Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 74 | Caravan naar de stalling

De week is weer voorbij. De week waarin wij onze caravan naar de stalling hebben gebracht, ik een oud klasgenootje tegenkwam en ons meisje haar boekbespreking had. Wat ik nog meer heb beleefd lees je in het nieuwe weekoverzicht.

Maandag | Naar de zaak

Vandaag was ik weer een dag op kantoor aan het werk. Op de terugweg kon ik onze bestelling ophalen bij een afhaalpunt. We hebben namelijk voor Feline allemaal vestjes, pyjama’s en een spijkerbroek besteld bij Kiabi.nl.

Toen ik thuis kwam kon ik lekker nog even op de bank zitten voor we gingen eten. Bas en Feline aten pannenkoeken en ik had nog Chinees van afgelopen weekend! Na het eten hebben we tv gekeken voor ik met Feline naar boven ging. Even lekker plonzen en naar bed.

Dinsdag | Thuis werken en oefenen

Vandaag ben ik weer thuis aan het werk. Ik heb Feline naar school gebracht en daarna mijn laptop opengeklapt. Om 14:30 uur kon ik mijn meisje weer ophalen. ‘s Middags hebben we nog samen haar boekbespreking geoefend. Dat zit wel goed!

De rest van de middag hebben we in huis gerommeld. Dat kan soms heel erg lekker zijn. En nodig!

Als Bas ‘s avonds Feline naar bed brengt, ruim ik de zooi in de keuken op. Daarna hebben we nog even wat tv gekeken en was het tijd om naar bed te gaan.

Woensdag | Caravan wegbrengen

Vandaag staat er op de planning dat we de caravan naar de stalling brengen. We hebben een stalling gevonden in Almere. Toen we daar aankwamen zag ik een gezicht wat me wel heel bekend voor kwam!

De eigenaresse van de stalling heeft bij mij op de middelbare school in Utrecht in de klas gezeten! Nu heeft ze al 13 jaar een caravanstalling! Hoe toevallig is dat!

Het is een onwijs nette stalling, goed beveiligd en de caravan staat binnen. Wat wil een caravan-bezitter nog meer?! Precies!

caravan staat klaar om aan de auto gekoppeld te worden

Onderweg in de auto heb ik zitten werken terwijl Bas de caravan naar de stalling bestuurde.

Op naar de stalling!

Eenmaal weer thuis heb ik nog even verder gewerkt voor ik Feline op kon halen. We besloten om samen broodje kroket te maken thuis als lunch. Daarna heb ik een sticker voor mijn ouders gemaakt. Zij wilden een sticker op de nieuwe caravan. Dus regelen we dat!

slaapdoosje. Sticker voor de caravan van mijn ouders

Feline heeft de rest van de middag buiten gespeeld. Het was heerlijk weer! Ik ben eindelijk weer eens met mijn plantjes aan de gang gegaan. Lekker voorbereiden op het voorjaar. Sommige heb ik voorzien van nieuwe potgrond en anderen heb ik ontdaan van dorre blaadjes. Allemaal hebben ze een lekkere slok water gekregen. Ze kunnen er weer even tegenaan!

‘s Avonds eten Bas en ik noodles met gehakt en Feline tomatensoep. Ze weet niet wat ze mist…;)

Na het eten weer het standaard riedeltje met Zapp kijken en douchen en plat voor Feline. Daarna ben ook redelijk op tijd naar bed gegaan. Morgen weer vroeg op.

Donderdag | Dagje op de zaak

Vandaag ben ik een dagje op kantoor. Ik begin weer lekker vroeg en bij binnenkomst zie ik onze zielige Monstera staan… Ik besluit de meest dode bladeren te verwijderen en zie dat de plant echt wel nieuwe aarde nodig heeft. Dit haal ik later op de ochtend en geef de plant, naast nieuwe aarde, ook een stokje om tegenaan te kunnen groeien. Hopen dat de plant het beter gaat doen op een andere plek…

Ik maakte er vandaag niet zo’n hele lange dag van op mijn werk. Hierdoor was ik lekker op tijd thuis. Feline had vandaag haar boekbespreking en hiervoor heeft ze een 8 gehaald! Ik ben zo trots op die meid!!!

Vrijdag | Ritje voor mijn werk

Vandaag werk ik weer een dag op kantoor. Voor mijn werk ben ik naar Waalwijk gereden om iets op te halen voor mijn collega’s. Zo’n ritje breekt altijd zo lekker de dag! Ik was vandaag later thuis dan gisteren. Maar ruim op tijd voor het eten!

’s Avonds ben ik vroeg naar bed gegaan, want morgen is een leuke maar drukke dag!

Zaterdag | De Elfstedentocht in Haarlem 😉

Vandaag ging de wekker vroeg. In ieder geval vroeg voor een zaterdag… Feline mocht om 08:15 uur in de bus zitten om naar het schaatsen te gaan. Vandaag is namelijk de afsluiting van het schaatsseizoen! En wat is dat leuk georganiseerd! De KNSB heeft voor het Jeugdschaatsen een heuse elfstedentocht georganiseerd op de schaatsbaan. Compleet met klunen, onder bruggetjes door en stempels halen! Aan het einde was de prijsuitreiking in een sporthal. Daar kreeg ze een medaille en een tasje met leuke dingetjes. Erg leuk geregeld! Ons meisje was helemaal gesloopt!!!

diplomauitreiking van het schaatsen. Wat zijn we trots op ons meisje!

‘s Middags heeft Bas boodschappen gedaan en ben ik ‘s avonds gaan koken. We aten broodje kipschnitzel met salsa saus en coleslaw! 

Zondag | Mak an

Vandaag hebben we rustig aan gedaan. Feline heeft de hele dag in pyjama op de bank gehangen met een dekentje. Ik ben nog even een boodschapje gaan halen en naar de IKEA geweest en Bas is zijn auto nog gaan wassen.

Het was gelukkig niet zo heel erg druk in de IKEA

Het was gelukkig niet zo heel erg druk in de IKEA. Ik heb helemaal niks gekocht, maar wel inspiratie opgedaan. We willen ooit een tafel/werkbank maken waar ik met mijn plantjes bezig kan.

Dit zou ik wel heel mooi vinden voor mijn plantjes
Dit is ook wel een mooie combinatie.

‘s Avonds aten we gehaktpannetje van Lekker en Simpel en ben ik redelijk op tijd naar bed gegaan. Morgen begint weer een nieuwe week, dus mag ik weer vroeg op.

De week zit er weer op. Het was een lekker weekje waar we onze caravan hebben weggebracht naar de stalling, ons meisje een top-prestatie heeft volbracht en ik in mijn eentje naar de IKEA ben geweest zonder iets te kopen. Hoe was jouw week?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.