Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #80 | Vaccinatie, medicijn-paspoort en niet lekker

Persoonlijk | #80 | Vaccinatie, medicijn-paspoort en niet lekker

Maandag | Een standaard maandag op de zaak

Vandaag ben ik weer op de zaak aan het werk. Dat betekent vroeg opstaan en redelijk laat thuis. Alleen vandaag houd ik voor de afwisseling een iets betere eindtijd aan. Gewoon, omdat het kan. Hierdoor ben ik rond 16:00 uur thuis en heb ik het gevoel een hele lange avond te hebben.

Omdat Bas druk is met zijn werk besluit ik het eten voor vanavond te maken. We eten plaattaart met gehakt. Na het eten kijken we samen met Feline nog wat tv voor zij in bad en naar bed gaat. Daarna kijken Bas en ik nog een aflevering van Reacher. Een serie op Amazon Prime. We zitten er helemaal in en kunnen bijna niet stoppen met kijken.

Dinsdag | Thuiswerken

Vandaag werk ik thuis nadat ik Feline naar school heb gebracht. Als ik haar weer ophaal, rijden we gelijk even door naar het winkelcentrum. Als we thuiskomen kom ik erachter dat DHL mijn pakketje al heeft bezorgd. Alleen weet ik niet waar. Het zou sowieso niet door de brievenbus passen, in de kliko’s ligt het niet en bij onze buren ook niet. Ik neem contact op met DHL en krijg te horen dat ik eerst bij alle buren moet gaan navragen of zij iets hebben ontvangen. Wanneer dit niet het geval is, kan ik contact opnemen met de leverancier. De leverancier zal dan met DHL contact op moeten nemen om tot een oplossing te komen. Wat een rare constructie! De rest van de middag wordt ook niks meer bezorgd. Ik hoop dat ik de beste bezorger morgen tref en hij me kan vertellen waar hij mijn pakketje heeft neergezet…

‘s Avonds eten we zelfmaakpizza, dus in de middag bereid ik het deeg alvast voor zodat het lekker kan rijzen. Daar wordt de bodem altijd zo lekker luchtig van.

Als Feline op bed ligt kijken Bas en ik nog de laatste 2 afleveringen van het eerste seizoen van Reacher voor het bedtijd is.

Woensdag | Korte werkdag en vaccinatie

Vandaag werk ik een paar uur in de ochtend. Ik ben bezig met een super gave stand voor een groot bedrijf en vanochtend kan ik dit ontwerp afronden. Om 12:10 uur begint de afsluiting van het thema op school. Er schijnt hard gewerkt te zijn en wij mochten dat komen bekijken. Feline heeft samen met haar vriendin een schitterend bouwwerk gemaakt. De meiden maakten in het thema “uitvindingen” een recycle-robot. Erg enthousiast vertellen ze hoe “Emily” werkt en krijg ik een rondleiding langs de andere uitvindingen.

Een mooie uitvinding van Feline en haar vriendinnetje

Daarna waren de kinderen zoals elke woensdagmiddag vrij.

Vanmiddag heb ik Feline lekker laten rommelen op haar kamer met haar tablet. Vanavond heeft ze namelijk haar 9-jaars prikken. In beide armen 1. Ons meisje is best gespannen en wat is dan fijner dan door je moeder met rust gelaten worden? 😉 Juist.

Ondertussen zie ik de bezorger van DHL. Ik ben naar buiten gegaan om hem aan te spreken en op dat moment komt een buurman van een paar huizen verderop met mijn pakketje in zijn handen… Ik zou het toch zo onwijs fijn vinden als de bezorgers een briefje in de bus doen! Blijkbaar is dat heel erg moeilijk…

We eten vroeg, want toen Bas langs de locatie waar de vaccinaties gedaan werden reed was het al erg druk. Zo liepen Feline en ik voor 18:00 uur al naar de sporthal. De rij was bizar!

bizar lange wachtrij voor de vaccinaties

Uiteindelijk hebben we een uur in de rij gestaan en toen was ons meisje aan de beurt. Ze was super stoer! Ze gaf geen kik tijdens het prikken zelf en liep daarna vol energie weg! Ik weet niet wat er in die spuiten zat, maar ik hoop dat deze uitwerking tijdelijk is… 😉 Eenmaal thuis heeft ze haar verhaal aan Bas verteld, hebben we het Jeugdjournaal teruggekeken voor ze in bad en naar bed ging.

Bas en ik kijken de nieuwe Rookie op tv voor ik naar bed ga. Morgen is het weer vroeg dag.

