Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | 64 | Weekje vrij

Persoonlijk | 64 | Weekje vrij

Afgelopen weekoverzicht was 2 dagen langer dan normaal door de kerstdagen. De rest van deze week was ik ook lekker vrij. Heerlijk een paar dagen niks! Maar ik heb wel van alles gedaan! Lees je mee?

Woensdag | Boodschappen

Vandaag hebben we de rest van de boodschappen voor deze week gehaald. Afgelopen zaterdag hebben we namelijk alleen de boodschappen voor de kerstdagen gedaan en de dagen ervoor. Verder hebben we eigenlijk niet zo heel veel gedaan. Mag ook wel een keer toch?

Donderdag | Intratuin Duiven

Vandaag zijn Feline en ik naar Intratuin Duiven geweest. Ik wilde hier graag een keer naar toe omdat ik de mooiste verhalen erover had gehoord. De kerstshow was nog in volle gang met hoge kortingen!

donderdag naar Intratuin Duiven
intratuin Duiven

Het was een stukje rijden, maar we hadden er allebei heel veel zin in! Alleen viel het wat mij betreft een beetje tegen… Voor mij was het veel te groot, te overweldigend en echt veel te groot… 😉 We hebben uiteindelijk ook echt helemaal niks gekocht! Alleen maar wat gegeten.

mooi kerstengeltje
samen met mijn kerstengel

Vrijdag | Een dag met een leuke twist

Gisteren hadden Feline en ik een hele mooie ronde tafel gezien. Bas en ik willen al heel erg lang een mooie ronde eettafel met mooie stoelen voor bij ons thuis. We kwamen alleen steeds niet degene tegen die we echt mooi vonden voor een goeie prijs. Gisteren zagen Feline en ik bij een outlet een tafel die Bas en ik beide wel heel mooi vinden! Ik had er een foto van gemaakt, want de prijs was ook erg mooi. Alleen is Duiven best ver weg…

Aangezien ik redelijk de weg weet op Google vond ik een zelfde tafel veel dichterbij! In Purmerend om precies te zijn! We zijn vandaag gaan kijken. De tafel was echt super mooi en nog €120 goedkoper dan die van gisteren!

onze nieuwe tafel. Deze stoelen vonden we allemaal niet zo mooi...

Tja… En als je dan in een winkel bent waar ze ook super gave stoelen verkopen, ga je kijken of je stoelen kunt vinden waar je voor wilt gaan sparen. En als je dan uiteindelijk de stoelen van je dromen hebt gevonden, dan wil je ook die direct bestellen! Omdat de tafel goedkoper was dan gedacht, hebben we de stoelen er ook maar bij besteld…

Dit worden onze nieuwe stoelen! We met antraciete stof

Uiteindelijk zijn het deze stoelen geworden. We hebben gekozen voor een andere kleur, namelijk antraciet. We vinden dat fijner met ons draakje van 8 en de kleur past beter bij ons.

Nu nog wachten tot week 2 of 3 van 2024 en dan krijgen we onze mooie nieuwe set!!! We hebben er super veel zin in!!! De rest van de dag heb ik rustig aan gedaan. Ik heb gister een misstap gemaakt op de roltrap met karretje. Een meneer ving me op, anders lag ik beneden. Maar hierdoor heb ik wel last van mijn bekken gekregen…

Zaterdag | Boodschappen en kerstboom weg

Vandaag hebben we met z’n drieën boodschappen gedaan. Daarna moest ik van Bas gaan zitten. Wat is hij toch streng voor me! 😉 ’s Middags hebben we de kerstboom weggehaald. Ik was er helemaal klaar mee en wilde de boom niet hebben staan als de tafel en stoelen komen! 😉

Wat voelt je huis dan weer groot en opgeruimd als zo’n ding weg is! Heerlijk!

Zondag | Oudjaar

Vandaag heb ik oliebollen gebakken in de buitenkeuken. Mijn friteuse is vorig jaar kapot gegaan waardoor ik de rest van de oliebollen in de keuken heb gebakken. Dat zagen we dit jaar niet zo zitten en ik wilde niet een nieuwe friteuse kopen. We hebben een dubbele inductieplaat bij Lidl gekocht die we ook voor de camping wilde hebben. Nu kan ik dus lekker weer in de buitenkeuken bakken in een grote pan. Geen vieze luchtjes in huis!

oliebollen bakken in de buitenkeuken

Ik had 2 grote bakken met oliebollenmix. Want er zijn er bij ons thuis 2 die niet van krentenbollen houden en ik weer wel. Dus dan maken we maar 2 verschillende!

de oliebollen zijn weer goed gelukt dit jaar!

De oliebollen waren weer goed gelukt dit jaar! We hebben ze niet allemaal op gekregen, maar dan hebben we er morgen nog wat aan! 😉

Hoe is jullie jaarwisseling geweest? Heb je ook rustig aan gedaan? Of ben je juist naar een feest gegaan? Op naar een nieuw jaar met hopelijk minder ongelukken en meer geluk!

Ik wens je een mooi en gelukkig nieuwjaar, vol liefde en gezondheid!

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.