Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 61 | Veel werken en Sinterklaas

Afgelopen week heb ik een drukke werkweek gehad. Ik heb aardig wat tekeningen de deur uit kunnen doen en had een extra ritje naar kantoor… Ik ben uiteten geweest met een vriendin en we hebben Sinterklaas gevierd. Wat er nog meer gebeurd is lees je in een nieuwe week van!

Maandag – Naar kantoor

Vandaag ben ik weer een dag op kantoor. Komende week is mijn werkgever op vakantie en vandaag bespreken we mijn planning voor de komende dagen. We hebben veel aanvragen liggen die de deur uit mogen. Als hij terug is van zijn welverdiende vakantie mag hij lekker gaan rekenen. 😉

Gisteren kwam ik erachter dat ik niet genoeg wol had voor de sjaal die ik aan het maken ben. Het voordeel van mijn werkplek is dat het vlakbij Wolplein zit! Vandaag heb ik mijn bolletjes opgehaald en kon ik verder met mijn sjaal.

nieuwe wolletjes

Dinsdag – Drukke dag en een extra ritje naar kantoor

Bij Feline kwam Sinterklaas aan op school. Uiteraard ben ik even blijven kijken om daarna terug te gaan naar huis. Toen ik mijn laptop uit de tas haalde kwam ik erachter dat ik mijn muis vergeten was op kantoor. Nu is een muis makkelijk te vervangen, maar aan de muis hangt een dongel die ik nodig heb voor het programma waar ik mee teken… Zonder kan ik niks… Dat werd dus een ritje Zaltbommel op de dinsdagochtend…

Na 2 uur was ik weer thuis en kon ik eindelijk even aan het werk. Echt maar even, want onze Harry mocht voor zijn APK naar de dierenarts. Alles was goed met hem, hij vindt het zelf alleen helemaal niks!

Harry naar de dierenarts

Eenmaal weer thuis heb ik nog even gewerkt voor ik Feline weer op mocht halen van school. Gelukkig had ik besloten om met de auto ons meisje op te halen, want ze had een mega grote surprise gekregen!

Surprise!

Woensdag – Extra werken

Vandaag ben ik thuis vroeg aan het werk gegaan. Doordat ik gisteren niet genoeg had kunnen doen voor mijn gevoel, heb ik dit vandaag ingehaald. Bas heeft Feline naar school gebracht en ging daarna gelijk door naar zijn werk. ’s Middags was Feline om 12:30 uur al weer uit en om 14:00 uur had ze een kinderfeestje van een vriendje van haar. Ik heb haar weggebracht en ben gelijk even doorgereden naar de Action. We moesten nog wat schoonmaakspul hebben en waxinelichtjes. En waar kan je dat beter halen dan bij de Action?

’s Avonds hebben Bas en ik lekker een pizza besteld, Feline heeft op het feestje gegeten en toen ze thuis kwam kon ze bijna naar bed! Wat ook wel echt nodig was, want ons moppie was kapot!

Donderdag – Rondjes rijden

Vandaag ben ik weer een dag op kantoor aan het werk geweest. Er moest een auto van mijn werk naar de garage gebracht worden, dus heb ik dat samen met een collega gedaan. Eenmaal weer op de zaak ben ik weer gaan tekenen. Na de lunch waren 2 van de weggebrachte auto’s klaar! Eén stond er al iets langer. Samen met 2 collega’s ging ik weer op pad. De één ging terug met de ene auto en de ander met de andere auto. Daarna heb ik nog een tijdje gewerkt voor ik naar huis ben gegaan. Op dit soort dagen heb ik altijd het gevoel dat ik niet zo heel veel kan doen…

Vanochtend bleek de juf van Feline ziek te zijn en er was geen vervanging… Gelukkig kon mijn schoonvader vroeg komen, want Bas moest echt op pad voor zijn werk… Echt zo fijn dat hij dan gelijk kan komen!

Vrijdag – Thuis aan het werk en uit eten!

Vandaag ben ik weer een dagje thuis aan het werk nadat ik Feline naar school gebracht had. Na mijn werk ben ik Feline op gaan halen en daarna nog even wat boodschappen gaan halen. Morgen vieren we namelijk Sinterklaas bij mijn ouders en we willen nog een kleinigheidje voor mijn ouders en mijn schoonvader.

Zaterdag – Boodschappen, speculaas en Sinterklaas

De beste man is al even het land uit, maar wij vieren nog Sinterklaas. Eerst ging Bas boodschappen doen terwijl Feline en ik speculaas gaan maken. Toen dat allemaal klaar was konden we Gerard ophalen en naar Culemborg! Tijd voor SINTERKLAAS!

Rijmpiet had een gedicht gemaakt met aanwijzingen. Per aanwijzing mocht er 1 cadeautje uitgepakt worden. De cadeautjes waren allemaal genummerd! Als allerlaatste mocht ze haar Nintendo Switch uitpakken! Wat was ons meisje blij!!!

Sinterklaas

We hebben heerlijk gegeten in Culemborg bij mijn ouders. Feline heeft heel erg veel gespeeld met haar Switch en wij hebben gezellig zitten kletsen! Wat een top dag! Uiteindelijk lag Feline om 22:00 uur in bed en was ze zo vertrokken!

Zondag – HE-LE-MAAL NIKS!

Vandaag hebben we lekker thuis gerommeld. Feline heeft lekker een tijd op haar Switch gespeeld, wij hebben een paar potjes meegedaan en we hebben een tijdje zitten kleuren met haar nieuwe alcohol markers. Ook deze heeft ze gisteren gekregen en is ze heel erg blij mee! Het zijn ook wel echt hele mooie stiften.

nieuwe stiften van Feline

’s Avonds hebben we gevuld stokbrood gegeten terwijl we de hele dag in onze joggingbroeken zijn blijven lopen. Alleen Feline heeft kleren aangedaan en is even buiten gaan spelen toen haar vrienden haar op kwamen halen. Ook wel even lekker voor haar. Anders had ze de 12 uur spelen wel gehaald! 😉

Dit was mijn week. Veel gewerkt en leuke dingen gedaan! Heb jij Sinterklaas gevierd? En ben je verwend? Wij hadden voor onszelf niks, maar hebben wel een mooie adventskalender met kraslot en oudjaars lot van de Staatsloterij gehad! Komende week wordt een rustige week. Is ook wel even nodig. 😉

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

2 reacties op “Persoonlijk | 61 | Veel werken en Sinterklaas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.