Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 71 | Even wat anders

Maandag | Werken en leuke dingen!

Vandaag ben ik weer een dag op kantoor aan het werk geweest. Het is erg rustig want veel collega’s zijn carnaval aan het vieren, op vakantie of op locatie aan het werk. Ik besluit om op tijd naar huis te gaan en morgen thuis verder te werken. Rond 16:15 uur ben ik thuis. ‘s Avonds eten we zuurkool, rookworst en spekjes. Dat is soms zo lekker!

Na het eten belde mijn vader. Zij zijn op zoek naar een nieuwe caravan en hebben 3 favorieten. Of wij even wilden kijken en onze voorkeuren wilden doorgeven. Uitgebreid hebben we alle drie naar de verschillende caravans gekeken en van elke de plussen en de minnen opgeschreven. Toen heb ik mijn ouders teruggebeld. Zij begrepen onze keuzes en gaan morgen bij in ieder geval 2 van de caravans kijken! Toen kwam de vraag: “Zouden jullie onze oude caravan willen overnemen?”

Bas en ik hebben hier maar heel even over na hoeven denken! Ons antwoord is: “JA!!!”

We zijn direct gaan zoeken naar stallingen bij ons in de buurt. Ik heb een hele lijst met telefoonnummers die ik morgen ga bellen. Hopen dat er eentje bij zit die ruimte heeft!

De rest van de avond hebben we zitten fantaseren over ‘onze’ nieuwe caravan! Ik kon er gewoon moeilijk door in slaap komen…

Dinsdag | Thuiswerken en op zoek

Vandaag ben ik thuis aan het werk. Ondertussen ben ik de lijst van caravanstallingen aan het afbellen. Elke keer krijg ik te horen dat ze vol zitten. Tenzij we de caravan buiten zouden willen stallen, maar dat willen we het liefst niet! Het liefst hebben we een stalling waar de caravan binnen kan staan. Uiteindelijk heb ik er eentje gevonden die nog plek heeft. Binnen! 

Mijn ouders zijn vandaag bij 2 van de 3 favoriete caravans gaan kijken in het noorden van het land. Mijn moeder was direct verliefd op de eerste caravan! Toch zijn ze nog doorgereden naar de tweede caravan. Want hoe kan je een beslissing nemen als je de rest niet gezien hebt? 😉 Uiteindelijk hebben ze toch besloten om voor de eerste te gaan. Morgen gaan ze bellen. Dan weten wij ook meer.

Feline heeft met haar vriend Daan een mooie hut gebouwd. Zo konden ze een klein beetje schuilen voor de regen.

Rond 14:30 uur kwam Feline uit school. Thuis hebben we even een wafel gegeten en wat gedronken en toen is zij naar buiten vertrokken. Lekker even spelen. ‘s Avonds heeft Feline tomatensoep gegeten en Bas en ik quesadilla met gehakt. Daarna begon ons standaard avondritueel. Programma’s kijken op ZAPP, Feline naar bed en wij bankhangen en serie kijken.

Woensdag | Korte dag

Vandaag heb ik weer een kort dagje met werk. Ik breng eerst Feline naar school en ga dan aan het werk. Doordat ik aardig wat te doen heb gaan de 4 uurtjes vrij snel. Om 12:30 uur haal ik Feline uit school en gaan we eindelijk de kibbeling halen waar ik al ruim een week zin in heb! Helaas valt het bij mij niet zo heel lekker en heb ik de rest van de middag last van mijn buik.

woensdag eindelijk kibbeling. Wat is het dan jammer als de kibbeling tegenvalt...

Op de bank heb ik zitten haken, ik heb Pinterest afgespeurd en in mijn bullet journal zitten werken. Soms zijn dit soort middagen heerlijk!

‘s Avonds eten we een gerecht met sperziebonen, kipfilet, tomaat en rijst. Heerlijk vinden we dit. Daarna begint ons vaste avondritueel, kijken Bas en ik nog een aflevering van de serie die we aan het volgen zijn en ga ik naar bed. Morgen weer vroeg dag.

Donderdag | Kunstroute op school

Vandaag werk ik weer op de zaak, maar ga ik vroeger naar huis omdat Feline een kunstroute heeft op school. Elke periode hebben ze op school een ander thema en deze keer was het dus kunst. Elke klas heeft een eigen kunstproject gedaan en om die te bekijken is er een speurtocht gemaakt. In elke klas hangt een vraag en de antwoorden hebben letters. Wanneer je de goede letters gevonden hebt, ontstaat er een woord. Bas en Gerard gingen ook mee. Het was erg druk, maar heel leuk!

Daarna was het zo lekker weer dat we zelfs de deur even open hebben gehad! Eindelijk weer een lentegevoel! Zo fijn!!!

‘s Avonds hadden we met avondeten een makkie. Ik had afgelopen zondag al de pastasaus gemaakt voor vanavond. Nu hoefden we die dus alleen maar te ontdooien, gehakt te bakken en pasta te koken. Bas bracht Feline naar bed, ik heb de vaat opgeruimd en toen hebben we natuurlijk nog even serie gekeken. Helaas waren dit de laatste 2 afleveringen en is er niet nog een seizoen… Nu moeten we iets anders zoeken wat we kunnen kijken. Iemand een leuk idee?

