Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | 78 | Leuke dingen, lekker weer en een nieuwe bank

Persoonlijk | 78 | Leuke dingen, lekker weer en een nieuwe bank

Afgelopen weekend hadden we een lang weekend door Pasen. Vandaar dat dit weekoverzicht begint op dinsdag. Wat we afgelopen week allemaal hebben beleefd lees je in mijn nieuwe weekoverzicht.

Dinsdag | Thuiswerken na een lang weekend

Vanochtend heb ik eerst Feline naar school gebracht. Ze mocht weer naar school en had er erg veel zin in! Toen ik weer thuis was, heb ik mijn werklaptop open opengeklapt en ben begonnen. Bas moest even weg voor zijn werk, maar aan het eind van de ochtend hebben we tegenover elkaar zitten werken. Om 14:30 uur kon ik ons meisje weer uit school halen. Bas was ondertussen weer weg voor zijn werk. Feline en ik hebben thuis lekker gerommeld. Zij op haar kamer en ik was bezig met de was. Ook heb ik een tuinbroek van Feline die eigenlijk te klein was, langer gemaakt door de zoom eruit te halen aan de onderkant. Aan de achterkant boven haar billen zat elastiek. Hierdoor zat de broek ook te strak. Dit heb ik er ook uitgehaald. Om het een hele stoere broek te maken heb ik 2 gaten op haar knieën gemaakt. Ze is er helemaal blij mee!

Ondertussen was Bas thuisgekomen en al aan het eten begonnen. We hebben wraps met kip en paprika gegeten. Na het eten hebben we alle drie nog wat tv gekeken voor Feline naar bed ging. 

Woensdag | Korte dag werken en Feline naar de tandarts

Vandaag heb ik Feline naar school gebracht en ben ik aan het werk gegaan. Bas heeft ook thuis gewerkt vanochtend. Hij is vanmiddag met Feline naar de tandarts geweest. Feline heeft al een hele tijd een kies los in haar bekkie zitten die er niet uit wil. De tandarts heeft hier even bij geholpen. Gelukkig voor Feline was de kies er zo uit. Doordat ze verdoving heeft gehad bleef ze het gevoel houden dat ze een hele dikke wang had! Het was de eerste keer dat ze een verdoving bij de tandarts kreeg. Ik kan me voorstellen dat dat een beetje gek is.

woensdag is Feline naar de tandarts geweest

Daarna zijn Feline en ik naar Hans Anders geweest. Haar ene bril zit net iets te strak, dus hebben we die even laten stellen. ’s Avonds aten Bas en ik quesadilla en Feline soep. Dat leek ons wel verstandig met haar bekkie. 😉

Donderdag | Verslapen

Vanochtend had ik me weer eens verslapen. Ik ben bang dat ik toch vermoeider ben dan ik denk. Ik slaap wel echt een stuk beter tegenwoordig, maar als je dan finaal door je wekker heen slaapt, begin je toch te twijfelen…

Ondanks dat heb ik een lekker dagje op mijn werk gehad. We hadden verhuisdekenstof op rol besteld om onze nieuwe barkrukken in te kunnen pakken. Aan mij is gevraagd om daar hoezen voor te maken. Dus morgen neem ik mijn lockmachine mee naar mijn werk!

Toen ik thuis kwam ben ik gelijk naar zolder gelopen om mijn spullen vast klaar te zetten. Thuis hebben we lekker kipsalon gegeten.

Spullen staan klaar

Nadat Feline op bed lag, ben ik ook vroeg gaan slapen. Morgen mag ik weer een dag naar kantoor en dan hoop ik me niet te verslapen.

Vrijdag | Mijn hobby mee naar mijn werk

Omdat ik gisteren al mijn lockmachine, garen, rolmes en reserveonderdelen van mijn lockmachine in een krat in de gang had gezet, hoefde ik deze alleen maar in de auto te zetten. Helaas regende het heel erg en ik wil niet dat mijn machine nat wordt. Ik heb er snel een grote vuilniszak overheen gelegd en ben naar de auto gelopen.

