Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 77 | Lange week

Dit weekoverzicht is een dag langer dan je gewend bent. Dat komt door het lange paasweekend wat we hebben gehad. We hebben een lekkere week gehad en spontane dingen gedaan. Lees je mee?

Maandag | Kantoordag

Vandaag heb ik op kantoor gewerkt. Het was een lekker dagje. Toen ik thuis kwam, was er een vriendin van Feline hier. Zij was uit school gelijk meegekomen om hier te spelen. Haar vader kwam haar ophalen op het moment dat ik thuis kwam. Ik weet wel wanneer ik thuis moet komen. 😉

‘s Avonds hebben we zelfgemaakte Turkse pizza gegeten. Na het hele avondritueel heb ik de laptop van Feline onder handen genomen. Deze is echt heel erg traag en kon wel een opschoonbeurt gebruiken. Helaas is het echt een trage laptop en kan je eigenlijk niet fatsoenlijk het spelletje spelen wat ze zo graag doet. Ze heeft wel echt pech, want een nieuwe laptop voor haar zit er niet in. Als we kijken naar de juiste specificaties voor dat spel, kom je uit op een laptop van rond de €1000,-. Dan maar spelen op haar tablet. Uiteindelijk lag ik door die laptop later op bed dan ik had gewild. Morgen heb ik namelijk iets heel erg leuks op de planning staan!

Dinsdag | Vrij met een reden

Vandaag heb ik vrij. Daar heb ik namelijk een hele leuke reden voor! Ik breng eerst Feline op de fiets naar school en ga dan weer naar huis. Thuis eet ik wat, want dat is wel zo verstandig. Rond 09:30 uur stap ik weer op de fiets.

dinsdag onderweg naar de tattooshop

Vandaag heb ik een afspraak bij een tattoo-shop bij ons in de buurt. Op mijn fijne fiets is het een stukkie van niks. Maar toch stop ik vlakbij de shop even om een sigaret te roken voor ik naar binnen ga. Ik ben altijd een beetje gespannen als ik een nieuwe tattoo ga laten zetten.

dinsdag in de tattooshop

Iets voor de afgesproken tijd liep ik de shop binnen. En niet veel later was ik al aan de beurt! We hebben de grootte en de plek besproken en na de juiste plek bepalen met het stencil begon het echt werk. 

dinsdag heb ik een nieuwe tattoo laten zetten. Eerst de juiste grootte bepalen

Ongeveer 45 minuten later was ik een heel mooi plaatje van 3 pinguïns rijker! Wat een onwijs mooie tattoo en wat ben ik er blij mee! Voor mij staat dit voor mijn gezin. Bas, Feline en ik. Voor altijd op mijn arm!

Mijn verse tattoo op dinsdag

Toen ik thuis kwam heb ik gelijk wat gegeten. Daarna ben ik naar zolder gegaan om puin te ruimen. We hebben een schot op zolder waar we ooit, na de verhuizing, dozen hebben neergezet. Daarna hebben we die dozen nooit meer aangeraakt. Deze gaan we komend weekend wegbrengen naar het grofvuil. Ook gaat onze scooter weg. Ik heb geprobeerd deze te verkopen via Marktplaats, maar dan krijg je van die halve die ineens niks meer laten horen… Klaar mee. 

Feline kwam alleen naar huis, gefietst waarna we samen even op zolder zijn gaan kijken. Samen zijn we nog even naar het Kruidvat geweest om zalf te halen om mijn tattoo te verzorgen. Daarna ben ik begonnen met het eten maken. We aten Mexicaanse wraps. 

Woensdag | Werken

Vandaag werk ik weer een korte dag thuis. Feline is om 12:30 uur uit en we eten samen. Daarna moet ik nog even een boodschap halen, maar ons meisje is al zo groot dat ze alleen thuis wil blijven. Ik heb daar wel echt moeite mee en zorg dat ik vet snel klaar ben! ‘s Middags is Feline lekker op haar kamer aan het rommelen en maak ik alvast de lasagne voor morgen. Na de lasagne ga ik gelijk door met de Pide voor ‘s avonds. Bas is ondertussen ook weer thuis en rond 18:00 uur gaan we eten. Na het eten kijken we tv met Feline voor zij naar bed gaat. En dan is het onze beurt om te bepalen waar die kijkbuis op komt! 😉 Ik ben vandaag voor mijn doen echt heel laat naar bed gegaan. En helemaal als je je bedenkt dat ik de volgende dag weer vroeg op mag. Maar ik had een hele goede reden! Mijn collega en zijn vriendin kwamen op tv! En dat wilden wij natuurlijk wel even zien!!!

