil gaan zetten. En vooral de manier waarop. Voor mij is een journal een veredelde agenda. Ik werk een aantal weken uit en houd er lijstjes in bij. Ik schrijf er bijvoorbeeld ideeën in voor blogs. Mijn agenda staat aan de linkerkant van de pagina’s en rechts houd ik dan bij wat ik die week gedaan heb en in mijn weekoverzicht wil plaatsen. Want ik vertel jullie natuurlijk niet alles! 😉

Woensdag

was mijn eerste vrije ochtend. Omdat ik zelf mijn wenkbrauwen niet kan bijhouden, ik zie namelijk niet zo heel veel zonder bril, heb ik maar weer eens een afspraak gemaakt bij een beautysalon in Osdorp. De mevrouw waar ik soms naar toe ga is onze oude bovenbuurvrouw en zij is super goed! Zij verft mijn wenkbrauwen en epileert ze met touwtjes. Dat doet wel iets meer pijn, maar het is wel elke keer mega strak! Om 12:30 uur haalde ik Feline uit school en gingen we thuis snel wat eten. Om 14:00 uur begon namelijk het kinderfeestje waar ze voor uitgenodigd was. Ze gingen bowlen en ons meisje had gewonnen! Omdat we Feline om 18:00 uur konden ophalen van het feestje, hebben Bas en ik samen gegeten. We kozen ervoor om noodles met gehakt te eten. Die lust Feline niet en wij wel heel erg!

Donderdag

was de eerste dag dat ik om 07:00 uur begon in plaats van 05:30 uur. Aan de ene kant bevalt het me prima, alleen is het wel echt een stuk drukker op de weg. Maar om mijn rust meer te pakken neem ik het drukkere verkeer maar voor lief. De stand in München werd vandaag alweer gedemonteerd. Gisteravond was de beurs afgelopen en hebben de mannen al een aantal dingen weggehaald en ingepakt. Ik heb aardig wat tekenwerk verzet en toen ik naar huis ging stond ik dik in de file… Dat is altijd jammer….

Vrijdag

heb ik weer op de zaak gewerkt. Omdat ik donderdag een nieuwe werklaptop heb besteld bij Coolblue kon ik die vandaag ophalen. Ik vertrouw de pakketdiensten namelijk niet zo rond feestdagen… Ik ben begonnen met het instellen van de laptop, alleen ben ik daar helaas nog niet mee klaar. We hebben een lekkere lunch gehaald bij de benzinepomp (die broodjeszaak daar is meer een veredelde frietzaak). ’s Avonds heeft Bas een nieuw recept voor nasi gebruikt en het was heerlijk! Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik de cadeautjes voor Sinterklaas ingepakt.

Zaterdag

hebben we pakjesmiddag gevierd. Omdat Feline niet meer onder de gelovige valt is het heel anders. Ze stond trouwens al wel in pietenpak naast mijn bed om 07:00 uur… Dus de spanning zit er nog wel in. In de ochtend hebben we een beetje opgeruimd, gestofzuigd, cupcakes gebakken en het knoflook-brood alvast voorbereid. Rond 15:00 uur kwamen de gasten (zoals Feline het altijd zegt 😉 en kon het feest beginnen!

Zondag

was Feline weer lekker vroeg wakker. We hadden eigenlijk afgesproken dat ze naar beneden mocht gaan om televisie te kijken als ik nog niet wakker was, maar helaas was ik al wakker voor zij wakker was. Ze kwam om 07:00 uur naar beneden en is gelijk verder gegaan met het bouwen van haar Lego. We hebben samen een paar potjes Betoverde Doolhof gespeeld. We hebben de rest van de dag lekker rustig aan gedaan.

Dit was weer een overzicht van mijn afgelopen week. Ik ben trots dat ik een stapje terug genomen heb. Nu alleen zorgen dat ik het vol ga houden! 😉 Komende week gaat een hele leuke week worden! Wat? Dat lees je volgende week!!! Hoe was jullie Sinterklaas? Of heb je het niet gevierd.

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.