Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 63 | Laatste werkweek van het jaar

Afgelopen week is mijn laatste werkweek van het jaar. Voor mij een erg drukke week met het afmaken van veel dingen. Maar niet alleen op mijn werk is het een drukke week geweest. Ook thuis. Door de kerst heb ik dit weekoverzicht 2 dagen langer gemaakt dan normaal. Want de maandag en dinsdag voelen gewoon als twee dagen extra weekend! Lees je mee?

Maandag | Werken op kantoor

Vandaag heb ik een hoop van mijn lijstje af kunnen strepen. Gelukkig kon ik ook nog op tijd richting huis vertrekken zodat ik niet pas heel laat thuis zou zijn. Al met al een goede dag dus! ’s Avonds hebben Bas en ik nog een documentaire gekeken voor het lampje uit ging.

Dinsdag | Thuis aan het werk en kerstliedjes zingen op school

Vandaag heb ik Feline naar school gebracht waarna ik thuis aan het werk ben gegaan. ’s Middags moest ik iets eerder op school zijn, want Feline ging samen met haar hele school kerstliedjes zingen op het schoolplein. Erg leuk voor die kids om dat in de regen te moeten doen… Er waren er genoeg die helemaal doorweekt waren! Zo sneu!

kerstliedjes zingen op het schoolplein

Daarna zijn we samen even naar de winkel gegaan en heeft Feline van mij chocolade kerstballen gekregen omdat ze zo haar best gedaan had! En stiekem omdat ook zij helemaal natgeregend was…

Woensdag | Thuis werken en regenwoudcafé

Bij Feline op school hebben ze elke keer een ander thema om te behandelen. Op dit moment was dat het regenwoud. Op school hebben ze verschillende soorten fruit geproefd en werk gedaan wat met het thema te maken had. Om het thema af te sluiten hebben ze voor de ouders op woensdagmiddag een regenwoudcafé georganiseerd! Na mijn werk ben ik daar samen met Bas naar toe geweest. Ze hadden het erg leuk georganiseerd. En wat ik stiekem nog het leukste vond van deze middag, is dat je een uitgebreide rondleiding kreeg door de klas!

regenwoudcafé bij Feline op school

’s Middags zijn Feline en ik samen nog even naar de kringloop bij ons in de buurt geweest. Ik vind het heerlijk om rond te kijken en soms een mooi pareltje mee te nemen! Zo ook vandaag!! We willen graag voor de warme dagen een deurstopper hebben bij de achterdeur. En beter goed gejat, dan slecht verzonnen! Mijn ouders hebben namelijk dezelfde!

deurstopper leest!

’s Avonds heb ik in de stoel gehangen samen met Harry! Gezellig hè?!

Harry op de leuning van de stoel

Donderdag | Korte werkdag

Vandaag heb ik een korte werkdag op kantoor. Vroeg vertrokken en vroeg naar huis. Vanavond heeft ons meisje namelijk een feestje op school. In haar klas heeft ze een uitgebreid kerstdiner gehad. Hiervoor hebben alle kinderen (en ouders) iets lekkers gemaakt. Zo kunnen alle kinderen verschillende dingen eten en lekker genieten. Feline heeft miniknakworstjes in bladerdeeg gemaakt. Ziet Feline er niet schitterend uit?

donderdag kerstdiner op school
mooie haren voor het kerstdiner

Bas en ik hebben samen pasta gegeten. We konden ook op school blijven, maar daar zijn we beide niet zo van. 😉 People…

Vrijdag | Laatste thuiswerkdag voor de vakantie

Vandaag werk ik nog een dagje thuis. Feline heeft tot 12:00 uur school gehad. Vanmiddag gaan Feline en ik naar mijn werk voor de kerstborrel. Eerst eten we gezellig met z’n drieën thuis iets lekkers om de vakantie van ons meisje te vieren!

Het was erg gezellig bij de borrel op mijn werk en we zijn super verwend! Er lag zelfs een cadeautje voor Feline onder de kerstboom! Die hadden we niet aan zien komen zeg!!

