Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 73 | Leuke week!

De week is weer voorbij en dat betekent dat er weer een nieuw weekoverzicht is. Wat hebben we een leuke week achter de rug! Lees je mee?

Maandag | Mijn nieuwe vest!

Mijn nieuwe vest!

Afgelopen zondag heb ik het vest afgemaakt waar ik al een tijdje mee bezig was. En heel eerlijk? Ik ben onwijs trots op hoe het vest geworden is! Hier gaan er echt nog wel een paar van komen in andere kleuren! Vandaag heb ik het aangehad naar mijn werk en ik kreeg zelfs complimenten! Het vest zit heerlijk warm en is niet te zwaar.

Na een dagje op mijn werk te zijn geweest ben ik naar huis gegaan. Bas was al bezig met het eten toen ik thuis kwam en daardoor konden we al bijna eten. Gisteren had ik het patroon voor het vest van Feline uitgeprint. Deze ging ze als hint even halen… 😉

Uiteraard ben ik er stiekem toch maar gelijk aan begonnen. Het kind is zo enthousiast! Ik gebruik voor haar vest wol die ik heb gekregen van mijn oma na haar overlijden. Dus uiteindelijk zal het een heel speciaal vest worden!

Dinsdag | Thuiswerken en 10-minuten-gespek

Vandaag heb ik thuis gewerkt nadat ik Feline naar school gelopen had. Het was vanochtend wel koud, maar doordat het zonnetje scheen was het heerlijk! Bas kwam op tijd thuis. We hadden na schooltijd een 10-minuten-gesprek over onze dochter.

We vinden het altijd fijn om even met de juf van ons meisje te kunnen praten. Uiteraard doen we dit vaker, alleen nu is het alleen gericht op haar. En niet even snel iets melden. We hebben haar rapport bekeken en konden duidelijk zien dat ze het super goed doet! De juf is erg blij met haar en haar houding in de klas. Gelukkig krijgt ze af en toe ook te horen dat ze niet zoveel moet kletsen. 😉

Er is eigenlijk niks wat beter moet. Ze gaat gewoon super lekker. Fijn om te zien! Feline heeft het erg naar haar zin op school en is zichzelf in de klas. Ze heeft een hecht clubje vriendinnen, maar kan eigenlijk met iedereen wel overweg. De verschillende leerkrachten voor de klas hebben gelukkig ook geen invloed op haar schoolprestaties. Als een leerkracht leuk is, dan is het goed. Na iets meer dan 10 minuten liepen we trots met ons meisje naar buiten!

‘s Middags kwamen de spiegels voor de auto binnen. Deze hebben we nodig wanneer we met de caravan gaan rijden en dat is natuurlijk zaterdag al!!! Oh man! Ik heb er zo’n zin in!

‘s Avonds aten we Mexicaanse wraps en hebben we nog een beetje tv gekeken. Daarna was het bedtijd en zat de dag er weer op.

Woensdag | Korte dag thuiswerken

Vandaag werk ik weer een paar uurtjes thuis. Na het werken heb ik Feline opgehaald en zijn we naar de supermarkt gereden om iets lekkers te halen voor tussen de middag. Bas was ook thuis, dus konden we gezellig met z’n drieën lunchen.

De rest van de middag hebben we thuis wat gerommeld en is Feline bezig geweest met haar boekbespreking. Volgende week heeft ze een boekbespreking over een boek dat ze zelf heeft uitgekozen.

Donderdag | Op kantoor

Vandaag was ik weer een dagje op de zaak. Bij ons loopt het nu qua werk heel erg door en daardoor is het best druk. Ik heb aardig wat dingen van mijn lijstje af kunnen strepen voor ik naar huis ging. Thuis hebben we nog mogen genieten van Feline die haar boekbespreking ging oefenen voor we gingen eten.

Vrijdag | Thuiswerken

Vandaag was weer een dagje thuiswerken. Feline was lekker op school en Bas moest weg voor zijn werk. Ik heb thuis weer wat dingen van mijn lijstje voor mijn werk af kunnen strepen voor ik Feline weer op mocht halen. ‘s Middags heb ik lekker zitten haken op de bank en Feline was lekker aan het spelen.

Zaterdag | Caravan ophalen!!!

Vanochtend is Feline gaan schaatsen. We hebben haar afgezet bij de bus en zijn toen samen de boodschappen gaan doen. Nadat Bas en ik wat hebben gegeten mochten we Feline weer ophalen van de bus. Daarna zijn we gelijk doorgereden naar Culemborg want we gaan vandaag onze caravan ophalen!!!

Vandaag hebben wij onze caravan opgehaald!

Mijn ouders hebben een nieuwe caravan gekocht en wij hebben hun oude gekregen! Afgelopen week hebben zij al hun spullen er al uitgehaald en wij gaan morgen onze spullen erin zetten. 

‘s Avonds hebben we Chinees gehaald en bij mijn ouders gegeten. Daarna zijn we naar huis gegaan met onze caravan achter de auto!

Caravan staat op z'n plekje voor de deur

Zondag | Caravan schoonmaken en inruimen

Vandaag hebben we de caravan schoongemaakt. Feline was bij een vriendinnetje uitgenodigd om een dagje daar te spelen. Zij zijn naar ‘t Twiske gegaan (een natuurgebied bij ons in de buurt). Nadat alles schoongemaakt was konden we onze camping spullen in de kastjes doen. We kwamen er achter dat wij lang niet zoveel spullen hebben als mijn ouders hadden! Maar het is wel heel erg fijn dat al onze spullen niet meer in de auto hoeven of de rest van het jaar op de zolder in de schuur. 

Vandaag gaan we de caravan schoonmaken

Helaas hadden we wat problemen met het slot van de deur van de caravan… Daar kon mijn vader niet zo goed tegen, dus die kwam ‘even’ naar ons toe om te kijken of hij kon helpen. We kwamen erachter dat het slot aan de binnenkant niet goed vast zat waardoor het sleutelgat niet recht zat. We hebben het slot vastgedraaid en nu doet ‘ie het weer! Kon mijn vader weer rustig slapen… 😉 En wij ook!

‘s Avonds hebben we patat en snacks gegeten en lag ik na een heerlijk lange douche vroeg in bed.

Hoe is jouw week geweest?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.