Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 66 | Een vurig einde…

Eindelijk weer een normale week dachten we… Little did we know. Waar we vorige week nog op maandag nieuwjaarsdag hadden en ik de vrijdags vrij om de auto van Bas op te halen, begon deze week voor Feline met een zieke juf. Hoe de rest van de week is gegaan lees je in een nieuw weekoverzicht.

Maandag | Werken en een kind mee naar huis

Vandaag ben ik op kantoor aan het werk. Feline haar juf is ziek en wordt vanochtend opgehaald door mijn vader. Na mijn werk zal ik haar ophalen als ik naar huis ga. Zo heeft zij toch nog een leuke dag! Want ze had zo ontzettend veel zin om weer naar school te gaan… Sneu hoor…

Na mijn werk moest ik nog even wat stalenboeken afgeven bij een klant van ons. Feline kan dan makkelijk mee en vermaakt zich altijd prima. Zo fijn om dat gewoon te kunnen doen! Daarna zijn we snel doorgereden naar huis, want onze nieuwe eettafel is vandaag bezorgd!

Alleen de stoelen zijn helaas nog niet geleverd. Hier moeten we dus nog even op wachten. Tot die tijd hebben we onze oude stoelen bij de nieuwe eettafel staan.

Dinsdag | Thuiswerken aan mijn nieuwe secretaire

Vandaag ben ik thuis aan het werk en zit ik eindelijk aan mijn nieuwe secretaire op de slaapkamer. Het zit echt prima, maar voor het echte hele fijne zou het beter zijn als het bureaublad iets hoger zou zijn. Misschien een keer iets onder maken zodat alles hoger is en ik er beter aan kan zitten. Nu moet mijn bureaustoel net iets te laag gezet worden om de hoogte van het blad goed te hebben. Alleen zit mijn stoel dan weer te laag. Komt goed.

’s Middags hebben we de oude auto van Bas weg kunnen brengen naar de koper. We kregen er een net bedrag voor en wilde niet te lang met 3 auto’s zitten. Weg is weg! Kunnen we weer leuke dingen van doen. 😉

Woensdag | Feline heeft studiedag

Tja… Maandag geen school, 1 dagje les en dan weer een studiedag. Top he?! Verder zeg ik er even niks over… Maar vandaag gaat Feline met een vriendinnetje naar Nemo in Amsterdam! Samen met de oma van het vriendinnetje gaan ze met de bus en de metro. Lekker een dagje op pad! Heeft ze een leukere dag dan wanneer ze thuis zit met werkende ouders…

Ons meisje heeft een geweldige dag gehad en was pas rond 16:30 uur thuis! Ze heeft een super leuke dag gehad en bleef tijdens het eten alles vertellen wat ze gezien had! Zo fijn!!

Donderdag | Drukke dag op mijn werk

Vandaag ben ik weer op kantoor aan het werk. Binnenkort mogen we weer een aantal (8) stands bouwen op Modefabriek 2024 in Amsterdam RAI. Hier doe ik alle bestellingen voor en maak ik bijna alle decoratiebestanden voor op. Ook heb ik alle tekeningen gemaakt. Je snapt wel dat hier veel werk in is gaan zitten en ik hier nog wel even mee zoet ben.

Eenmaal thuis had ik eigenlijk geen zin om nog te moeten eten. Ik wilde het liefst gelijk mijn bed in. Vandaag voelde ik me aardig lamlendig en dit werd steeds erger. Echt zo’n verkouden hoofd… Heerlijk.

Uiteindelijk heb ik toch maar gewoon gegeten en ben ik nadat Feline op bed lag gaan douchen en niet lang daarna mijn bed ingedoken. Morgen mag ik weer naar de zaak.

Vrijdag | Brand

Nadat mijn wekker vanochtend gegaan was heb ik me aangekleed, spullen gepakt en ben weggegaan. Eenmaal in de auto zag ik dat ik wel heel veel berichtjes gemist had in de groepsapp van mijn werk… Er bleek gisteravond een grote brand schuin tegenover het pand waar ik werk geweest te zijn. Eenmaal in de buurt van mijn werk aangekomen kwam ik erachter dat ik niet onze straat in kon. Uiteindelijk heb ik via een sluiproute de straat kunnen bereiken en ben ik lopend naar mijn werk gegaan. Mijn auto heb ik later op de dag op kunnen halen toen de brandweer de grote waterslang weggehaald had.

