Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #79 | Een lekkere week

Persoonlijk | #79 | Een lekkere week

De week is alweer voorbij. Ook deze week is voorbij gevlogen voor mijn gevoel. Het is een lekkere week geweest waarin ik nog wat dingen voor mijn werk afgemaakt heb, uit eten ben geweest en weer eens voor kleding achter mijn naaimachine gekropen ben. Wil je zien wat ik heb gemaakt en wat ik nog meer heb beleefd? Je leest het allemaal in een nieuw weekoverzicht.

Maandag | Van alles en nog wat

Vandaag ben ik een lange dag op mijn werk geweest. Ik heb van alles en nog wat gedaan. Op het moment dat ik bezig was met de hoezen af te maken voor de barkrukken van mijn werk viel de stroom ineens uit! Eerst dacht ik dat mijn machine kapot was, maar toen alles uit was wist ik genoeg. We wisten niet hoe lang het ging duren, dus zijn we allemaal maar klusjes gaan doen waar geen stroom voor nodig is.

Toen mijn collega vanuit de Jaarbeurs belde of ik misschien kon helpen en spullen naar hem kon brengen, sprong ik gelijk in de auto! Kon ik mezelf toch nuttig maken!

Eenmaal weer terug was er gelukkig weer stroom en kon ik weer verder met de hoezen afmaken. Helaas heb ik het niet afgekregen en heb ik alle delen van de rest en mijn lockmachine weer mee naar huis genomen. Morgen thuis verder.

Toen ik thuis kwam had Bas het eten al bijna klaar en konden we aanschuiven. Na het eten ging de tv aan en hebben we een rustig avondje gehad.

een plank achter onze nieuwe bank met verlichting

Bas heeft vandaag achter onze nieuwe bank een plank gemaakt met led-verlichting. Dit geeft een enorm mooi licht!

Dinsdag | Op zolder werken

Vandaag heb ik eerst Feline naar school gebracht. Daarna ben ik naar zolder gegaan en heb ik mijn lockmachine weer aangesloten. Ik moest nog een aantal hoezen afmaken. Bas was beneden aan het werk zodat hij geen last had van de herrie. Uiteindelijk heb ik alle 20 hoezen af en kunnen de barkrukken veilig vervoerd worden. Om 14:30 uur kon ik ons meisje na een leuke schooldag weer ophalen. ‘s Avonds hadden Bas en ik niet zo’n zin om te koken. Ik besloot ons te trakteren op een avondmaal van de snackbar. Toen Feline op bed lag hebben Bas en ik Reacher gekeken op Amazon Prime. Het bevalt prima. Na 2 afleveringen is het toch echt bedtijd.

Woensdag | Vriendinnen-middag

Vandaag werk ik een korte dag. Ondertussen gooi ik een paar wassen in de machine. Om 12:30 uur kan ik Feline ophalen. Een vriendin van haar komt mee naar huis. We besloten pizza te kopen bij de supermarkt voor tussen de middag. Hier werd enorm goed van gegeten! Bas is voor zijn werk bijna de hele dag op pad. ‘s Avonds eten we een lekkere maaltijd van kipfilet, tomaten en sperziebonen met rijst.

Harry is zo blij met de nieuwe bank!

Donderdag | Omrijden op de terugweg

Vandaag heb ik een redelijk lange dag op mijn werk gemaakt. Op de terugweg ben ik langs een leverancier van ons gereden om wat op te halen. Dit hebben ze maandag nodig op mijn werk. Alleen dan is het bedrijf niet zo vroeg open. Nu ligt het gewoon tot maandag bij mij in de auto. 😉

Thuis eten we heel makkelijk. In de vriezer hadden we nog pastasaus. We hoeven dus alleen gehakt te braden, de saus op te warmen en de pasta te koken. Omdat ik morgen thuis werk, kijken Bas en ik nog een aflevering van The Rookie die we gisteren niet gekeken hebben.

Vrijdag | Thuis werken en uit eten

Vandaag werk ik thuis nadat ik Feline naar school heb gebracht. Ik kan nog een was weg werken tussendoor. Feline is om 14:30 uur uit en ik besluit naar school te lopen. Het is lekker weer en een beetje beweging kan geen kwaad. Als ik weer thuis ben besluit ik een shirt voor Feline te maken. Ik heb nog een mooie stof die ik hiervoor kan gebruiken. Zij kiest de afbeelding die op het shirt mag komen en ik ga aan de slag. Ons meisje is helemaal gelukkig!

vrijdag heb ik weer eens achter mijn machines gezeten om een leuk shirt voor ons meisje te maken

‘s Avonds ga ik uit eten met een vriendin van mij. Alweer? Jup! En nog bij hetzelfde restaurant ook nog! 🙂Ik ben rond 22:00 uur thuis en heb een hele leuke en gezellige avond gehad! We hebben heerlijk gegeten!

Zaterdag | Verjaardag aan de andere kant van het land

Vandaag is mijn zus jarig. We gaan daar naartoe, samen met mijn ouders. We rijden voor 09:00 uur thuis weg. In Culemborg stappen we met z’n allen in 1 auto en rijden door naar Deurne. Het is daar veel warmer dan we hadden verwacht. Feline heeft een lange spijkerbroek aan en ik besluit in het dorp even een korte broek te gaan kopen bij Zeeman. Het is een leuk zwart spijkershortje geworden. Deze kan de zomer wel door! Tenzij Feline een mega groeispurt krijgt…

Rond 14:00 uur rijden we richting Culemborg. Daar stappen Bas, Feline en ik in onze auto en komen we rond 16:30 uur thuis. Bas gaat vanavond eten met vrienden, dus die gaat vrijwel direct er weer vandoor. Feline en ik eten pasta, want lekker en snel klaar. In de vriezer hadden we namelijk nog 1 zak saus liggen, dus ook nu hoef ik alleen het gehakt te braden, de saus op te warmen en de pasta te koken!

Na het eten ruim ik de zooi op en ga ik even douchen. Samen met Feline kijk ik nog wat televisie voor zij in bad en naar bed gaat. Eenmaal weer beneden plof ik op onze heerlijk bank en kijk nog wat afleveringen van een documentaire die ik aan het kijken ben. Daarna ben ik naar bed gegaan en heb ik Bas niet meer thuis horen komen.

Zondag | Rustige dag

Bas heeft een onwijs leuke avond gehad en heerlijk gegeten. Hij besluit de boodschappen te gaan halen die we gisteren niet meer hebben gedaan. Ik blijf thuis en Feline is op haar kamer aan het spelen. Als Bas thuis is eten we een lekker broodje en ruim ik de boodschappen op. ‘s Middags maak ik het deeg voor het platbrood van vanavond. Ondertussen ben ik alvast gaan tanken. Daar heb ik morgenochtend echt geen zin in. Verder hebben we een rustig dagje en doen we vrij weinig. Soms is dat ook echt wel lekker.

Hoe is jouw week geweest? Heb jij een lievelings-restaurant? Kan je daar ook makkelijk een paar weken achter elkaar naartoe? Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.