Ga naar de inhoud

Persoonlijk | #59 | Werken en shoppen

Maandag – Werken en nog steeds verkouden

Ik ben al een hele week verkouden en het lijkt niet te stoppen… Helaas slaap ik hierdoor ook een stuk slechter waardoor ik best moe ben overdags. Vandaag ben ik voor mijn werk in de ochtend stickers op gaan halen bij een leverancier van ons. Woensdag moet alles voor een grote stand in München op de vrachtwagen gezet worden en daar moet dit ook bij.

Op de terugweg kwam ik iets grappigs tegen. Ik weet dat sommige mensen van kerst houden, maar dit gaat me toch een tikkeltje te ver…

maandag een kerstboom op wielen

Eenmaal thuis hebben we lekker wraps met gehakt gegeten. Die waren heerlijk! ’s Avonds lag ik redelijk vroeg in bed. Want snotterig zijn maakt echt wel heel erg moe…

Dinsdag – Feline naar school en handige Harry

Vandaag werk ik weer vanuit huis. Ik heb aardig wat op de planning staan, maar eerst mag ik Feline naar school brengen. Mevrouw wilde vanochtend kleur in haar haren, dus heb ik 2 lange vlechten met nephaar gemaakt. Ook moest haar bal mee naar school.

dinsdags lopend naar school
dinsdags lopen naar school

Daarna ben ik thuis aan het werk gegaan. De dagen dat ik thuis werk zijn altijd erg gezellig met onze lieve Harry! Eerst gaat meneer altijd boven op één van de bedden liggen om vervolgens naar beneden te komen en te laten zien dat hij je lief vindt…

dinsdag handige Harry

Woensdag – Surprise maken op school en stemmen

Vandaag werk ik vanuit huis. Feline heeft vanmiddag op school surprise maken. Ze kunnen 2 woensdagen achter elkaar bezig zijn met de surprise voor school. Afgelopen week hebben ze lootjes getrokken in de klas en voor degene op het lootje moeten ze een surprise maken. Op school hebben ze veel materialen waar ze mee kunnen werken en Feline had daar enorm veel zin in!

Tussen de middag, toen ik klaar was met werken, zijn Bas en ik samen gaan stemmen. Daarna zijn we gelijk doorgelopen naar de snackbar om onszelf te trakteren op een broodje kroket! Soms heb je dat gewoon even nodig! Rond 14:00 uur ben ik naar school gegaan. Ik was erg nieuwsgierig over de knutselmiddag dus ben ik de school ingelopen om te gaan kijken. Ze waren nog lekker bezig en ik heb nog wat kinderen geholpen met hun mooie knutsels. Feline heeft haar surprise bijna af en mee naar huis genomen. Ze wil deze thuis afmaken, en dat is natuurlijk helemaal goed! Ik ben benieuwd of ze komende woensdag ook weer gaat nu ze eigenlijk bijna klaar is.

Donderdag – Drukke dag op kantoor

Vandaag was ik door mijn verkoudheid weer eens voor mijn wekker wakker. En dat is echt niet fijn als deze toch al mega vroeg gaat… Om 05:15 uur zat ik al op mijn werk en uiteindelijk was dat stiekem maar goed ook! Ik heb veel werk kunnen doen en uiteindelijk ben ik pas om 16:00 uur naar huis gegaan! Toen ik nog even moest tanken was het mega druk bij het tankstation. Ook onderweg was het drukker dan normaal waardoor ik uiteindelijk pas rond 17:30 thuis was… Gelukkig aten we lekker makkelijk en was Bas al bijna klaar met het eten maken.

Vrijdag – Thuiswerken

Ook vandaag was ik voor mijn wekker wakker. Maar vandaag kon ik in mijn joggingbroek op de bank blijven zitten tot de wekker van Feline ging! Dan is het toch anders om vroeg wakker te zijn. Ik ben namelijk lekker gaan haken met een serie die ik aan het kijken ben.