Zaterdag | Boodschappen in de gekte

Morgen is het kerstavond. Vandaag is het helaas al echt gekkenhuis in de supermarkten, maar we hebben ons er doorheen gesleept… Alles voor maandag is binnen! Ik wil voor eerste kerstdag een breekbroodje maken en ik heb hier een recept voor gevonden. Om te kijken of het lekker is moeten we het natuurlijk wel even eerst proberen! Ik heb vandaag mezelf op een keukenmachine getrakteerd, want 20 minuten met de hand het deeg kneden is niks voor mij. 😉

heerlijk breekbroodje!

Het is een heerlijk broodje geworden. Alleen wil ik de volgende keer de bolletjes wat kleiner maken. Dit was namelijk wel heel groot… 😉 Maandag maak ik ze dus kleiner, maar voor de rest hetzelfde.

Zondag | Kerstavond in Deurne

Vanochtend heeft Bas al het één en ander voorbereid voor zijn masterpiece van eerste kerstdag! Ook ik heb al de kippetjes aangebraad die we dan op tafel gaan zetten. Feline en ik zijn nog even bij de buren met de katten gaan knuffelen. Daar passen we een paar daagjes op.

Knuffelen met Sabi

Daarna zijn we ons om gaan kleden, want we gaan kerstavond vieren bij mijn zus, haar vriend en mijn nichtje! We hebben onderweg in Culemborg mijn ouders opgepikt en zijn toen door gereden naar Deurne. Met z’n allen hebben we heerlijk zitten gourmetten. Wij hadden in ieder geval allemaal veel te veel gegeten toen we weer naar huis gingen.

Bas en ik

Feline heeft een oude Canon camera van mij. Blijkbaar blijven die dingen het na 20 jaar + nog steeds doen! Ze heeft overal foto’s van gemaakt en ook deze leuke van Bas en mij! Eindelijk een foto van ons samen! 😉

Maandag | Eerste kerstdag

Vandaag vieren we de verjaardag van Bas bij ons thuis samen met mijn ouders en mijn schoonvader. Bas heeft een onwijs mooie Beef Wellington gemaakt! Wat is die goed gelukt zeg!

Beef Wellington
Eten met kerst

Na het eten heb ik mijn ouders weer naar Culemborg gebracht. Ik had ze vanmiddag namelijk opgehaald. Zo was dit echt een lekkere kerst voor hun! Toen ik rond 21:30 uur weer thuis kwam ben ik op de bank geploft en heb ik niks meer gedaan! Ook Harry was er klaar mee!

Harry is klaar met kerst

Dinsdag | Tweede kerstdag

Vandaag hebben we echt niet zo veel te doen. Eigenlijk voelen we ons alle drie een beetje zoals Harry op de foto hierboven. Ik ben nog wel even naar de supermarkt gereden, want we zouden kliekjesdag hebben, maar als er geen kliekjes over zijn… 😉 Dan heb je het goed gedaan!

Ik heb ’s middags nog een broodje gemaakt die we lekker hebben opgegeten tijdens het kijken van Harry Potter and the Chambre of Secrets! Hierna moet ons meisje toch qua leeftijd echt even wachten tot ze verder mag kijken… ’s Avonds hebben we zelf pizza gemaakt. En ook die smaakte heerlijk!

Hoe is jouw kerst geweest? Heb je het thuis gevierd of ben je weggegaan? Misschien ben je niet van de kerst, dat kan natuurlijk ook. Ik vind het zelf ook alleen maar gezellig omdat we dan met elkaar lekker gaan eten. Maar dat hoeft voor mij niet perse alleen met kerst. Lekker eten en gezelschap kan altijd! Komende week ben ik lekker een paar dagen vrij en hoef ik pas 2 januari 2024 weer te werken! Even lekker genieten dus!

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | 63 | Laatste werkweek van het jaar”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.