Donderdag | Medicijn-paspoort ophalen en werken

Vandaag ben ik aan het werk geweest op kantoor. Ik besluit na mijn werk door te rijden naar de apotheek. Binnenkort gaan we namelijk naar Londen met het vliegtuig. Ik gebruik best wat medicatie die ik geen dag over kan slaan. Deze moeten dus ook mee in het vliegtuig en door de douane. Om hier geen gedoe mee te krijgen ben ik langs de apotheek gereden om mijn medicijn-paspoort op te halen. Dit is een gratis document waar je medicatie opstaat die je gebruikt. Hiermee schijn je makkelijker met medicatie door de douane te komen. En laat dat nou net gewenst zijn! 😉

Op de terugweg kreeg ik een paniekaanval. Een auto vloog met hoge snelheid ineens van de baan rechts van mij, achter me langs, naar de afrit links van mij. Ik schrok me kapot! Helaas heb ik dit nog steeds na alles wat er gebeurd is. Ik hoop echt dat dit ooit nagenoeg helemaal weg kan gaan, want ik was in staat mijn auto op de vluchtstrook te zetten en niet meer verder te rijden.

Ik heb dat niet gedaan en ben doorgereden naar de apotheek. Met trillende handen en tranen in mijn ogen. Uiteindelijk ben ik weer rustig geworden gelukkig.

‘s Avonds hebben we rauwe andijvie met een gehaktbal en spekjes gegeten. Het smaakte heerlijk! Feline had door de vaccinaties van gisteren een klein beetje spierpijn in haar armen. Ze ging lekker op tijd naar bed met een paracetamol en viel snel in slaap. Bas en ik keken nog een aflevering van Reacher op Amazon Pime voor ik naar bed ging. Morgen weer vroeg dag.

Vrijdag | Laatste werkdag van de week

Vandaag is het weer een dag op kantoor. Dat betekent dat ik vroeg mijn bed uit ga en naar Zaltbommel rij. Vandaag ben ik een half uur voor mijn wekker al wakker. Ik besluit mijn bed uit te gaan, want als ik dan weer in slaap val is de kans groot dat ik door mijn wekker heen slaap. Omdat ik ook niemand thuis wakker wil maken, ga ik al vroeg naar mijn werk. Het is een productieve dag en ik besluit naar huis te gaan en van mijn weekend te genieten!

‘s Avonds eten we wraps met kip en satésaus. Na het eten kwam de buurvrouw een erg leuk cadeautje voor Feline brengen. We hadden van de week weer de buurman op mogen tillen, omdat hij weer op de grond gevallen was. Feline heeft een dinosaurus gekregen die ze uit gips mag hakken. Erg leuk! Daarna kijken we nog wat tv voor Feline naar bed gaat. Bas en ik kijken samen nog wat televisie en dan is het voor ons ook bedtijd. Ik was vanmiddag al niet zo lekker geworden en hang echt op de bank. 

Zaterdag | Niet mijn dag…

Vanochtend ben ik echt wel beroerd wakker geworden. Ik besluit nadat we de boodschappenlijst hebben gemaakt naar bed te gaan. Dit doe ik echt nooit, behalve als ik me echt niet lekker voel. Zoals nu dus. Bas doet de boodschappen en Feline blijft thuis. Als er wat zou zijn, kan ze altijd naar me toe komen. Ze is de hele tijd bezig geweest met haar dinosaurus. Het blijkt een langer klusje te zijn dan ik dacht.

dinosaurus uit gips hakken

Ik slaap tot 13:30 uur en ben gelukkig iets opgeknapt. Als ik beneden kom, is Bas bezig met de afvoer in de keuken. Deze loopt niet lekker door en dat moest anders. Uiteindelijk is het opgelost en loopt het water weer goed weg. Omdat het al redelijk laat is, wisselen we het avondeten van vandaag met dat van morgen. We eten daardoor patat met snacks en dat gaat er goed in!

Na het eten en tv kijken brengt Bas Feline naar bed en ruim ik de keuken op. Als Bas weer beneden is, kijken we 2 afleveringen van Reacher op Amazon Prime voor ik inkak en weer naar bed ga. 

Zondag | Visite

Vanochtend ben ik met Feline naar de Action geweest. We hebben van die kleine reisverpakkingen gekocht voor als we naar Londen gaan. Daar kan je shampoo, zalf en nog wat spulletjes in doen. Die leken me wel handig. Op de terugweg zijn we langs de Aldi gereden waar ik een gietijzeren pan heb gekocht als cadeautje voor Bas. Die kan hij mooi gebruiken op de barbecue!

samen bowlen op de switch

Toen we thuis kwamen heeft Feline gespeeld met haar Nintendo Switch. Ze was lekker aan het tennissen en ik vroeg of ik een potje mee mocht doen. Na 2 potjes gewonnen te hebben met bowlen, wilde ze iets anders doen… Tennis. Dat vond ik minder leuk en ben toen afgehaakt. Ik ben nog even achter mijn laptop gekropen en toen kwam er visite!

Mijn ouders kwamen langs om hun nieuwe auto te laten zien! Wat een onwijs gaaf ding is dat zeg!!! We hebben lekker met z’n vijven gelunched en daarna zijn zij weer naar huis gegaan. Wij hebben de rest van de dag rustig aan gedaan. ’s Avonds hebben we Turkse pizza gegeten en ging ik vroeg naar bed. Morgen weer vroeg op en vroeg naar mijn werk.

Hoe is jouw week geweest? Vergeten de bezorgers bij jullie ook vaak briefjes in de bus te doen? Of gaat het bij jullie wel goed?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.