Donderdag | Hyper

Na een veel te korte nacht voel ik me helemaal hyper. Ik heb echt te doen met mijn collega’s op mijn werk. 😉 Ik stuiter de hele dag rond en krijg best veel gedaan. Het is mijn laatste werkdag van deze week. Morgen hebben we lekker vrij! Uiteindelijk ben ik rond 16:00 uur naar huis gegaan. ‘s Avonds aten we de lasagne die ik de dag ervoor al gemaakt had. Ik ga heel vroeg naar bed. 

Vrijdag | Rommel opruimen

Vanochtend moest Bas werken. Feline en ik zijn richting mijn werk gereden. Ik mocht vandaag de bakwagen lenen. We zouden de bakwagen vandaag ophalen, morgen een rondje grofvuil doen, de scooter wegbrengen en zondag de bakwagen weer terugbrengen. Maar dat liep even iets anders. 

Eenmaal thuis verveelden we ons. We zijn alles maar vandaag gaan doen. We hebben onze scooter weggebracht en hebben we een ritje naar het grofvuil gedaan. De scooter is weg weg. Die van ons had een blauw plaatje, dus mocht niet harder dan 25km/u. Maar dan moesten we wel een helm op. En dat zagen we niet zitten. Ook was er van alles wat er aan gedaan zou moeten worden. En we vonden het zonde om geld in de scooter te stoppen als we er niet vaak op zouden gaan rijden. Verkopen was geen optie (echt geprobeerd), dus dan maar naar een demontagebedrijf. 

Toen we de scooter weggebracht hadden zijn we doorgereden naar het grofvuil. Daar hebben we de rest van de spullen weggebracht en was de bak leeg. Rond 15:30 uur reden we weer naar huis. Ik besloot Bas en Feline thuis af te zetten en gelijk door te rijden naar mijn werk. 

Little did I know… Wat een file heb ik onderweg gehad!!! Ik heb er 2 uur over gedaan om bij mijn werk te komen! Snel even plassen en in mijn eigen auto naar huis! Om 18:40 uur was ik thuis. Bas en Feline hadden al gegeten en hadden voor mij wat over gelaten. Na het eten ben ik echt weer vroeg naar bed gegaan.

Zaterdag | We zouden niks doen…

Vanochtend hebben Feline en ik haar kamer opgeruimd terwijl Bas boodschappen deed. We hadden best veel tevoorschijn getoverd wat weg kon. We besloten samen maar weer even naar het grofvuil te rijden. 

zaterdag zijn we toch even op de kermis geweest

Bij ons in de buurt was een kleine kermis. Feline wilde daar heel graag naar toe. Ondanks dat het regende besloten we er na het grofvuil even te gaan kijken. Feline heeft eendjes gevangen, in de botsauto’s gereden, een eekhoorn gevangen in een grijpautomaat en een suikerspin gekocht in een emmertje. Toen vonden we het genoeg en zijn we naar huis gegaan. Dit hadden we allemaal niet kunnen doen als we gister niet de dingen hadden gedaan!

Toen we weer thuis waren ben ik gelijk begonnen aan de roti voor ‘s avonds. Die is toch echt het allerlekkerste als het lang heeft staan pruttelen. We hebben alle drie heerlijk gegeten.

Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik een documentaire gezien op Youtube. Ik heb ruim anderhalf uur met grote ogen zitten kijken. Wat een bizarre docu. Het ging over een jongen/man die een dakloze had vermoord en zijn hoofd en armen mee naar huis genomen had. Zijn moeder had deze gevonden in zijn kast en de politie gebeld… Daarna lekker slapen! 😉

Zondag | Eerste paasdag

Luca wil naar binnen

Vanochtend konden we rustig aan doen. De bakwagen had ik namelijk al terug gebracht. In de ochtend had ik de katten van de buren buiten gelaten. Zij zijn namelijk een weekend weg. Al snel wilde er één van de twee dondersteentjes alweer naar binnen en maakte ons dat goed duidelijk!