grote brand op Valeton in Zaltbommel
foto: Bart Meesters

Bovenstaande foto is van vannacht gemaakt door een 112-fotograaf. Het hele pand is afgebrand en vandaag zijn ze gelijk al begonnen met het afbreken ervan… Bij ons in het pand rook je een lichte brandlucht. En de aannemer is op het dak komen kijken naar eventuele schade door rondvliegend puin…

Het is echt heel heftig geweest… Collega’s van mij, die gisteren stands weggehaald hadden op de Horecava in de RAI, kwamen laat terug en hebben het gezien… Het pand wat afgebrand is zit op ongeveer 100 meter bij ons pand vandaan… We zijn erg blij dat er bij ons geen schade is…

brand aan de overkant bij mijn werk

De rest van de dag ben ik aan het werk geweest en hebben we controle gehad van het dak. Ze waren bang dat de brandende delen bij ons op het dak gekomen zouden zijn en schade aangericht zouden kunnen hebben. Gelukkig is dit niet het geval en is ons pand niet beschadigd.

controle van het dak op mijn werk

Zaterdag | Schaatsen, boodschappen en grieperig

Bas en ik zijn beide grieperig. Feline gelukkig niet en wil dan ook graag gaan schaatsen! Om iets voor half 10 vertrok de bus en ben ik gelijk weer naar huis gegaan. Bas heeft alle boodschappen gedaan en kwam toen ook terug naar huis. Beide hangend op de stoel of bank wachten tot we Feline weer op konden halen.

Rond 12:30 uur kwam ze weer aan met de bus. Ik had via Marktplaats een paar boeken van Dolfje Weerwolfje gekocht. Deze konden we ophalen en was vlakbij de bushalte voor het schaatsen. Daarna zijn we direct teruggereden naar huis en ben ik weer op de bank gaan zitten.

Ondertussen had ik wel alle bedden afgehaald en ’s middags weer opgemaakt. Want, ook al ben je grieperig en stront-verkouden, er gaat niks boven een schoon bed! Nou ja, niks… 😉

’s middags heeft Feline veel tablet mogen kijken en gespeeld met haar Nintendo Switch. ’s Avonds hebben we broodje kipburger gegeten met coleslaw en salsa saus, heerlijke comfort food! Toen Bas Feline naar bed aan het brengen was heb ik de vaat opgeruimd en ben ik op de stoel geploft. Klaar met vandaag. Morgen voelen we ons weer goed oké?!

Zondag | Kinderfeestje

Vanochtend was ik vroeg wakker. Alles zit dicht en ik voel me helaas niet veel beter dan gisteren… Misschien zelfs wel iets slechter. Feline voelt zich nog steeds erg goed en heeft veel zin in het feestje van een vriendin van haar. Ze gaan boulderen in Zaandam. Feline heeft dit eerder gedaan en dat vond ze erg leuk.

Wij hebben rustig aan gedaan de rest van de middag. Ik heb lekker even achter mijn laptop gezeten. Soms heb ik dat gewoon even nodig. Ik heb namelijk het sprei af wat ik voor ons bed aan het haken was, maar weet niet wat ik nu wil gaan haken. Ik ben een beetje inspiratieloos… In een tas heb ik nog aardig wat wol zitten, dus ik ga gewoon maar wat proberen. En zoeken op Pinterest.

Nadat we Feline weer bij haar feestje opgehaald hadden hebben we gegeten en begon de avond. Zoals elke avond kijken we samen wat programma’s op ZAPP en na het jeugdjournaal is het voor Feline tijd om te douchen/badderen en naar bed te gaan. Daarna kijken wij vaak nog wat op tv en is het ook klaar voor ons. Morgen weer vroeg op.

Dat was even schrikken vrijdagochtend. Het was echt bizar… Gelukkig zijn er geen gewonden gevallen, maar het pand is echt klaar. En alle spullen van het bedrijf zijn ook weg… Het zal je maar gebeuren.

Voor komende week hoop ik dat ik me wel echt beter ga voelen, want op mijn werk is het nog steeds aardig druk. Ook moet ik maandag naar een klant en dat is niet zo fijn als je je dan niet goed voelt… We gaan het meemaken. Voor de rest staat er niet veel bijzonders op de planning. Lees je volgende week weer mee?

Liefs, Linda

2 reacties op “Persoonlijk | 66 | Een vurig einde…”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.