Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | 67 | Schaatsen

Persoonlijk | 67 | Schaatsen

Er is weer een week voorbij. Dit keer gelukkig iets minder vurig dan vorige week. Ondanks dat er geen brand was heb ik gewerkt op zaterdagavond en zondagochtend. Verder heb ik nog iets nieuws in mijn auto en hebben we een echt weekend gehad. Lees je mee?

Maandag | Anders dan gepland

Vandaag ben ik aan het werk op kantoor. Ik zou in de middag naar een klant van ons gaan om een deel van de stand te bespreken. Maar een uurtje voor ik in de auto zou stappen kwam er iets tussendoor wat echt niet kon wachten. We hebben gelukkig mijn afspraak kunnen verplaatsen waardoor ik dus een hele dag op de zaak had. Stiekem wel heel fijn dat ik met mijn belabberde snothoofd niet bij een klant hoefde te zitten. 😉 Nu kon ik lekker naar huis en verder niks.

In Zaltbommel heeft het bijna de hele dag gesneeuwd. Gelukkig heb ik er op de weg terug naar huis geen last van gehad. ’s Avonds hebben we lekker zuurkool gegeten. Echt eten voor dit weer!

Dinsdag | Sneeuw

Vanochtend werd ik wakker in een witte wereld, netals bijna iedereen. Ik werd iets beter wakker dan gisteren. Gelukkig maar, want morgen gaan Feline en ik iets heel erg leuks doen! We zijn lopend naar school gegaan dwars door een sneeuwbui. We zagen er allebei uit als de verschrikkelijke sneeuwman! 😉

we leken wel de verschrikkelijke sneeuwman!

Eenmaal op het schoolplein kon Feline mooi nog even spelen in de sneeuw voor de bel ging en ze naar binnen moest. Heerlijk vond ze het!

even spelen in de sneeuw

Thuis heb ik alles laten drogen en ben ik aan het werk gegaan. ’s Middags was bijna alle sneeuw weer weg, ik ben blij dat Feline vanochtend nog even heeft kunnen genieten! ’s Avonds heeft ons meisje linzensoep gegeten en Bas en ik Quesadilla’s!

Woensdag | Korte dag en een leuk uitje

Vandaag ging Feline alleen naar school. Ze heeft een horloge waar ze mee kan bellen en berichten kan sturen. Een top-ding! Ze belde toen ze veilig op school aangekomen was, dus kon ik rustig aan de slag. Ik heb gewerkt tot Feline klaar was met school. Bepakt met 2 grote schaatstassen ging ik haar ophalen met de auto. We zijn doorgereden naar Utrecht. Want vandaag zkijn we gaan schaatsen op de Vechtsebanen. Dat was voor mij echt al heel erg lang geleden! Het was weer heerlijk om op de schaatsen te staan, maar het was wel echt heel erg koud… Mijn teentjes begonnen pas weer te ontdooien toen ik in de auto zat…

schaatsen in Utrecht

Eenmaal thuis hebben we lekker maaltijdpannetje gegeten met sperziebonen, kip en rijst. Persoonlijk één van mijn favorieten!

Donderdag | Auto naar de garage

Vandaag ben ik ook weer op de zaak aan het werk geweest. Mijn auto heb ik rond 08:00 uur naar de garage verder op bij ons in de straat gebracht. Ik heb namelijk een nieuwe autoradio gekocht. Eentje waar ik mijn telefoon op aan kan sluiten zodat mijn navigatie op het schermpje van de radio te zien is! Het was lastiger dan we hadden gehoopt en ik ben heel blij dat ik de radio in heb laten bouwen. Ik had het zelf denk ik al opgegeven. Tijdens de terugrit naar huis heb ik lekker kunnen genieten van mijn mooie nieuwe radio! Wat een topding! Het staat echt fantastisch in mijn auto!

Nieuwe radio in laten bouwen op donderdag

Ik was hierdoor alleen wel erg laat thuis. Maar eenmaal thuis kon ik, na het showen van mijn nieuwe autoradio, aanschuiven en lekker pasta eten!

Vrijdag | Thuiswerken en een ritje

Vandaag zijn Feline en ik samen lopend naar school gegaan. Eenmaal thuis bleek dat mijn collega’s van mijn werk iets niet hadden op de beurs die zondag open gaat. Ik heb kunnen regelen dat het vandaag nog gemaakt wordt, ik heb het opgehaald en naar een klant van ons in de buurt gebracht. Daar werden hun spullen opgehaald die ook naar de beurs moesten, dus kon dit gelijk mee. Zo was ik mooi op tijd weer terug om Feline op te halen met de auto.

