Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | 75 | Jarig!

Persoonlijk | 75 | Jarig!

Wat een leuke week heb ik gehad! Ik was jarig, ben met Feline en haar klas naar het Stedelijk Museum geweest en we hebben mijn verjaardag gevierd! Lees je mee?

Maandag | Werken op de zaak

Vandaag ben ik weer een dag gaan werken op de zaak. Ik was vroeg op kantoor en reed redelijk laat naar huis. Onderweg had ik al erg zin om te eten en kon dus ook niet wachten tot ik thuis was!

We aten lekker zuurkool met worst en spekjes. ‘s Avonds ging bij mij redelijk vroeg het lampje uit. Bas bracht Feline naar bed en ik ruimde de keuken op. Na nog wat gehangen te hebben in de stoel ben ik naar bed gegaan.

Dinsdag | Ziek meisje

Vannacht stond er ineens een ziek meisje naast ons bed. Ze had erg last van haar keel en hoofd. Strontverkouden… Vanochtend was het zelfs de eerste keer dat ze vroeg of ze alsjeblieft thuis mocht blijven omdat ze zich echt niet lekker voelde. Prima. We hebben school opgebeld en haar ziek gemeld. Bas moest weg voor zijn werk, maar ik werkte thuis. Feline heeft de hele dag een beetje gehangen en knapte later gelukkig wel weer op. We hebben vanavond Quesadilla gegeten en Feline tomatensoep. Ik kan me voorstellen dat dat voor haar keel best fijn is. Na een lekker warm bad is Feline op tijd naar bed gegaan. Hopen dat ze dusdanig is opgeknapt dat ze morgen weer naar school kan.

Woensdag | Feline is weer wat beter!

Gelukkig is ons meisje een stuk beter dan gisterochtend. Ze wil ook graag weer naar school. Ik breng haar weg en werk de ochtend thuis. ‘s Middags eten we samen en doen we rustig aan. Morgen heeft ze ook een drukke dag op school en als je al zo verkouden bent is het soms fijn even een stapje terug te doen. ‘s Avonds hebben we maaltijdpannetje met kip en sperziebonen gegeten. Iets wat altijd super goed gegeten wordt.

Donderdag | Dagje vrij

Vandaag ben ik jarig! We vieren het dit weekend, maar ik heb wel een dagje vrij. Niet vanwege mijn verjaardag, maar omdat ik met de klas van Feline naar het Stedelijk Museum ga. In haar klas zitten 24 kinderen. Het is een combinatieklas van groep 5 en 6. Ik krijg in het museum heel groep 5 mee (12 kinderen) en groep 6 gaat met de juf mee. We hebben een hele leuke groep en vermaken ons prima. Na ruim 2 uur gaan we weer met de bus naar school en gaan de kinderen eten en ik boodschappen doen voor zaterdag.

Lopen naar het Stedelijk Museum
In het Stedelijk Museum met de klas van Feline

Bas haalt Feline uit school en als ik thuis kom ruim ik de boodschappen op. Feline heeft vanmiddag met een vriendinnetje afgesproken bij de skatebaan in het park. Het vriendinnetje komt daar heen met haar opa en oma en Bas brengt Feline. Na het spelen mag Feline vanaf de supermarkt alleen naar huis komen. Ze heeft haar horloge om en zal ons bellen als ze daar weggaat. Eenmaal thuis geeft ze een zakdoekje aan Bas met het nummer van de opa van die vriendin. Ze wilde graag gebeld worden zodra ze thuis was! Zo kunnen we haar toch stukje bij beetje makkelijker loslaten. Hoewel dat voor mij nog best moeilijk is…

‘s Avonds kakt Feline helemaal in! Nadat we pasta hebben gegeten ploft ze op de bank en voelt zich echt niet lekker. Na een lekker warm bad voelt ze zich misselijk en wil graag naar bed. Binnen 10 minuten sliep ze. Met een emmer naast haar bed voor het geval dat.

