Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | 83 | Leuke dagen

Persoonlijk | 83 | Leuke dagen

Afgelopen week was er eentje met hele leuke dagen! Ik heb maar 1 dag op kantoor gewerkt, wat mij het gevoel gaf nog een beetje vakantie te hebben. We hebben als gezin leuke dingen gedaan en genoten van het weer. Als klap op de vuurpijl was het ook nog moederdag! Wat we verder nog gedaan hebben, lees je in mijn nieuwe weekoverzicht.

Maandag | Werken op kantoor

Vandaag is voor deze week de enige dag dat ik op kantoor werk. Normaal werk ik op donderdag ook in Zaltbommel, alleen deze week is het Hemelvaartsdag. En dan ben ik vrij! Ik heb een lekkere drukke dag op kantoor en ga rond 15:30 uur weer naar huis. Feline heeft nog vakantie deze week en vandaag heeft Bas een dag vrij. Hierdoor konden ze lekker samen op pad! Ze hebben nieuwe broeken gekocht voor Bas en zijn samen naar het skatepark geweest. Het was dan ook heerlijk weer om lekker buiten te zijn!

Dinsdag | Thuiswerken met een meisje dat vakantie heeft

Wat erg fijn is, is dat ik mijn uren zelf in kan delen. Vandaag ben ik dan ook vroeg begonnen, zodat ik vroeg klaar zou zijn. Rond 13:00 uur was ik klaar met werken en ben ik met mijn meisje de stad in gegaan. Ik wilde graag een nieuwe broek. En omdat Feline Bas gister zo goed geholpen had, mocht ze dat vandaag bij mij ook doen! 😉

Ik ben geslaagd bij Only. Het is een mooie lichtgrijze skinny jeans geworden. Helaas heeft deze broek ravels aan de onderkant van de pijpen. Het is stiekem ook een wat korter model, zo’n ding dat je enkels bloot horen te zijn. Ik heb een extra lange broek gekocht, zodat ik de ravels af kan knippen en de broek kan omzomen. De andere broeken in de winkel hadden te kleine kontzakken. Dit vind ik nooit zo mooi. Dit was de enige broek die bredere zakken had. Dan maar een aanpassing doen zodat het voor mij de perfecte broek is! We hebben lekker een paar uur in de stad gelopen en van het weer genoten. Want ook vandaag was het schitterend weer!

boekje van Londen is helaas kapot binnengekomen

Ik had voor Feline een fotoboekje gemaakt en laten drukken met foto’s van Londen. Helaas kwam deze kapot aan… Nadat ik hier via mail een melding over gemaakt had, kreeg ik in een reactie dat zij een nieuwe voor me gingen maken. Wat een topservice! Het was tijdens het productieproces niet goed gegaan…

Woensdag | Na een korte werkdag op pad met ons meisje

nieuwe koffiekopjes!

Op woensdag heb ik altijd een korte werkdag. ‘s Middags ben ik samen met Feline naar een tuincentrum gegaan waar we nog nooit zijn geweest. Ik had er al vele verhalen over gehoord, maar was er nog niet eerder geweest. Tuincentrum De Boet in Hoogwoud is echt heel erg groot. En ook meer dan alleen een tuincentrum. Er zit namelijk ook een hele bouwmarkt en woonwinkel bij. We hebben niet alles gezien, maar gingen wel naar huis met een nieuwe krabpaal voor Harry en nieuwe koffiekopjes. Die laatste waren in de uitverkoop, dus ik besloot er gelijk maar 10 mee te nemen. Onderweg naar de auto kwamen we de viskraam tegen. Hier hebben we samen genoten van een heerlijk bakje kibbeling! Deze was echt heel erg goed!

Donderdag | Hemelvaartsdag

Vandaag kwamen mijn ouders en schoonvader lunchen. Het was erg gezellig! ‘s Ochtends heb ik de kussens van onze tuinstoelen helemaal schoongemaakt. Die waren hard toe aan een schoonmaakbeurt! ‘s Middags hebben Bas en ik lekker buiten gezeten. Feline is af en aan op haar kamer gaan spelen en vermaakte zich prima.  Feline wilde graag in de buitenkeuken eten. Het was er prima weer voor! Heerlijk dat dat weer kan!

Vrijdag | Thuiswerken

Vanochtend was ik vroeg wakker. Omdat ik echt nog wel wat werk te doen had, ben ik vroeg begonnen. Ik moest voor een beurs binnenkort alle bestellingen doen en heb deze vanochtend gelukkig kunnen doen. Doordat ik zo vroeg begonnen ben, was ik ook op tijd weer klaar! 

