Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | 69 | Gekke week

Persoonlijk | 69 | Gekke week

De week is weer voorbij.

Maandag | Werken

Vandaag ben ik samen met een collega van mij op pad geweest. Er moesten spullen bij een klant van ons opgehaald worden en dat hebben we samen gedaan. Daarna ben ik nog op kantoor aan de slag gegaan. Rond 15:30 uur ben ik naar huis gereden.

Bas belde toen ik onderweg naar huis was op. Feline had met een vriendinnetje afgesproken om samen bij een speeltuintje verderop te gaan spelen. Of ik dat goed vond. Uhm… Loslaten is niet mijn sterkste vak zullen we maar zeggen. We hebben het wel toegelaten. Want je kan je kind niet tot ze 36 zijn binnen houden. Toch?

’s Avonds hebben we salade gegeten met penne, kip, tomaatjes, komkommer en basilicum dressing. Dat is zo onwijs lekker! Feline heeft er heel veel van gegeten!

Dinsdag | Thuis werken

Vandaag ben ik thuis aan het werk gegaan nadat ik Feline naar school heb gebracht. Ik merk dat ik het lastig vind om mijn gedachten erbij te houden. Het is maar goed dat het vanzelf 14:30 uur wordt en die kleine weer uit school is. Bas maakt het avondeten. We eten vanavond wraps met gehakt en we eten er alledrie goed van! ’s Avonds kijken we nog wat tv en ga ik lekker op tijd naar bed.

Woensdag | Naar oma

Na een ochtendje werken zitten we alledrie in de auto. Op weg naar mijn oma in het ziekenhuis. Feline wilde graag naar oma en Bas wilde ook graag mee. Oma was erg moe van een drukke ochtend, dus zijn we maar heel even gebleven. Eenmaal thuis hadden Bas en ik allebei geen zin om te koken. Soms heb je van die dagen. Harry was er ook al klaar mee. 😉

Harry is er klaar mee.

Bas offerde zich op om naar de snackbar te gaan. 😉 Lief he?! Het was heerlijk! ’s Avonds ben ik weer vroeg naar bed gegaan, want morgen gaat mijn wekker weer vroeg.

Donderdag | Werken op kantoor en spullen halen

Vandaag ben ik weer een dag op kantoor aan het werk. Halverwege de ochtend komen we erachter dat we van een bepaald materiaal net niet genoeg hebben om alles af te maken. Gelukkig konden we het ophalen zodat we toch verder konden. Ik ben ik de auto gesprongen en ben het gaan halen. Konden mijn collega’s door!

Rond 16:15 uur ben ik naar huis gegaan. Er kwam uiteindelijk nog van alles ‘even’ tussendoor, dus werd het later dan gehoopt. Gelukkig stond de lasagne al klaar in de koelkast en konden we die zo in de oven knallen voor vanavond!

Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik nog een serie gekeken voor het tijd was om naar bed te gaan.

Vrijdag | Thuis werken

Vanochtend heb ik Feline naar school gebracht. Op vrijdag mogen de ouders altijd even mee naar binnen. Ik wilde wat vragen aan de juf van Feline. Van de week hadden we een cijfer teruggekregen van een toets die ze gemaakt had voor rekenen. In de app stond dat het rekenen groep 6 was. Nu zit ons meisje in groep 5 en kan goed rekenen, maar wij waren er van overtuigd dat het niet klopte. De juf vertelde dat ze inderdaad gewoon de toets voor groep 5 gemaakt had, maar dat het verkeerd ingevuld was. Ook vertelde ze dat Feline met gemak de toetsen van groep 6 zou kunnen maken. Dat weten we zelf ook wel, want ze heeft nog nooit een lager cijfer gehaald dan een 8. Maar trots zijn we natuurlijk wel!

Eenmaal weer thuis ben ik aan het werk gegaan. Samen met Bas aan de keukentafel. Hij heeft vandaag een teamuitje van zijn werk, dus samen nog even tegenover elkaar werken is wel zo gezellig als je elkaar niet meer zal zien voor je naar bed gaat!

Het was vandaag rustig in huis. Bas weg, Feline op school. Ik kon me niet concentreren op werk en ontdekte net op tijd dat ik een fout gemaakt had met een leverdatum van een bestelling. Gelukkig kwam dit nog goed en wordt het allemaal op tijd geleverd. Maar het zit me niet lekker.

Gelukkig kon ik Feline om 14:30 uur weer ophalen voor een hoop extra geluidjes in huis. Want als Harry ook ergens boven ligt te tukken en je zit alleen beneden is het wel stil in huis. We kregen te horen dat mijn oma om 14:40 uur overleden is vandaag. Ze is vredig ingeslapen en heeft haar welverdiende rust. Het is wel een gek gevoel. Even geleden liep ze nog met mijn pa in de Action en zat ze op haar plekje op de bank nog te haken. En nu moeten we ons op gaan maken voor haar crematie…

Een uur nadat we hadden gehoord dat oma was overleden heb ik het aan Feline verteld. Bas was niet thuis, maar wist het natuurlijk ook al. Na even overleg te hebben gehad met Bas heb ik het Feline verteld. Ze was wel verdrietig dat oma en nu niet meer is, maar snapte wel dat het voor oma waarschijnlijk fijner is zo. Geen pijn meer. Ze was klaar. Ze heeft een mooi leven gehad en is 95 jaar oud geworden. Een hele prestatie tegenwoordig! En als je 95 kan worden zonder dement te zijn of een andere vreselijke ziekte, dan is dat super mooi!

