Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #81 | Laatste week werken voor mijn vakantie

Persoonlijk | #81 | Laatste week werken voor mijn vakantie

DIt is mijn laatste werkweek voor mijn vakantie. We hebben een leuke week met een feestje, Koningsspelen, logeren en nieuwe gerechten proberen. Lees je mee wat ik afgelopen week allemaal heb beleefd?

Maandag | Rustig op kantoor

Vandaag was er niemand op kantoor. In de werkplaats waren ook maar 2 collega’s aan het werk. De rest was hard aan het buffelen in het buitenland op 3 verschillende plekken. Hierdoor heb ik aardig wat achterstallige klusjes af kunnen ronden. Onderweg naar huis kreeg ik te horen dat een vriendin van Feline bij ons thuis was. Het was een gezellige boel!

‘s Avonds hebben we kip, pasta, basilicumdressing en komkommer/tomaten-salade gegeten. Die gaat er bij ons alle drie erg goed in!

Dinsdag | Thuiswerken en naar de garage

Vandaag moest mijn auto naar de garage voor een kleine beurt. Ik bracht eerst Feline naar school en ben toen gelijk doorgereden. Het fijne aan deze garage is dat je vaak kunt wachten tot je auto klaar is. Ik had mijn laptop van mijn werk meegenomen en ben aan het werk gegaan. Hierdoor heb ik vandaag weinig tijd gemist van mijn werk. Erg fijn als dit zo kan! Eenmaal thuis ben ik weer verder aan het werk gegaan. Nadat ik Feline opgehaald had bij school zijn we doorgereden naar Zaans Geluk. Dit is een klein zaakje bij ons in de buurt dat helemaal vol staat met wol, fournituren, naaimachines en nog veel meer. Erg leuk om weer eens te zijn! Ik had een tasje voor Londen besteld waar de band te kort van was. Deze heb ik vervangen en is nu veel fijner te dragen!

Woensdag | Thuiswerken en cadeautje kopen

Mijn vader is morgen jarig en hij viert het zaterdag. Daar hoort uiteraard een cadeautje bij! Maar wat koop je voor iemand die bijna alles al heeft? Ik bracht eerst Feline naar school en ben daarna thuis een paar uur aan het werk gegaan. Om 12:30 uur was Feline uit en zijn we doorgereden naar de McDonalds. We hebben daar lekker zitten lunchen voor we een cadeautje voor mijn vader gingen kopen. We hebben een cadeaubon van Vrijbuiter gekocht. Ze hebben sinds een tijdje een nieuwe caravan en kunnen daar altijd wel iets nieuws voor kopen!

alvast lasagnette maken voor donderdag

We hebben de hele winkel bekeken en Feline heeft ook nog uitgebreid wat tenten getest voor we weer naar huis zijn gegaan. Op de terugweg zijn we langs de Lidl gereden om lasagnebladen te kopen. Helaas waren deze vandaag ook uitverkocht, maar morgen eten we lasagne… We hebben het opgelost door farfalle (vlindertjes) te kopen. Hierdoor is het een soort lasagnette geworden! Iets waar Feline erg blij mee is. Eenmaal thuis ben ik gelijk met de lasagnette aan de slag gegaan. Gelukkig wilde Bas het eten voor ‘s avonds maken. 

Donderdag | Laatste dag werken op kantoor voor de vakantie

Vandaag is mijn laatste werkdag op kantoor voor de vakantie. Morgen werk ik nog een dagje thuis en als ik ‘s middags mijn laptop afsluit, is dat voor ruim een week! Ik ben er weer vroeg en ben lekker druk. ‘s Middags haal ik op de terugweg naar huis het pakketje op wat voor Feline klaar ligt. Ik heb via Vinted een aantal jurkjes en een spijkerjasje gekocht. Thuis hebben we het pakketje gelijk uitgepakt! Alles zit als gegoten! Geslaagd! 

Doordat ik gisteren al de ovenschotel gemaakt had, hoefde het vandaag alleen maar in de oven geschoven te worden. Lekker makkelijk!

