Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 68 | Rollercoaster

Mijn week begon goed! Not… Ik had me namelijk verslapen… Deze week konden we ook eindelijk onze nieuwe stoelen ophalen en is er nog iets onverwachts gebeurt. Iets wat een stuk minder leuk is… Lees je mee?

Maandag | Verslapen

Het gebeurt me bijna nooit, maar vandaag heb ik me zowaar verslapen. Ik schrok wakker van mijn telefoon toen een collega me belde dat hij ziek was en niet naar de zaak kon komen. Helaas lag ik zelf dus nog te slapen en was ik later dan normaal… Gelukkig geen probleem, maar dan moet ik gewoon iets langer doorwerken om aan mijn uren te komen.

Het nadeel van verslapen is dat je de hele dag voor je gevoel achter de feiten aan loopt. Ik blijf vaak dan ook de hele dag gapen en kom er niet meer vanaf. ’s Avonds ben ik maar vroeg naar bed gegaan, want ik heb me niet voor niks verslapen…

Dinsdag | Thuis aan het werk

Toen ik Feline naar school gebracht had ben ik thuis aan het werk gegaan. Rond 10:30 uur werd ik gebeld door mijn moeder. Mijn oma was vanochtend gevallen en ligt in het ziekenhuis. Ze heeft haar heup gebroken. Mijn vader was al bij mijn oma en mijn moeder is daar later ook naar toe gegaan.

Woensdag | Nieuwe stoelen

Vandaag heb ik Feline naar school gebracht. Ik heb haar juf ingelicht over mijn oma en hoe Feline er op dit moment mee omgaat. We weten uit ervaring dat haar gevoel ergens over ineens om kan slaan en dat ze het er dan moeilijker mee heeft dan dat ze in eerste instantie zelf ook dacht… Met de juf hebben we afgesproken dat ze altijd even mag praten als ze ergens mee zit.

Thuis ben ik aan het werk gegaan voor een paar uurtjes. Ook had ik al gegeten voor ik Feline weer op ging halen. Vanmiddag hebben we namelijk onze stoelen van de eethoek op kunnen halen! Nu is eindelijk onze nieuwe eethoek compleet! Wat een schitterende set is het zo! Nu willen we alleen de Tripp Trapp van Feline nog een keer zwart spuiten. Dat staat denk ik toch mooier. De oude stoelen heb ik gelijk om Marktplaats gezet, mocht je interesse hebben, de advertentie vind je hier.

Onze nieuwe stoelen
onze complete set

Bas moest nog even weg voor zijn werk en Feline ging lekker buitenspelen. Ik ben gaan rommelen en begonnen met het eten. We aten gehaktballetjes in tomatensaus Turkse stijl!

Na het eten ben ik even gaan douchen. Feline en Bas hebben het Klokhuis zitten kijken en na het Jeugdjournaal heb ik Feline op bed gelegd. Bas en ik hebben nog de laatste aflevering van een serie gekeken. Halverwege stond Feline huilend bovenaan de trap. Ze was erg verdrietig om mijn oma… We hebben een hele tijd gepraat en uiteindelijk ging ze gerustgesteld weer naar bed. Zie je maar dat er echt veel in dat koppie om gaat wat ze ons niet direct verteld…

Donderdag | Naar kantoor

Vandaag ben ik weer op kantoor geweest. Geen hele dag, want ’s middags kon ik bij mijn oma op bezoek in het ziekenhuis.

Mijn ouders kwamen ook naar het ziekenhuis en mijn oom en tante waren er al. Samen met mijn moeder ben ik bij mijn oma op bezoek geweest. We hebben over van alles en nog wat gepraat! Maar dan ook echt. Het was gewoon een gezellig gesprek van een paar uur.

Rond 16:30 uur reed ik de parkeergarage van het ziekenhuis uit. Met een vol hoofd ging ik naar huis. Toen ik thuis kwam heb ik verteld hoe het was geweest. Ik heb aan Feline gevraagd of zij ook nog naar oma wil. Want oma zou het wel fijn vinden om Feline te kunnen zien. We hebben afgesproken dat we woensdag uit school die kant op rijden.

Bas had het eten al bijna klaar. We aten rauwe andijvie stamppot met een gehaktbal en spekjes. Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik nog even een serie gekeken voor ik naar bed ging. Morgen weer vroeg op.