Vrijdag | Bijna weekend!

Het is heel ander weer vandaag dan gisteren. Ik ben thuis aan het werk gegaan nadat ik Feline naar school gebracht heb. Het is haar laatste schooldag voor de vakantie. Het blijft de hele dag grijs en miezerig… Om 14:30 uur is ons meisje klaar met school en pik ik haar op. We rijden gelijk door naar de supermarkt om nog iets te halen voor vanavond. We zouden eigenlijk gebakken aardappeltjes eten, maar alle drie hebben we zin in iets anders. Feline wilde graag vissticks en Bas en ik shoarma.

We besluiten patat te halen en dat bij de shoarma en vissticks te eten! En dat was een goede keuze!!! Na het eten en het avondritueel breng ik Feline naar bed en kijken Bas en ik een nieuwe serie. Na 2 afleveringen vinden we het leuk genoeg om verder te blijven kijken. Maar dat gaan we morgen doen, want morgenochtend hebben we gewoon weer een wekker.

Zaterdag |

Feline mag vandaag weer naar schaatsen en Bas en ik gaan samen boodschappen doen. Samen is het veel gezelliger dan alleen! Voor tussen de middag nemen we bij de Turkse supermarkt lahmacun mee. Dat gaan we vaker doen! Het is jammer dat Feline dat niet lekker vindt… 😉

Vanochtend heb ik besloten dat ik naar de kapper wil. Ik heb gelijk een afspraak gemaakt zodat ik er niet meer op terug kan komen! Het moet even helemaal anders. Mijn haar is aan de onderkant best dood en ik wil er daarom een heel stuk af.

Uiteindelijk is er ongeveer 25cm van mijn haar afgeknipt! Het krult weer als een malle en voelt heerlijk gezond! Ik had dit veel eerder moeten doen!!!

zaterdag ben ik naar de kapper geweest. Ik heb ongeveer 25 cm van mijn haar laten knippen!

Feline had na het schaatsen een vriendin mee naar huis genomen. Zij hebben heerlijk met de Switch gespeeld en even tablet gekeken tijdens een broodje eten. Ondertussen was ik bezig met de kip voor in de Surinaamse bami voor vanavond. Om 17:00 uur werd Zenna weer opgehaald en zijn wij gaan eten.

Na het eten ging Feline lekker in bad en toen zij op bed lag zijn Bas en ik weer verder gegaan met de nieuwe serie!

Zondag | Nieuwe schoenen

Na een heerlijke nacht waarin ik 8 uur (!!) geslapen heb, werd ik goed wakker. Mijn haar kreeg ik weer makkelijk in model zonder al te veel moeite! Dan is het goed geknipt! Een beetje nat maken en ik was klaar. Feline haar schoenen waren al een tijdje kapot aan het gaan. Het klitteband sloot niet lekker meer en het stiksel begon los te laten. Ons meisje had nieuwe schoenen nodig. We besloten samen op pad te gaan. We gaan voor haar het liefst naar Nike Factory Store in Amsterdam. Daar kan je gratis parkeren en de schoenen zijn niet zo heel erg duur. Het zijn vaak oudere modellen die fijn geprijsd zijn. Toen we binnenkwamen liepen we gelijk naar de kinderschoenen. Ze vond 2 paar mooie sneakers en kon niet echt kiezen. Omdat beide €29,99 waren besloot ik om allebei de schoenen te kopen. Bij het afrekenen kwamen we erachter dat we nog korting kregen ook! Uiteindelijk hebben we voor 2 paar leuke, gave en goede schoenen bijna €42 betaald. Zo kan je nog eens je kind voorzien van 2 paar schoenen! Ons meisje kan er weer even mee vooruit!

Ze heeft gekozen voor deze schoenen, alleen is het logo op haar schoen roze. Dat is natuurlijk helemaal geweldig! Het andere paar zijn deze schoenen geworden. Helemaal zwart!

Eenmaal thuis heb ik wrap-pizza gemaakt die we lekker hebben opgegeten. Daarna ben ik achter mijn laptop gekropen, want een weekoverzicht schrijft zich niet vanzelf! 😉 Omdat we vanavond Libanees platbrood eten met shoarma heb ik het deeg al klaar gemaakt. Dit moet namelijk een tijdje rijzen voor je de broodjes kan maken. Kon ik mooi weer achter mijn laptopje zitten!

Feline heeft de hele middag haar nieuwe schoenen aangehad! Zo leuk om te zien hoe blij ze er mee is! Ze is zelfs van plan om beide schoenen mee te nemen als ze komende week gaat logeren!

Na het eten hebben we weer de hele rits met ZAPP programma’s gekeken voor Feline naar bed ging. Bas en ik hebben nog 1 aflevering van onze nieuwe serie gekeken en toen ben ik afgehaakt. Morgen gaat mijn wekker weer vroeg en mag ik weer werken. Met mijn nieuwe haar!

Hoe is jouw week geweest? Besluit jij wel eens spontaan je haar totaal anders te laten knippen? Of denk jij er vaak langer over na dan ik?

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.