Bas en ik kijken de docu over Jehova’s Getuigen op Videoland. Man wat vreselijk… We wisten al wel dat ze niet de levensstijl naleven zoals wij die hebben, maar dit is echt bizar… We hebben alle drie de afleveringen achter elkaar gekeken…

Vrijdag | Feline is weer wat opgeknapt

Vanochtend was Feline gelukkig een stuk opgeknapt! Ze voelde zich veel beter dan gisteravond en is gewoon naar school gegaan. Ik ben thuis aan het werk gegaan en Bas is voor zijn werk even op pad geweest. 

‘s Middags heb ik al wat dingen voor morgen voorbereid. We krijgen niet een heel huis vol. Dat wil ik ook helemaal niet. Voor morgen hebben we allemaal hapjes op de planning staan en om niet alles morgenochtend te hoeven doen ben ik vanmiddag dus alvast begonnen.

‘s Avonds hebben we patat en speklap gegeten. Ik vind speklappen zo onwijs lekker! Helaas kan mijn buik er niet zo heel erg goed tegen, maar dat neem ik af en toe voor lief.

Zaterdag | Feestje!

Vanochtend hebben we de laatste dingen voorbereid voor het feestje van vanmiddag. Mijn ouders, schoonvader en onze buren komen. Feline is op een gegeven moment buiten gaan spelen voor iedereen er was. Eigenlijk heeft ze bijna de hele middag buiten gespeeld! Heerlijk, want het was er mooi weer voor. Rond 14:00 uur begon iedereen binnen te druppelen. Van onze buren heb ik een hele mooie plant gekregen! Een echte chlorophytum green orange! Ik kende deze plant nog helemaal niet, maar het is blijkbaar een familielid van de graslelie! 

Deze mooie Chlorophytum Green Orange heb ik gekregen van onze buren voor mijn verjaardag!

Van Bas, Feline, mijn ouders en schoonvader heb ik een keuze-cadeau gekregen! Ik mag gaan kiezen tussen: Combi A: Dr. Martens Zebzag samen met een avondje uit eten bij ons favoriete restaurant in Amsterdam. Combi B: diezelfde schoenen samen met een avondje eten bij ons favoriete restaurant in Zaandam. Combi C: Ook weer de schoenen in combinatie met een dagje Pantropia (voorheen Orchideeën Hoeve) of Combi D: een nieuwe tattoo! Ik heb echt nog geen idee wat ik ga kiezen. Het is zo moeilijk!

Cadeau voor mijn verjaardag van Bas, Feline, mijn ouders en schoonvader!

Na de taart hebben we alle hapjes en broodjes afgebakken en warm gemaakt en hebben we gegeten. Iedereen heeft heerlijk meerdere keren eten opgeschept. Na de koffie is iedereen weer naar huis gegaan en hadden wij nog een rustig avondje. Ik heb een hele leuke middag gehad en heb fantastische cadeaus gehad! Alleen de keuze is lastig…

Zondag | Rustig dagje en boodschappen.

Vanochtend zijn we rustig opgestart. We hebben boodschappen gedaan voor de hele week en na de lunch zijn Feline en ik nog even naar de Lidl geweest. We waren namelijk haar briefje met stickertjes vergeten voor de Jungle-mini’s. Die is ze aan het sparen en we hadden weer zo’n blaadje vol. Dit keer is het de zebra geworden. 

Later in de middag heeft Feline haar slaapkamer veranderd. Ze is alleen met haar bed gaan schuiven en heeft deze nu in het midden van de kamer staan. Niet hoe Bas of ik het zou hebben gedaan, maar zij is er voor nu blij mee. We laten haar dus ook maar. Ooit zal haar bed vast weer terug gaan naar de plek waar deze eerst stond. 😉
Ik heb lekker even achter mijn laptop gezeten. Uiteraard kwam Harry knuffelen!

‘s Avonds hebben we maar weer eens gekookte aardappels en sperziebonen gegeten. We hadden nog gehaktballetjes en kippenpootjes van gister over en Feline wilde heel graag vissticks. En Bas en ik wilden heel graag groenten. ‘s Avonds hebben we rustig aan gedaan, want sinds gisterochtend zijn Bas en ik ook strontverkouden. En morgen weer werken.

Hoe is jouw week geweest? Wat eet jij graag door de week? Komende week hebben we weer wat dingen op de planning staan. Lees je komende week weer met me mee?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.