Vrijdag | Thuiswerken en Feline logeren

Koningsspelen op school
Samen de Koningsspelen openen op het schoolplein

Vandaag is mijn laatste werkdag voor de vakantie. Ik werk nog wat laatste dingen weg en kan op tijd mijn afwezigheidsassistent aanzetten en mijn laptop dichtklappen. Op naar school om ons meisje op te halen. Zij heeft vandaag Koningsspelen gehad op school en zag er schitterend uit!

Mijn vader zou haar om 15:00 uur ophalen. Uiteraard was hij iets (ruim een uur) eerder en kwam ook naar school om zijn kleindochter op te halen! Dit vond Feline echt super leuk! Eenmaal thuis heeft zij haar spullen gepakt en konden ze gaan. Ineens zaten Bas en ik alleen. We hadden geen zin om te koken en hebben lekker eten besteld! Tijdens het eten hebben we serie gekeken. Ondanks dat het soms echt wel fijn is als Feline uit logeren is, het blijft mega stil in huis…

Zaterdag | FEEST

Feestje van mijn vader

Vandaag is het feest!! Mijn vader viert zijn verjaardag! Feline heeft van de week een schitterend cadeau gemaakt voor haar opa, die nemen wij mee. Wij halen ook Gerard op onderweg naar Culemborg. Als we daar zijn gaan we uitgebreid lunchen! Het is erg gezellig en we vertrekken rond 17:00 uur naar huis. Onderweg zetten we Gerard thuis af, halen we pizza’s en rijden door naar huis. 

Pijltjes schieten

Feline vraagt al een aantal dagen om een pvc-buis. Oldschool pijltjes schieten. Bas heeft nog een stuk liggen, draait pijltjes en die twee zijn samen een hele tijd zoet! We eten laat, daarna moeten er nog wat pijltjes geschoten worden, maar dan is het toch echt tijd voor Feline om naar bed te gaan. Niet lang daarna ga ik ook lekker slapen.

Zondag | Rommelig dagje

Auto wassen

Gisteren heeft mijn auto in Culemborg onder een ooievaarsboom gestaan volgens mij. Er zaten dikke vette schijtplekken op mijn auto. Dit moest eraf! Ik besloot eerst samen met Feline mijn auto te gaan wassen en daarna door te rijden en de boodschappen te halen. Omdat ik wist dat de vogelpoep er in alleen de wasstraat niet af zou gaan, ben ik eerst een wasbox ingereden. Ik was €4 lichter, maar uiteindelijk wel redelijk vogelpoep-vrij. Daarna door de wasstraat om het af te maken en stofzuigen.

Voor komende week hebben we niet zo heel veel boodschappen nodig, want we zijn bijna niet thuis. Eenmaal thuis maak ik een smashed burger taco voor ons. Dit is gekruid gehakt op een wrap drukken, op de gehaktkant in de pan leggen en wachten tot het gehakt gaar is. Daarna omdraaien en eventueel cheddar kaas erop tot dit gesmolten is. Ik maakte het voor Feline af met een frittessaus/ketchup mix en voor Bas en mezelf met een burgersaus en fijn gesnipperde augurk. Wat was dit lekker zeg! Je kan er nog veel meer op doen, zoals sla en tomaat, maar dat hoefden we niet nu. Dit gaan we echt nog wel vaker maken!

Feline heeft een nieuwe tablet gekocht!

Daarna heeft Feline haar geld geteld samen met Bas. Haar oude tablet is al enige tijd aan vervanging toe. Ze heeft zelf gespaard voor een nieuwe en kon deze nu makkelijk aanschaffen! Ze heeft een Samsung Gataxy Tab A 9+ gekocht en een mooie hoes! Wat is ons meisje er blij mee! We hebben een kopie van de oude tablet op de nieuwe gezet waardoor ze er vrij snel mee aan de slag kon. 

De oude tablet hebben we naar fabrieksinstellingen teruggezet. Die gaan Bas en ik gebruiken om serie te kijken in bad ofzo. Niet dat we heel vaak in bad gaan… 😉 Bas heeft gevuld stokbrood gemaakt als avondeten. En toen zat de week er weer op. Na het eten en toen Feline op bed lag hebben Bas en ik nog wat tv gekeken samen voor het voor ons ook bedtijd was.

Komende week hebben we een hele leuke week waarin we weinig thuis zullen zijn. Wat we allemaal gedaan hebben, lees je volgende week in een nieuw weekoverzicht.

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.