Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 72 | Lekker weekje

Maandag | Werken

Vandaag ben ik weer een dag op de zaak aan het werk. Feline heeft vakantie en we hebben de mazzel dat Bas vandaag vanuit huis werkt. Eenmaal thuis is Bas met het eten bezig en laat Feline vol trots zien wat ze vandaag gedaan heeft aan haar boekbespreking. Na de vakantie heeft ze op school een boekbespreking over een boek die ze zelf heeft uitgekozen. Ze heeft vandaag, met behulp van Bas, een PowerPoint presentatie gemaakt welke ze in de klas gaat gebruiken ter ondersteuning. Erg leuk om te zien!

We eten plaattaart met gehakt en smullen er alle drie goed van. Als Feline op bed ligt gaan Bas en ik weer verder met de mini-serie die we aan het kijken zijn. 

Dinsdag | Thuis werken

Vandaag werk ik thuis. Bas moet op tijd al weg voor zijn werk en Feline heeft vakantie. We zitten naast elkaar aan tafel en waar ik aan het werk ben zit zij Roblox te spelen. Ze is lekker druk met een spelletje in Roblox waarbij je binnen een aantal minuten moet tekenen wat er aangegeven wordt. De teksten zijn in het Engels, dus stiekem steekt ze hier nog veel van op!

‘s Middags moet ik nog even naar de winkel. Feline wil alleen thuis blijven en waar zij er heel relaxed onder is, zijn wij dat niet! Ik weet niet hoe snel ik bij de winkel moet komen, mijn spullen moet pakken die ik nodig heb en weer naar huis moet! Bij de winkel kom ik nog een moeder tegen van school die een heel gesprek wil beginnen, maar ik vertel haar dat Feline alleen thuis is en ik snel naar huis wil! Ze begrijpt het natuurlijk helemaal! 

Eenmaal weer thuis vraag ik me af of Feline überhaupt wel heeft bewogen… 😉 Oh ja, ze heeft een klein bakje chips gepakt. Als Feline buiten gaat spelen ga ik aan de slag met het deeg voor de pizza van vanavond. De pizza beleggen Feline en ik samen en we hebben er alle drie heerlijk van zitten eten! ‘s Avonds kijken Bas en ik de laatste aflevering van de mini-serie en ga ik naar bed.

Woensdag | Korte dag aan het werk

Ook vandaag werk ik weer thuis. Ik blijf in mijn joggingpak zitten tot ik klaar ben en Feline loopt lekker in haar pyjama. Met haar nieuwe schoenen aan natuurlijk! Bas moet op pad, dus we zijn met z’n tweetjes.

Als ik klaar ben met werken eten we allebei iets en gaan we ons aankleden. Ik verveel me een beetje en wil eigenlijk wel graag even weg. We besluiten naar de Kwantum te gaan. Ken je dat? Je verwacht er altijd heel veel van, maar als je er bent valt het altijd tegen. Dat had ik vandaag ook weer… Na een kort rondje waarbij we wel een leuke bank tegenkwamen zijn we weer weggegaan.

mooie bank op woensdag gezien bij Kwantum

We besluiten nog even naar Leenbakker en Jysk te gaan. Bij Jysk vindt Feline een hele mooie hangstoel. Die nemen we ook niet mee. 😉

heerlijke hangstoel bij Jysk waar Feline niet meer uit wilde

Uiteindelijk besluiten we nog even naar de kringloop bij ons in de buurt te gaan. Hier vinden we een mooie grote soepkom. Deze nemen we mee. Kan Feline haar soepies uit eten!

Als we weer thuis zijn ga ik nog even zitten haken voor ik aan het eten begin. We eten Turkse gehaktballetjes in tomatensaus. Na het eten hebben we het vaste tv-kijk-ritueel van Feline waarna Bas haar naar bed brengt. Ik ruim de keuken op en verschoon de kattenbak nog even voor ik kan gaan zitten.

Donderdag | Naar de zaak en uit eten

Vandaag ben ik weer op kantoor aan het werk. Feline is vanochtend door mijn vader opgehaald. Ze gaat daar logeren! Gisterochtend had zij haar koffer al ingepakt… 😉

Omdat Bas en ik weer eens een avond samen zijn hebben we besloten om uit eten te gaan! Na mijn werk ga ik snel naar huis om me een beetje op te frissen en lopen we naar het Heerenhuis bij ons om de hoek! 

samen met Bas ben ik donderdag uit eten geweest

Wat hebben we heerlijk gegeten en wat was het gezellig! Dit moeten we echt vaker gaan doen! Alleen hopen we dan niet dat de 2 vrouwen die nu naast ons zaten er weer zijn… Die waren wel echt vreselijk!