Op mijn werk heb ik alles uitgestald en heb ik van een stuk flanel wat we nog hadden liggen een proef gemaakt. Deze zat redelijk ruim, dus de echte hoezen mocht ik iets kleiner maken. Uiteindelijk mogen er 20 hoezen gemaakt worden. Met het snijden van de patroondelen en het in elkaar zetten van de hoezen ben je best een tijdje bezig. Ik heb mijn machine op kantoor laten staan en ga maandag weer verder. Ik moet eerlijk bekennen dat ik het echt super leuk vind dat ik dit kan doen! Zo heb ik mijn hobby echt mee naar mijn werk genomen!

eerst een proef maken
het echte werk! Nog 19 te gaan...

Eenmaal thuis was Feline buiten aan het spelen en was Bas al aan het eten begonnen. We aten Sloppy Joe. Dat zijn hamburgerbroodjes met een gehakt/tomatenmengsel. Heerlijk!

Toen Feline op bed lag heeft Bas nog wat tv gekeken. Ik merkte dat ik er niks van mee kreeg en ben lekker op tijd naar bed gegaan.

Zaterdag | Boodschappen en heerlijk weer!

Vanochtend ben ik even in mijn eentje boodschappen gaan doen. Feline en Bas bleven thuis. Bij Lidl vond ik een tosti-ijzer/grill/wafelmaker in 1! Die heb ik als cadeautje voor onszelf meegenomen. Nadat we ons lekkere broodje op hadden kon Bas niet wachten en heeft wafels gemaakt! Ze waren echt super lekker!

Daarna ben ik in de tuin gaan zitten. Eerst met mijn telefoon en later met mijn laptop. Het was echt heel lekker weer! Ik kan echt genieten van het zonnetje en de warmte op mijn gezicht. 

‘s Avonds zijn we met z’n drieën uit eten gegaan bij ons favoriete restaurant. Die had ik nog tegoed van mijn verjaardagscadeau. We hebben een hele gezellige avond gehad en heerlijk gegeten! Feline heeft zelfs dingen geproefd die ze normaal niet eet! En ze vond het nog lekker ook!!! Daar gingen mijn biefstukpuntjes dus… 😉

uit eten met mijn gezin!

Na het eten zijn we naar huis gegaan en hebben we nog even op de bank gehangen voor Feline naar bed ging. Daarna hebben Bas en ik nog 3 afleveringen van The Good Doctor gekeken en toe was het voor ons ook klaar.

Zondag | Visite en een nieuwe bank!

Vanochtend ben ik samen met Feline broodjes en beleg gaan halen. Mijn ouders komen vandaag een bank brengen! Het is een bank die bij hen heeft gestaan en die wij krijgen. Onze bank gaat weg. We gaan vanmiddag gezellig lunchen!

zondag hebben we onze oude bank doorgezaagd

We dachten eerst dat we het grofvuil zouden gaan bellen voor onze oude bank. Uiteindelijk hebben we de bank door de helft gezaagd en op de kar van mijn ouders gelegd! Zij gaan maandag de bank wegbrengen. 

zondag hebben we onze nieuwe bank gekregen!

Wij zijn echt onwijs blij met onze nieuwe bank. Zelfs Harry, die eerst even moest wennen, is er nu heel erg blij mee! ‘s Middags zijn Feline en ik even naar de Action gegaan. We hebben 2 nieuwe kussenhoesjes gekocht die perfect bij onze nieuwe bank passen! Bij de oude bank hadden we meer kussens nodig om lekker te kunnen zitten. En nu kunnen we het af met 2 kussentjes. 

Harry is ook heel erg blij met de nieuwe bank!

‘s Avonds hebben we gehaktpannetje gegeten met doperwten, waarna Feline een uurtje in bad is gegaan. Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik rustig aan gedaan voor het voor mij tijd was om naar bed te gaan. Morgen weer vroeg dag.

Hoe is jouw week geweest? Wij hebben een lekker weekje gehad en zijn erg blij met onze nieuwe bank! Komende week ga ik weer uit eten, komt een vriendin van Feline spelen en heeft Bas een avond met vrienden. We gaan een leuke week tegemoet! Ik hoop jij ook. Ga jij nog leuke dingen doen?

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

1 reactie op “Persoonlijk | 78 | Leuke dingen, lekker weer en een nieuwe bank”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.