Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 62 | Drukke week

De laatste weken van het jaar zijn altijd druk. Zo ook bij mij op mijn werk. Afgelopen week heb ik veel gewerkt, maar heb ik gelukkig ook nog andere dingen kunnen doen. Wat ik allemaal heb gedaan lees je in een nieuwe week!

Maandag | Vrije dag

Vandaag zal de stroom bij mijn werk een tijd uitgeschakeld zijn door werkzaamheden. De werkplaats kan niet draaien en op kantoor zal ook alles uit zijn. Nu heeft mijn werkgever besloten dat wij daarom allemaal een verplichte dag vrij zijn. Helemaal niet erg! Want ik wilde met mijn auto naar de garage.

Een tijdje geleden kwam ik er namelijk achter dat mijn spiegelkap kapot was… En aangezien ik zoveel ellende met auto’s heb gehad de laatste tijd, wil ik deze auto netjes houden! Ik had een afspraak gemaakt voor vandaag om 09:45 uur. Dat zou ik makkelijk redden! Want vanaf mijn huis naar Spijkenisse is het maar een uurtje rijden.

Little did I know… Ik ben om 08:00 uur de deur uit gegaan en stond dik in de file. Uiteindelijk kwam ik pas om 10:15 uur aan bij de garage. Gelukkig duurde de spiegelkap verwisselen maar een half uurtje en was ik om 12:00 uur weer thuis! ’s Middags kwam ons kattenvriendje van de buren nog even kijken of er wat te schooien viel!

ons poezenvriendje van de buren!

Dinsdag | Thuis werken

Vandaag heb ik thuis gewerkt. Feline heb ik eerst naar school gebracht om daarna snel achter mijn laptop te gaan zitten. Ik heb namelijk aardig wat op mijn lijstje staan om te doen. Ondertussen heb ik gelukkig nog wel linzensoep kunnen maken, hier hoef je namelijk niet heel veel voor te doen als alles gesneden is. Alleen af en toe roeren namelijk! Nadat ik Feline weer opgehaald had van school hebben we samen nog gespeeld op haar Switch. Je kan die aansluiten op de tv en samen spelen. Stiekem vinden wij dat ding ook wel echt heel leuk! 😉

Linzensoep maken

Woensdag | DRUK!!!

Voor mijn werk heb ik het echt heel erg druk. Dus toen Feline op school zat ben ik hard aan het werk gegaan. ’s Middags kwam een vriendje van Feline nog even spelen bij ons voor ze beide naar buiten gingen. Na het eten ben ik nog een paar uur gaan werken voor ik naar bed ging. Helaas lig ik dan nog te stuiteren in bed en sliep ik best laat.

Donderdag | Lange dag op mijn werk

Mijn wekker ging vroeg. En dat terwijl ik echt pas laat sliep! Ik voel me niet heel slecht gelukkig, want ik ga vandaag naar een potentiële klant! Het is een enerverende ochtend en middag. Hierdoor ga ik pas laat naar huis waardoor ik ook nog in de file kom te staan. Dat vind ik altijd zo stom!! Gelukkig heeft Bas het eten al bijna klaar als ik thuis kom en kan ik zo aanschuiven. ’s Avonds ben ik vroeg naar bed gegaan, want morgen gaat mijn wekker weer vroeg.

Vrijdag | Op kantoor, maar wel minder lang

Ook vandaag ben ik weer erg druk op mijn werk. Gelukkig kan ik wel vroeger naar huis dan gisteren. Hierdoor kom ik niet ontzettend lang in de file en kan mijn weekend op tijd beginnen! Ik merk dat ik echt wel heel moe ben, maar toch kijken Bas en ik nog wat tv voor ik ga slapen.

Zaterdag | Boodschappen en film kijken

Bas wilde graag naar de Hornbach. Feline en ik zijn daarom samen boodschappen gaan doen. We hebben alles (en meer 😉 kunnen vinden! Het was alleen wel echt al mega druk. Niet normaal… Zijn mensen bang om nu al bij dingen mis te grijpen? Kerst is pas over een week hoor!

Na dat we lekker een broodje hebben gegeten is het tijd voor iets wat Feline al een tijd graag zou willen doen. De eerste film van Harry Potter kijken! We hebben de film lekker met z’n drieën zitten kijken. Bas en ik dachten dat ze het na een half uurtje wel zat zou zijn, maar ze heeft de hele film gekeken! En ze wil nu ook graag de tweede film gaan kijken. Film 3 t/m 8 is volgens ons nog wel echt te spannend voor ons meisje. Ze is met dit soort dingen namelijk niet zo’n grote held. En dat geeft ook helemaal niks!

’s Avonds hebben we lekker broodje kipschnitzel met salsa en koolsla gegeten. Dit is een broodje die Bas en ik een keer gegeten hebben bij de IKEA en ons zo erg beviel dat we dit zelf wilde gaan proberen. De kipschnitzel maakt Bas altijd zelf en vorige keer had ik zelf salsa gemaakt. Dit was heerlijk! Alleen moet je dit wel een dagje laten staan voor het zo lekker is. Dit keer hebben we het dus gewoon maar kant-en-klaar gekocht. En stiekem was dit prima te doen! EN veel goedkoper. 😉

kipburger

Zondag | Uitslapen!

Voor mijn doen heb ik echt lang geslapen. Ik heb namelijk weer eens 8 uur achter elkaar geslapen voor ik voor de eerste keer wakker werd! Daarna hebben we Bas lekker laten slapen en heeft Feline haar cadeautje voor de verjaardag van Bas al afgemaakt.

De rest van de dag hebben we lekker rustig aan gedaan. Feline wilde heel graag de kerstboom opzetten, voor ons hoefde het niet perse, maar voor je dochter doe je toch alles!

kerstboom optuigen op zondag

En stiekem? Het staat best gezellig met die lampjes!

Hoe is jouw week geweest? Heb jij een kerstboom staan? Komende week is mijn laatste werkweek voor een kleine vakantie. Het wordt een gekke week met rare dagen, maar het zal wel weer een leuke week worden! Nu al zin in!!!

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | 62 | Drukke week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.