Feline en ik hadden afgesproken dat we samen naar de Action zouden gaan om even wat spullen te halen voor volgend weekend. Dit hebben we, doordat ik op tijd klaar was, op tijd kunnen doen. ‘s Middags hebben Feline en ik lekker in de tuin gerommeld. We hebben aan de zijkant van een border een rand gemaakt van planken die we nog in de tuin hadden staan. Hierdoor gaat de aarde niet zo makkelijk over de tegels van het terras. Ook heb ik onkruid tussen de tegels uitgehaald. De tuin ziet er echt een heel stuk netter uit.

‘s Avonds hebben we ook weer lekker in de buitenkeuken gegeten. Het was heerlijk weer, dus maken we graag gebruik van onze buitenkeuken! We hadden patat gehaald met snacks erbij. We waren namelijk vergeten de speklappen voor vanavond uit de vriezer te halen… En die zouden dus nooit op tijd ontdooid zijn! 😉

Na het eten wilde Feline een ijsje halen. Dat vonden wij wel een heel goed plan! We zijn op de fiets naar de snackbar gegaan (waar Feline en ik net al geweest waren) en genoten van het lekkere ijs! De speklapjes hebben we nu alvast voor morgen uit de vriezer gehaald.

Zaterdag | Leuke dag

Vanochtend hebben we de boodschappen voor komende week in huis gehaald. Omdat we vanavond willen barbecueën hebben we bij de Turkse slager heerlijke biefstukken gehaald. Wat een mooi vlees hebben ze toch! Uiteraard hebben we voor de rest van de week ook de boodschappen gedaan. De broodjes die we meegenomen hadden bij de Lidl hebben we lekker opgegeten. Toen de broodjes op waren en de boodschappen opgeruimd zijn we weer op pad gegaan.

We zijn met z’n drieën naar tuincentrum het Oosten gegaan. Bas was hier nog niet geweest en voor mij was het ook al een hele lange tijd geleden. Als je denkt aan een groot tuincentrum, dan is dit een nog groter tuincentrum! Het bleek dat ik de vorige keer 2 hele hallen niet gezien had! We gingen naar huis met 4 zakken potgrond, een borstel om de barbecue schoon te maken, een deurmat voor de caravan en 12 aardbeienplantjes!

Ondertussen is het nieuwe fotoboekje van Londen binnengekomen. Helaas is ook hier tijdens het samenstellen iets niet helemaal goed gegaan. De middelste spread ligt los in het boekje. Ik besloot zelf nietjes in het boekje te doen en niet nog een keer contact op te nemen. Het is wel goed zo. Volgende keer bestel ik toch het duurdere boekje, misschien wel ergens anders…

aardbeienplantjes in de tuin

De aardbeienplantjes hebben we in potten in de tuin gezet. Samen met wat planten die we nog in de tuin hadden van vorig jaar! Het staat erg leuk en ik ben er heel erg blij mee! Het was vandaag echt heerlijk weer. Bas en ik hebben nog tot best laat in de tuin kunnen zitten.

lekker lang in de tuin kunnen zitten

Zondag | Moederdag!

Mijn cadeautjes voor moederdag!
Mijn cadeautjes voor moederdag!

Vandaag is het moederdag. Feline heeft hele mooie tekeningen gemaakt en een mooi schilderij op school. Het schilderij heeft ze zelf erg mooi ingepakt met een mooi gedicht op de voorkant. Samen met Bas heeft ze een leuk vogelhuisje gekocht voor me. Ik wil graag meerdere vogelhuisjes op de buitenkeuken hangen. Niet dat de vogels er veel gebruik van zullen maken, maar gewoon, omdat het leuk staat! We hebben ook een nieuwe traditie in het leven geroepen. We houden er eignlijk niet zo van om te ontbijten op bed. Dus vanaf nu gaan we uitgebreid bruchen als het vader- of moederdag is. Of als er iemand jarig is. Met lekkere broodjes en beleg!

moederdag ontbijt/brunch

Verder hebben we een rustig dagje thuis gehad. Ik heb Libanees platbrood gemaakt voor ‘s avonds. We aten, volgens onze traditie, zonder borden. Deze keer dus platbrood met shoarma in de buitenkeuken! Wij eten namelijk elke laatste dag van een vakantie van Feline zonder borden. We hebben er zelfs een speciaal tafelkleed voor!

Komende week passen we weer op de poezen van de buren. We zijn gedurende de hele dag een paar keer bij ze langs geweest om ze naar buiten te laten of weer naar binnen. Feline vindt ze ook erg lief en knuffelt dan ook graag met ze! ‘s Avonds ben ik vroeg naar bed gegaan, want morgen mag ik weer naar mijn werk.

Afgelopen week heb ik maar 1 dag op kantoor gewerkt. Feline had nog vakantie. Ik begon, als ik thuis werkte, erg vroeg, zodat ik ‘s middags met Feline nog leuke dingen kon doen. We hebben een hele leuke week achter de rug! Zo voelde het voor mij ook nog een klein beetje als vakantie. Komende week hebben we ook weer leuke dingen op de planning staan, maar daarover meer in mijn volgende weekoverzicht!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.