Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 84 | Lang weekend weg!

Later dan je gewend bent kun je mijn weekoverzicht lezen. We zijn afgelopen weekend weggeweest met onze caravan en hebben een heerlijk lang weekend gehad! Lees je mee?

Maandag | Stukje rijden

Vandaag was ik aan het werk op de zaak, toen mijn werkgever me belde. Er waren spullen nodig in Keulen op de beurs en die stonden nog op de zaak. Ik heb de spullen in mijn auto gezet en ben naar Keulen gereden! Dit soort dingen vind ik altijd heerlijk om te kunnen doen. Op de terugweg heb ik lekker curryworst gegeten. Als je er dan toch bent! 😉

curryworst eten onderweg naar huis vanuit Keulen

Ik was rond 16:30 uur thuis. Een vriendin van Feline was hier aan het spelen. Zij werd niet lang daarna opgehaald door haar moeder. De rust was weer wedergekeerd in huize Kouwenoord! ‘s Avonds aten we plaattaart met gehakt. Dit gaat er altijd goed in bij ons alle drie.

Dinsdag | Thuiswerken

Vandaag heb ik eerst Feline op de fiets naar school gebracht. Daarna ben ik thuis aan het werk gegaan. Ik heb een aardige lijst met tekeningen die af moeten, dus ik ben lekker druk geweest. Om 14:30 uur kon ik ons meisje weer ophalen na een leuke dag school. Aan het einde van de middag hadden we een afspraak bij het gemeentehuis staan. We hebben allemaal een paspoort aangevraagd. Bij het aanvragen van het noodpaspoort voor Londen is ons verteld dat onze identiteitskaarten niet meer geldig zijn na het hebben van een noodpaspoort. Bij het gemeentehuis kregen we te horen dat dit niet correct is… Hadden we dus nog minimaal een jaar kunnen wachten met het aanvragen… 

Nog even op de foto met het noodpaspoort

‘s Middags had ik het deeg voor de pizza al gemaakt. Deze hoefde ik alleen nog maar uit te rollen en te beleggen. Uiteindelijk hebben we wel echt laat gegeten voor een doordeweekse dag. Maar af en toe is dat niet erg. Omdat je na het eten niet gelijk kan slapen, ging Feline later naar bed dan normaal. Dan moet ze maar gelijk gaan slapen en niet nog stiekem lezen. 😉

Wij passen op de katjes van de buren. En die waren lekker buiten. Eentje was al binnen, maar de andere kwam maar niet… Bas en ik hebben om en om tot 23:00 uur bij hen thuis gezeten in de hoop dat hij binnenkwam. Uiteindelijk besloot Bas een rondje te gaan lopen. In onze achtertuin hoorde ik 2 katten vechten! Ik rende naar buiten en riep Luca. Komt hij ineens aangerend! Ik heb Bas gebeld en Luca opgetild en thuis gebracht… Eikeltje… Kon ik eindelijk naar bed…

Woensdag | Thuiswerken en migraine

Ook vandaag was ik thuis aan het werk. Bas moest weg voor zijn werk en heeft op de terugweg de caravan opgehaald! Om 12:30 uur was ons meisje weer klaar met school en zijn we naar huis gegaan. Bas en ik hebben de caravan op de parkeerplek gezet die ik met mijn auto bezet gehouden had de afgelopen dagen. Daarna ben ik wat spullen in de caravan gaan leggen voor aankomend weekend. 

de caravan staat weer voor de deur

Bas moest nog weg voor zijn werk en Feline ging buitenspelen. Ineens kreeg ik een migraineaanval. Dit is de eerste keer sinds ik mijn Daith-piercing heb! Helaas was Bas nog niet thuis. Toen hij thuis was ben ik naar bed gegaan met mijn medicijnen. Hopen dat het overging. Bas heeft het eten gemaakt en Feline kwam mij heel lief wakker maken toen het klaar was. Ik heb wel wat gegeten en lag niet veel later weer in mijn bed…

Donderdag | Werken op kantoor

Doordat ik gisteren vroeg op bed lag, was ik nu nog vroeger wakker dan normaal. Ik ben rustig opgestart en ben toen naar mijn werk gegaan. Mijn hoofd voelt alsof er een vrachtwagen overheen gereden is. Maar ik ben er wel redelijk weer. Beter dan gisteren in ieder geval. Ik heb tot ongeveer 15:30 uur gewerkt en ben toen naar huis gegaan.

We aten vanavond pasta pesto. De eerste keer dat ik dit recept maakte. Ik doe het nooit meer in ieder geval! Het was in mijn ogen echt mislukt… Ik vond het niet lekker en de pasta was echt te papperig…

Feline vond het ook niet lekker, maar zij had soep. Ik heb het wel opgegeten, maar Bas en Gerard vonden het beide echt niet verkeerd. 

Vrijdag | Ochtendje thuiswerken

Vandaag werk ik een ochtendje thuis. Bas heeft Feline naar school gebracht en is voor zijn werk weggeweest. Omdat ik erg vroeg begonnen ben vandaag, kan ik ook vroeger stoppen. En dat is maar goed ook, want ik ga vandaag de caravan inpakken. Als Feline thuis is gaan de laatste spullen in de auto en de caravan en dan gaan we naar de camping!

Mijn ouders zouden daar ook zijn dit weekend. Helaas hebben zij pech met hun caravan en kan dat niet doorgaan. Ze komen ons wel verwelkomen en helpen met de caravan neerzetten. Want voor ons is het de eerste keer!