’s Avonds hebben Feline en ik samen pizza gegeten op de bank met de tv aan. Daarna samen op de bank naar wat programma’s gekeken. Voor ze naar bed ging is ze nog lekker in bad geweest en toen was ik ook klaar. Bank it is! Rond 21:00 uur kwam Feline nog even naar beneden. Ze moest de hele tijd aan oma denken. We hebben samen nog even gepraat over hoe het was gegaan en toen had ook zij er vrede mee. Ze is weer naar boven gegaan en lekker gaan slapen.

Ik ben op de bank in slaap gevallen en ging naar bed op het moment dat Bas thuis kwam. We hebben nog even over zijn en mijn dag gepraat en toen ging ik toch echt naar boven en slapen. Want morgen hebben we weer een dag die vroeg begint.

Zaterdag | Schaatsen, boodschappen en rommelen in huis

Vandaag mag Feline weer naar schaatsles. Ik heb haar om 09:25 uur op de bus gezet en ben weer naar huis gegaan. Bas en ik hebben het weekmenu samengesteld, want komende week zal een beetje gek zijn. We kunnen ons dan niet echt houden aan het standaard weekmenu, maar dan kunnen we dit gewoon aanpassen. 

zaterdag zag ik dit mooie plaatje

Bas is boodschappen gaan doen en ik ben bezig geweest met de was. Daarna ben ik op de bank gaan zitten haken (van wie zou ik dat hebben?) waarna ik Feline alweer op kon halen bij de bus. Haar vriend Daan was Feline al komen ophalen want zij hebben een springkussen voor de deur staan. Zijn zusje is jarig! Nadat we alle drie een lekker broodje hebben gegeten is Feline naar buiten gegaan. Na een paar uur kwam ze helemaal kapot terug. Eerst schaatsen en daarna de hele middag springen en spelen op een springkussen is ook vermoeiend! Het katje van de buren kwam nog even kijken of Harry buiten wilde spelen. 😉

Luca kwam kijken of Harry buiten wilde spelen.

‘s Avonds hebben we broodje hete kip gegeten wat super lekker was. De pan was bijna leeg! Bas bracht Feline naar bed en ik was op de bank in slaap gevallen. Zou ik moe zijn? Toen Bas Ajax gekeken en ik ben op tijd naar bed gegaan.

Zondag | Rustig wakker worden en gek op visite

Vanochtend werd ik wakker na ruim 8 uur te hebben geslapen! Ik had het echt nodig! Verder sliep iedereen nog, dus ik ben op de bank gaan zitten haken met een documentaire op Netflix. Ik ben gek op docu’s of series over ziekenhuizen en spoedeisende hulp. Heerlijk om andermans ellende te kijken terwijl ik zit te haken.

Op dit moment ben ik een vest aan het haken van een gekocht patroon. Het is een hele mooie steek en ik ben benieuwd hoe het vest eruit komt te zien als het af is! Helaas duurt dat nog even. Maar als het af is laat ik het uiteraard zien!

Rond 08:00 uur waren Feline en Bas ook wakker. Kon ik eindelijk herrie gaan maken! 😉 Ik ben de kattenbak gaan schoonmaken en heb gestofzuigd. Daarna heb ik onze tapijtreiniger tevoorschijn gehaald. Ik heb namelijk een nieuw opzetstuk gekregen omdat onze huidige niet goed werkte. Er zit een spray-functie op, maar bij die van ons druppelde het eigenlijk meer dan dat het echt sprayt. Ik heb contact opgenomen met het bedrijf en ik kreeg een nieuw opzetstuk opgestuurd! Deze moest ik natuurlijk even testen. Het werkt geweldig! Wat een onwijs goede service! Nu raad ik deze tapijtreiniger helemaal aan! 

Daarna ben ik even rustig aan tafel achter mijn laptop gekropen. Helaas was dat snel over, want mijn laptop knalde uit en wilde niet meer aan! Gelukkig kwam ik erachter dat er op mijn laptop nog garantie zat. Gelijk heb ik gebeld met Coolblue, die op zondag ook gewoon te bereiken is, en een afspraak gemaakt. Ik kan morgen uit mijn werk mijn laptop bij een filiaal afleveren en dat zal deze worden gemaakt. Het minder leuke is dat ik mijn laptop ongeveer 2 weken kwijt ben… Maar het scheelt wel weer een aankoop van een nieuwe laptop.

‘s Middags hadden we afgesproken met mijn ouders, zus, zwager en nichtje om in het huis van mijn oma een drankje te doen en wat te eten. Het was een mooie maar gekke middag. We hebben het erg gezellig gehad en lekker gegeten. 

Eenmaal weer thuis hebben we alle drie rustig aan gedaan. Feline zat YouTube te kijken op haar tablet, Bas voetbal en ik zat te haken. We aten broodje shoarma, dus dat was lekker snel klaar. Ik heb Feline naar bed gebracht en Bas en ik hebben nog een aflevering van een serie zitten kijken. Daarna ben ik naar bed geweest, want morgen weer vroeg op!

Hoe is jouw week geweest?

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | 69 | Gekke week”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.