Aangezien ik me nog steeds beroerd voel ben ik na mijn werk op de bank gaan zitten haken. Even niks. Bas en Feline hebben eten gemaakt. We aten aardappeltjes uit de airfryer, vissticks en sperziebonen. Feline vindt dat namelijk heerlijk!

Zaterdag | Boodschappen en schaatsles

Zaterdagochtend boodschappen doen

Bas heeft vanochtend Feline naar de bus gebracht en ik ben boodschappen gaan doen. Feline mocht vandaag namelijk weer naar schaatsles! Om 10:30 uur waren alle boodschappen al binnen en konden we wachten tot de bus weer terug was. Eenmaal thuis kon Feline al haar verhalen vertellen onder het genot van 2 chocoladebroodjes die ik meegenomen had bij de Lidl.

’s Middags hebben we onze vakantie voor Londen uitgezocht. We willen in de meivakantie naar Londen vliegen en daar een paar dagen vertoeven. Na lang zoeken waren we er uiteindelijk uit. We hebben de heen- en terugvlucht uitgekozen en een hotel uitgezocht. Oh ja. En gelijk maar even geboekt! WIJ GAAN NAAR LONDEN BABY!

zaterdagmiddag spelen Feline en Zenna op de Nintendo Switch

Toen we nog helemaal in de “wij gaan naar Londen”-modus zaten kwam een vriendin van Feline spelen. De meiden gingen samen spelen met de Nintendo Switch en hebben zich prima vermaakt! Rond 17:00 uur werd het draakje weer opgehaald en gingen wij lekker Surinaamse Bami eten.

zaterdagavond spelen Bas en Feline samen op de Nintendo Switch

Bas bracht Feline naar bed. Maar voor die tijd hebben ze eerst samen gespeeld met de Nintendo Switch. Ik moest voor mijn werk een paar logo’s ophalen die verkeerd waren op de beurs in de RAI… Gelukkig wilde onze leverancier ons gelijk helpen. Helaas was de RAI al afgesloten en kon ik om 21:30 uur niet meer naar binnen… Dan maar morgenochtend en nu lekker naar huis.

Zondag | Vroeg op pad en veel dingen doen

Zondagochtend ben ik naar de RAI geweest

Omdat het gisteravond niet meer gelukt was om de logo’s te plakken op de RAI, ben ik vanochtend vroeg maar gegaan. Dan had ik de grootste kans om binnen gelaten te worden en waren de klanten er nog niet. Ik was om 07:15 uur bij de beurs en om 08:00 uur weer thuis! Een half uurtje later werd de rest van het huis wakker. Ze hadden me niet eens gemist! 😉

zondagmiddag heb ik het vloerkleed grondig gereinigd

Omdat ik dus al mega vroeg wakker, aangkleed en up-and-running was had ik mega veel energie! Ik had ineens zin om ons vloerkleed grondig te reinigen. Hup! Tafel eraf, kleed opschuiven en aan de gang. Wat een bende komt daar stiekem vanaf… Dit moeten we echt vaker gaan doen.

zondag staat er cake in de oven

Bas was ondertussen al even naar de supermarkt geweest. Hij had zin om “iets te bakken”. Hij kwam terug met een boeren-cake mix en slagroom! Lekker man!!! Toen de cake klaar was en in de oven stond ben ik begonnen met het deeg voor het Libanees platbrood voor vanavond.

Tijdens het rijzen ben ik even achter mijn laptop gekropen. Ik verdwaalde steeds in dingen over Londen. Wat heb ik daar zin in! Feline is nu strontverkouden en loopt de hele dag al in pyjama. Vanavond lekker in een warm bad en een schone pyjama aan. Hopen dat ze er niet ziek van wordt…

Later die middag hebben Feline en ik samen Libanees platbrood gemaakt. Dit hebben we met kipshoarma van de Turkse slager gegeten. Heerlijk!

Komende week staat er niet zo heel veel op de planning. Alleen vrijdag zal ik laat thuis zijn, maar daar vertel ik komende week over. Hebben jullie ook wel eens een dag dat je graag iets wil bakken? En heb je misschien tips voor Londen? We zullen er 2 nachten zijn en omdat we vroeg heen vliegen en laat terug, zijn we er bijna 3 hele dagen! Dus als je tips hebt lees ik die graag in de comments!

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | 67 | Schaatsen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.