Samen de caravan opzetten

Omdat we onderweg uiteraard in de file hebben gestaan, kwamen we redelijk laat aan op de camping. Mijn ouders hebben patat en snacks gehaald toen de luifel stond en dit hebben we met z’n allen heerlijk op zitten eten! Na het eten zijn mijn ouders naar huis gegaan en hebben wij de tent van Feline opgezet en haar bed klaargemaakt. Uiteindelijk ging ze veel te laat naar bed, maar het is een soort vakantie en dan mag dat! Bas en ik zaten nog even voor de caravan te genieten van ons mooie paleisje en zijn toen ook naar bed gegaan.

Feline haar paleisje
Wat een heerlijke plek

Zaterdag | Boodschappen en samen eten

vroeg wakker

Vandaag heeft Feline gelijk uitgeslapen tot 09:00 uur! Dat kon ook bijna niet anders, want vannacht heeft ze lopen spoken… Ik heb ook erg beroerd geslapen en moet heel erg wennen aan de caravan, het bed, de geluiden en de trillingen. Het is zo anders dan in een tent! Ook daar moet ik altijd eerst een paar nachten wennen.

kippen voeren

In de ochtend zijn we naar de supermarkt gegaan om boodschappen te halen voor het avondeten. Mijn ouders zijn in de middag ook weer naar de camping gekomen. De camping ligt op een kwartiertje afstand van hun huis. Dus dat is goed te doen. Het was echt heel erg gezellig en mijn vader vroeg of ik hen naar huis wilde brengen. Uiteraard wilde ik dat! Zo kon hij ook een biertje (of meer) drinken! 

Het zou erg veel gaan regenen die dag, maar gelukkig viel het mee. Na het eten heb ik ze naar huis gebracht en hebben we hun auto laten staan op de camping. Feline en Bas gingen douchen en toen ik terugkwam ging Feline naar bed. Bas en ik hebben nog even voor de caravan gezeten en zijn toen ook naar bed gegaan. Het was een heerlijke dag!

Zondag | Barbecueën en cupcakes versieren!

Vannacht heb ik weer niet best geslapen. Ik zat al vroeg voor de caravan te haken en ben voor Bas en Feline wakker waren al lekker gaan douchen. Daar knap ik altijd van op! Vooral als je samen met een naaktslak mag douchen…

slak in de douche

Na een rustig ochtendje zijn we met 2 auto’s naar Culemborg gereden. Ik in de auto van mijn ouders en Bas in zijn eigen auto. Zo konden mijn ouders bij ons instappen en kon hun auto blijven staan. We zijn met z’n vijven boodschappen gaan doen voor de barbecue ‘s avonds.

donkere luchten boven de camping

Ook vandaag heeft het weer een beetje geregend. Maar we hadden een grote tarp opgehangen waar we ook nog droog konden zitten. De jongens hebben Formule 1 gekeken (mijn moeder ook de start) en Feline heeft cupcakes versierd. Ze waren erg mooi geworden en super lekker! Daarna ging de barbecue aan. We hebben heerlijk gegeten! En wat was het vandaag ook weer gezellig!

Na het eten heb ik mijn ouders weer naar huis gebracht en zijn Bas en Feline weer gaan douchen. Toen ik terugkwam lag Feline eigenlijk al op bed, maar kwam toch nog even haar tent uit om me een kus te geven. Vandaag is de laatste avond op de camping. Morgen gaan we alweer naar huis. Bas en ik ruimen al wat spullen op en zorgen dat de tarp weer netjes ingepakt is. Dan hoeven we dat morgen niet te doen! Daarna hebben we nog wat gedronken en was het ook voor ons bedtijd.

Nog even genieten

Maandag | Inpakken en wegwezen!

inpakken en wegwezen

Vanochtend werd ik uitgerust wakker! Ik heb heerlijk geslapen! En dan is het jammer dat het de laatste nacht was. Vandaag gaan we alweer naar huis. Feline heeft haar eigen tent leeggehaald en samen met mij haar luchtbed en slaapzak opgeruimd. Bas was druk bezig met alles in de caravan op te ruimen en de vuilnis weggooien. Het tentje van Feline lag heel snel plat en zat snel weer in de tas. Helaas is deze wel nog wat nat, maar die hangen we thuis wel uit.

Wat waren we snel klaar om te vertrekken! Dat zijn we helemaal niet gewend! Met onze tent zijn we altijd veel langer bezig om op te ruimen en in te pakken. Nu reden we voor 12:00 uur al van de camping af. 

We hebben echt heel erg genoten van de afgelopen dagen en zijn super blij met onze caravan! De camping waar we stonden is erg goed bevallen en we gaan zeker nog een paar keer terugkomen! Feline heeft zich de afgelopen dagen niet verveeld en wij ook niet. 

Onderweg hebben we een broodje kroket gegeten en bij thuiskomst alles uit de caravan gehaald wat eruit moest. Gelukkig kan heel veel in de caravan blijven, want over een maand of 2 gaan we naar Frankrijk! ‘s Avonds besloten we eten te bestellen en daarna ging bij ons alle drie wel het lampje uit. We hebben echt het gevoel gehad dat we op vakantie zijn geweest. En dat terwijl we maar 3 nachten weg zijn geweest. Op een camping dat maar een uurtje van ons huis vandaan is. We hebben besloten dit echt wel vaker te doen, als dat mogelijk is. 

Het was een langere week dan je normaal kunt lezen in een weekoverzicht. Dat komt door het lange Pinksterweekend. Komende week heb ik dus een lekker kort weekje en staan er leuke dingen op de planning. Heb jij een lekker weekend gehad?

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | 84 | Lang weekend weg!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.