Vrijdag | Slecht geslapen

Ik weet niet waar het aan gelegen heeft, maar vanacht heb ik echt beroerd geslapen. Misschien dat het komt omdat Feline er niet was vannacht. Geen idee… Maar toen ik voor de zoveelste keer wakker werd ben ik er maar uitgegaan. Het was toch 03:00 uur… Ik heb heel rustig aan gedaan en ben toen toch maar naar mijn werk gegaan. Nog vroeger dan normaal zat ik al op kantoor.

Na mijn werk mocht ik Feline ophalen! Zij heeft afgelopen nacht gelogeerd bij mijn ouders. Uiteraard was ik volgens haar te vroeg, maar dat zou ik ook geweest zijn als ik vanavond om 22:00 uur daar zou zijn. 😉 Ik kreeg haar makkelijk mee toen ik vertelde dat we gingen eten bij de Mac. Ik had namelijk echt geen zin om eten te maken en Bas was ondertussen ook al weg als wij thuis zouden komen.

Bas is uit eten met vrienden. En aangezien ik zo moe was wilde ik echt niet koken. Uiteindelijk konden we nog snel naar Bas zwaaien die op de bus stond te wachten. 

Feline en ik hebben samen nog heel even tv gekeken en toen was het tijd voor haar om te gaan slapen. Stiekem voor mij ook wel, maar ik heb toch gekozen om nog even op de bank een serie te kijken. Even alles van de dag van me af kijken.

Zaterdag | Schaatsen en niks!

Feline mocht vandaag weer gaan schaatsen. Ik heb haar naar de bus gebracht, want Bas was toch iets later thuis dan hij had gedacht! 😉 Eenmaal weer thuis heb ik helemaal niks gedaan. Ik ben op de bank gaan zitten, heb een serie aangezet en ben gaan haken. Rond 12:00 uur kon ik Feline weer gaan ophalen. Alleen wilde ze bij een vriendin spelen, dus ging ik maar weer alleen naar huis.

Bas was ondertussen ook wakker. We hebben samen een broodje gegeten en hij is toen boodschappen gaan doen. Ik ben stiekem een beetje in slaap gevallen op de bank. 😉

Rond 17:00 uur heb ik Feline weer opgehaald en hebben we eten besteld. Het was heerlijk!

‘s Avonds ben ik vroeg naar bed gegaan, want de vermoeidheid is bizar! Een paar nachten slecht slapen breekt een mens echt op…

Zondag | Thuis rommelen

Vandaag is het de laatste dag van de vakantie van Feline. Morgen mag ze weer naar school. Vandaag hebben we de hele dag in joggingpak gelopen. We hebben de bedden verschoond, beneden grondig gestofzuigd en ik heb mijn vest afgemaakt! Wat is die leuk geworden! Feline vroeg of ik gelijk aan haar vest ging beginnen. Uhhh… Even nog niet. 😉

‘s Avonds hebben we de einde-vakantie-traditie gehad! Eten zonder borden!!! We aten zelfgemaakte Turkse pizza en hebben er alle drie heerlijk van zitten smullen!

Zondag eten zonder borden aan het einde van de vakantie

Na het eten was het voor Feline gelijk tijd om lekker te douchen. Zo kon ze in pyjama nog even tv kijken voor ze naar bed zou gaan.

Ik lag vroeg in bed, want morgen gaat de wekker weer op tijd!

Heb jij een leuke week gehad? Wat doe jij als je niet goed slaapt? Ik begin het namelijk nu wel echt zat te worden…

Liefs, Linda

2 reacties op “Persoonlijk | 72 | Lekker weekje”

  1. Wat een fijne weekje, fijn dat je thuis kan werken als het vakantie is.
    Hier ga dat jammer genoeg, maar mijn zoon is oud genoeg om alleen te blijven.
    Wat heerlijk die pizza.

    1. Het is heel erg fijn dat ik thuis kan werken. Jammer dat jij dat niet kan. Maar gelukkig is je zoon oud genoeg om alleen te blijven. Die pizza is echt het proberen waard! En super makkelijk om te maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.