Vrijdag | Naar kantoor en cursus

Vandaag heb ik een ochtend op mijn werk. Daarna ben ik naar Helmond gegaan voor een cursus over het tekenprogramma waar ik mee werk. Er is pas een update geweest en hierdoor heeft het programma een aantal nieuwe functies gekregen. Deze zijn uitgelegd. Sommige waren niet voor de standbouw bedoelt, maar andere zijn dan weer wel erg handig voor mij! Dit soort middagen vind ik altijd heel erg leuk. Het enige nadeel is dat ik pas om 19:30 uur thuis kwam. Het moment dat Feline naar bed ging…

Gelukkig had ik onderweg al wat gegeten bij de Mac. Bas en Feline hadden samen gegeten. Nadat Feline op bed lag hebben Bas en ik nog even zitten kletsen. Uiteindelijk ben ik rond 21:00 uur naar bed gegaan, ik was helemaal gesloopt…

Zaterdag | Feline mag weer schaatsen

Bas wilde de weekboodschappen wel doen en ik bracht Feline naar de bus voor schaatsen. Daarna ben ik doorgereden naar de Action. Ik kocht daar altijd mijn shampoo, maar helaas hebben ze deze niet meer in het assortiment. Ik heb nu maar een andere gekocht, hopen dat dit ook fijne shampoo is. Anders moet ik maar weer op zoek naar een shampoo die goed voor mijn haar is…

Eenmaal thuis hebben Bas en ik al even snel een broodje gegeten. We hadden al best trek en konden niet wachten tot Feline weer thuis was. Zij kon nadat ik haar had opgehaald haar broodjes eten.

’s Middags zijn we nog even naar de Hornbach geweest. Ik wilde even bij de planten kijken en Bas wilde een plaat hout hebben voor in de schuur. Helaas heb ik niks gevonden, maar Bas was wel geslaagd.

Toen we weer thuis waren ben ik met mijn planten aan de gang gegaan. Die heb ik de laatste tijd een beetje verwaarloosd en konden wel wat liefde gebruiken… Sommige hebben het niet overleefd…

’s Avonds hebben we Turkse pizza gegeten en toen het avondritueel (Jeugdjournaal enzo) klaar was en Feline op bed lag ging bij mij ook bijna het lampje uit… Ik zou het liefst de hele dag in de foetushouding in bed hebben gelegen. Alleen kan ik dat niet zo goed… 😉

Zondag | Auto wassen en vakantie boeken

Vanochtend hebben we eerst rustig aan gedaan alledrie. Bas en Feline zijn naar de Hornbach gegaan om iets terug te brengen wat we gisteren verkeerd gekocht hadden. Ik ben eindelijk mijn auto gaan wassen en stofzuigen. Dit moest ik stiekem al best een tijdje doen, alleen had ik er steeds geen zin in. Vandaag was het dus uiteindelijk zover. Ik ben naar de wasstraat gereden en heb mijn auto grondig laten wassen. Binnen heb ik alles helemaal gestofzuigd en schoongemaakt. Mijn auto is weer als nieuw!

Toen ik weer thuis was heb ik lekker een wrappizza gemaakt. Heerlijk vind ik die. Daarna heb ik mijn laptop open geklapt en zijn Bas en ik de vakantie voor de zomer gaan boeken. Dit jaar gaan we eindelijk weer naar Frankrijk! Afgelopen week hebben we een korte vakantie naar Londen geboekt en vandaag hebben we onze vakantie naar Frankrijk geboekt! Wat een heerlijk vooruitzicht! Ik kan haast niet wachten. Nog iets meer dan 25 weken.

’s Avonds hebben we het makkelijk gehouden. We hebben lekker patat en snacks gegeten. Af en toe mag dat best. Ik ben weer vroeg naar bed gegaan, want ik ben door alle emotie van afgelopen week echt heel erg moe… En morgen mag ik weer vroeg naar mijn werk.

Hoe is jouw week geweest? Weet jij al waar je naar toe gaat in de zomer? Of ga je niet op vakantie? Komende week gaan we nog een keer naar mijn oma. Bas heeft vrijdag een teamuitje en dan eten Feline en ik samen. Voor de rest weet ik het nog niet, maar zoals we weten kan een rustige week ineens een stuk drukker worden…

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | 68 | Rollercoaster”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.