‘s Middags hadden we met mijn ouders en mijn schoonvader afgesproken om te lunchen bij van der Valk in Vianen. Wij hebben mijn ouders opgehaald en zijn na een heerlijk uitgebreide lunch nog even mee naar Culemborg gegaan. 

zondag op 2e paasdag lunchen bij van der Valk

Ondertussen had ik een mail gekregen van Hans Anders. Feline haar brillen lagen klaar en konden we ophalen!! Morgen is de winkel open!!

Harry, wat doe je nu?

Toen ik eindelijk even op de stoel zat, kwam Harry ineens op schoot liggen!!! Hij doet dit nooit uit zichzelf! Ik was even helemaal verbaasd!

‘s Avonds hadden we niet zo’n honger meer. Feline en ik hebben nog wat vissticks op en Bas hoefde helemaal niks.  Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik samen een pizza in de oven gedaan. Stiekem toch wel lekker om nog even wat te eten.

Maandag | Een spontane dag!

Vandaag is de dag begonnen met ons paasontbijt. Feline wilde dat graag en wij zijn van die ouders die daar dan soms in mee gaan. 😉

Om 12:00 uur was Hans Anders open en konden we de brillen van Feline ophalen! Wat heeft ons meisje mooie brillen! Ze heeft 2 gewone brillen en 1 zonnebril uitgezocht. Wij vinden ze alledrie fantastisch staan! Zelf is ze er ook wel blij mee geloof ik. 😉

bil 1 de zonnebril
de tweede bril
de derde bril!

Door een fantastische aanbieding die nu loopt bij Hans Anders (no spon) kon ons meisje 3 brillen voor de prijs van 1 kiezen! Hierdoor waren we in 1x klaar en heeft ze nu een zonnebril én reservebril! Bas wilde schoenen kopen, maar kon ze niet vinden in de stad. We besloten door te rijden naar Osdorp. Al zou hij alleen maar het model kunnen passen voor de maat. Dan kon hij ze thuis bestellen.

In Osdorp bij de Nike outlet heeft Bas niks kunnen vinden. Hij heeft wel de schoenen gevonden in een andere kleur en dus de juiste maat kunnen passen! Ik daarentegen…

Nieuwe schoenen voor mezelf!

Ik liep tegen een paar schoenen aan die ik echt oprecht super leuk vond! Uiteraard heb ik ze gekocht! Wat een gave kleuren! En een hele leuke prijs! De helft van de normale prijs ongeveer! Oeps! I did it again…

Bas had ergens een keer iets gelezen over een soort Batavia Stad, maar dan in Halfweg. We zijn daar ook naar toe gereden! We wisten niet wat we zagen! Hier zullen we nog wel eens naartoe gaan! Feline mocht een zakje snoep scheppen bij de Jamin waarna we naar huis gereden zijn. 

Harry komt kijken bij de buren

Afgelopen 3 dagen hebben we op de poezenbeestjes van de buren mogen passen terwijl zij in Parijs waren samen. Wat een heerlijke beestjes zijn het toch! Onze lieve Harry is daar kind aan huis. En stond even raar te kijken toen Feline en ik ineens in de woonkamer van de buren zaten!

samen spelen is leuk!

Bas en Feline hebben pannenkoeken gegeten en ik wraps met shoarma! Wat trouwens echt heel lekker was! Ik had het nog nooit zo gegeten, maar had geen zin in pitabroodjes van de winkel of om zelf platbrood te maken. Ik kan het je echt aanraden! En met de shoarma van de Turkse slager was het een goedkope maaltijd! Morgen weer normaal.

’s Avonds ben ik nog even achter mijn laptop gekropen om dit weekoverzicht af te maken. Ik merk dat ik ineens een hoop meer energie heb ’s avonds. Zou het komen door de zomertijd? Of doordat ik de afgelopen paar dagen eindelijk eens langer geslapen heb dan normaal? Ik weet het niet, maar ik geniet er wel van!

Hoe was jouw week? Heb jij nog iets leuks met Pasen gedaan? Voor komende week hebben we ook al wat dingen op de planning staan naast werk. Wat we allemaal gedaan hebben lees je volgende week in een nieuw weekoverzicht!

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.