Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 3 dingen waar ik trots op ben!

Bijna een jaar geleden schreef ik er al over. Druk, en therapie tegen angsten. Ik ben trots op mezelf dat ik besloten heb om aan mezelf te werken en even aan mezelf te denken. Maar sinds die tijd ben ik steeds vaker trots op mezelf! En daar ben ik erg blij mee. Maar wat zijn 3 dingen waar ik trots op ben? Je leest het hier.

daith piercing

Piercing

Zoals je misschien nog weel weet heb ik een tijdje geleden een piercing laten zetten. Iets waarvan ik altijd heb gezegd dat ik dat nooit zou doen! Ik ben panisch voor naalden en tja… Een piercing wordt gedaan met een naald… En toch heb ik het gedaan! En daar ben ik onwijs trots op! Helemaal omdat het me echt heel erg geholpen heeft.

Autorijden

Ook iets wat ik een tijdje geleden heel erg eng vond. Autorijden. Door de 2 ongelukken die ik heb gehad was mijn zelfverzekerdheid in de auto echt ver te zoeken… Ondertussen stap ik rustiger in mijn nieuwe auto en rijd ik weer overal naar toe! Soms heb ik nog wel witte knokkels, maar in stomme situaties voel ik nu voornamelijk boosheid. Ik hoef niet meer mijn auto aan de kant te zetten en te hopen dat mijn hartslag weer naar beneden gaat of dat het huilen stopt. En dat is super fijn!

Schaatsen

Sinds ik bekkeninstabiliteit heb zijn er weinig sporten die ik nog kan. Niet dat ik een echte sportfanaat ben of ooit ben geweest, maar een beetje beweging is wel goed voor je. Schaatsen vond ik vroeger altijd erg leuk, maar ik dacht dat ik dat niet meer zou kunnen. Toen Feline begin dit jaar op schaatsen ging kreeg ik onwijs de kriebels om het ook te gaan proberen.

En weet je?! Ik kan het gewoon nog!!! Ondertussen gaan we met veel regelmaat lekker schaatsen op woensdagmiddag en geniet ik er echt van! Het gaat super goed en ik merk dat mijn bekken er een stuk sterker door zijn geworden. Ik heb minder vaak last ervan. Wat heel erg fijn is!!!

Gezellig weer schaatsen met mijn meisje

Ben jij ook wel eens trots op jezelf? En durf je dat ook toe te geven? Of heb je, net als ik eerst had, moeite met trots op jezelf te zijn?

Liefs, Linda
3 dingen waar ik trots op ben

1 reactie op “Persoonlijk | 3 dingen waar ik trots op ben!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.