Nadat ik Feline naar school heb gebracht ben ik thuis aan het werk gegaan. Als ik op vrijdags thuis werk heb ik altijd het gevoel dat ik een korte week heb. Dat is eigenlijk niet zo, maar het voelt wel zo. Wanneer ik dan ’s middags mijn laptop dichtklap en in mijn tas stop heb ik echt weekend. En hoef ik niet eerst naar huis te rijden.

Zaterdag – SHOPPEN!

Vandaag gaan Bas en Feline boodschappen doen want ik heb iets anders op de planning staan! Ik ben de laatste tijd best wat kilootjes kwijt en dat betekent dat mijn broeken echt niet meer passen. Ze zijn echt allemaal te groot. Uiteraard is dat de bedoeling, maar dat betekent ook dat ik nieuwe broeken moet hebben. En dat vindt mijn bankrekening niet zo heel leuk. Maar ik had gespaard!

Het was niet zo druk in de stad, wat natuurlijk door het weer kwam. Ik vond het weer niet zo erg, want ik was toch meer in de winkels dan buiten. Binnen 10 minuten had ik bij Jeans Centre al een mooie spijkerbroek te pakken! Ik wilde, omdat deze aardig aan de prijs was, bij ‘goedkopere’ winkels nog kijken naar wat goedkope broeken. Helaas zaten alle broeken die ik hierna aan deed echt vreselijk… Na een stuk of 10 lelijke broeken ben ik toch maar terug gegaan naar de eerste winkel om exact dezelfde spijkerbroek in een andere wassing te kopen…

Bij The Sting heb ik nog een vestje en een coltrui gekocht. Daarna was ik het toch wel een beetje zat om elke keer natgeregend te worden. Ik besloot naar huis te gaan, want we hadden nog iets op de planning staan!

Gisteren werd ik gebeld door een winkel bij ons op het winkelcentrum. Feline had meegedaan aan een kleurwedstrijd daar en was één van de kinderen die gewonnen had! We moesten dus wel even bij Sinterklaas gaan kijken. Want ook al geloofd ons meisje al een heel jaar niet meer, het blijft toch wel spannend… 😉

zaterdag naar Sinterklaas

Feline heeft een heel leuk spelletje gekregen waarin je koeien moet vangen met een ufo. Kijk hier maar even wat ze heeft gekregen! Zij vindt het echt heel erg leuk!

Omdat onze buren een nachtje weg waren mochten wij weer eens op hun lieve poezenbeestjes passen! Wat een knuffeltjes zijn het toch!

poezies van de buren

Zondag – Weer naar de stad…

Feline heeft stiekem best wel nieuwe kleren nodig. En binnenkort heeft ze een kerstdiner op school. Daar wil ze eigenlijk ook wel een leuke outfit voor hebben. En omdat wij het zonde vinden om redelijk veel geld uit te geven aan een jurk die ze maar 1x ofzo aan doet, zijn we naar de Primark gegaan. De horror… Uiteindelijk zijn we wel echt heel erg leuk geslaagd en heeft ze allemaal nieuwe truien en een nieuwe spijkerbroek gekocht! Bij de Hema zijn we geslaagd voor een leuk rokje en een shirtje voor kerst. Maar dit kan ze ook gewoon vaker aan, want het is niet zo heel glitter & glamour gelukkig.

Daarna zijn we lekker naar huis gegaan en hebben we geleerd voor de Engels toets van Feline die ze vrijdag heeft. We merken al wel echt vooruitgang! Zo leuk om te zien!!! ’s Middags heeft Feline nog het Junior Songfestival gekeken terwijl Bas en ik op onze laptop zaten. ’s Avonds hebben Bas en ik Quesadilla met gehakt van Lekker en Simpel gegeten. Feline vindt dat niet zo lekker, dus heeft zij linzensoep gegeten.

Hoe was jouw week? Ik ben lekker gaan shoppen voor mezelf en de dag erna voor Feline! Het was een lekker weekje en komende week wordt ook erg leuk volgens mij! We hopen alleen dat het weer wat beter gaat worden… Minder regen vooral.

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

1 reactie op “Persoonlijk | #59 | Werken en shoppen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.