Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 85 | Korte week en een feestje!

Afgelopen week was een korte week doordat we Pinksteren hadden. Vandaar dat deze week op dinsdag begint. Dat wil niet zeggen dat we niks gedaan hebben! We hebben namelijk een erg leuke week gehad met een fantastische afsluiter! Lees je mee?

Dinsdag | Thuiswerken en studiedag

Vandaag heb ik thuis gewerkt. Bas was de hele dag voor zijn werk op pad en Feline heeft nog 2 dagen vrij. Ik ben vroeg begonnen, hierdoor ben ik ook vroeger klaar. Feline heeft zich prima vermaakt met haar tablet en haar Switch. Harry was ook erg blij dat we weer thuis zijn. Dat laat hij altijd zien door half op mijn laptop te gaan zitten als ik aan het werk ben. 😉

dinsdags zat Harry half op mijn laptop terwijl ik thuis aan het werk was

Na het werk zijn Feline en ik boodschappen gaan doen. We hadden dit weekend niks in huis gehaald omdat we op de camping zaten, maar we moeten de rest van de week natuurlijk wel eten! Toen ik alle boodschappen opgeruimd had, heb ik al het servies en bestek uit de caravan gehaald. Dit is lekker in de vaatwasser gegaan en kan morgen schoon weer terug. Ook heb ik het tentje van Feline uit de caravan gehaald. Deze was nog iets vochtig bij het inpakken, dus deze hangt in de tuin te drogen.

‘s Avonds heeft Bas het eten gemaakt zodat ik even kon blijven zitten. Ineens zag ik dat het wat donkerder werd en hebben we snel de tent onder de buitenkeuken gezet. Ineens begon het heel hard te regenen! Nu werd de tent gelukkig niet weer nat. Na het eten heb ik alles opgeruimd en kon de laatste spullen van de caravan in de vaatwasser. Toen Feline op bed lag, hebben Bas en ik nog even op de bank gehangen en was het bedtijd.

Woensdag | Thuiswerken, extra vrije dag en caravan naar de stalling

Ook vandaag is Feline nog vrij. Ik werk sowieso op woensdag alleen in de ochtend, omdat Feline normaal tot 12:30 uur school heeft. Ook vandaag ben ik vroeger begonnen zodat ik eerder klaar ben. Vandaag hebben we namelijk de caravan teruggebracht naar de stalling. En ik wilde al het bestek en de borden enzo weer in de caravan hebben. Bas is in de ochtend voor zijn werk op pad geweest. Dus ook vandaag zijn wij blij met de tablet en Switch! 😉

Alles wat ik weer in de caravan wilde hebben zat erin! Schoon en wel!!! En de caravan staat weer in de stalling voor ongeveer 2 maanden. Want dan mogen we ‘m alweer ophalen en gaan we weer op vakantie!

‘s Avonds eten we pide met gehakt. Na het eten kijken we nog wat tv voor Feline naar bed gaat. Niet veel later ga ik ook naar bed, want morgen is het weer vroeg dag!

Donderdag | Werken op de zaak

Vandaag begin ik weer vroeg op de zaak. Ik heb aardig wat tekenwerk liggen waar ik me mee bezighoud. ‘s Middags rijd ik op de terugweg langs een leverancier van ons om een bestelling op te halen. ‘s Avonds eten we lasagnette (omdat de lasagnebladen weer niet te koop waren) en kijken Bas en ik nog wat tv voor het bedtijd is.

Vrijdag | Thuiswerken

Vandaag werk ik thuis. Ik breng eerst Feline naar school met de auto en rij gelijk door naar de RAI. Ik heb het pakketje afgegeven wat ik gisteren opgehaald had en ben weer naar huis gereden. Thuis heb ik tot vlak voor half 3 zitten werken en toen mocht ik Feline weer ophalen.

Op vrijdagochtend mocht ik eerst langs de RAI

Dit deed ik ook weer met de auto, want ik wilde met mijn meisje nog even naar Decathlon. Zij wilde erg graag nog wat voetbaltenues. Wij wilde er niet al teveel geld aan uitgeven. Dan is de Decathlon echt super fijn! We zijn weggegaan met 2 leuke tenues.

Toen we weer thuiskwamen was Bas al bezig met het avondeten. We hebben broodje hete kip gegeten. Een van mijn lievelings! Na het eten hebben we nog wat televisie gekeken voor ik Feline naar bed gebracht heb. Bas ging even douchen en ik heb lekker op de bank gehangen. 

Zaterdag | Hobby!

Bas en Feline hebben boodschappen gedaan. Ik ben naar zolder gegaan om iets te maken waar ik nog niks over kan zeggen! Helaas heb ik het niet helemaal afgekregen, maar ik heb gelukkig nog even. Morgen of van de week maak ik het af.

Bas en Feline hadden lekkere broodjes meegenomen voor tussen de middag. Ze hadden niet mijn eerste keuze meer, maar de kaasbroodjes die ze meegenomen hadden, smaakten ook erg goed! ‘s Middags heb ik eindelijk weer eens roti gemaakt. Dit was echt al heel erg lang geleden… 

Zondag | Feestje!

Vanochtend werd ik weer eens veel te vroeg wakker… Omdat we morgen een andere maandag hebben dan normaal, eten we makkelijker dan normaal. Bas is normaal gesproken thuis op maandagmiddag, maar morgen niet. Mijn schoonvader haalt Feline op uit school en blijft eten. Ik ben altijd redelijk laat thuis, dus wilde ik de pastasaus al klaar hebben. Deze had ik om 06:30 uur al helemaal klaar!

op de vroege ochten de pastasaus al gemaakt!

Vanmiddag hebben we een feestje. Onze buurman is 60 geworden en dat wordt groots gevierd! Eerst ben ik ‘s ochtends weer naar Decathlon geweest. Ik had een broek gekocht, maar niet gepast. En dat was dom… Ookal was het mijn maat, ik kreeg de broek niet verder dan mijn knieen…  Deze heb ik dus maar teruggebracht.

Ik merkte dat het erg warm was en wist dat Feline van plan was om een jurk aan te doen met lange mouwen. Dit zou echt veel te warm zijn… Ik liep snel even de H&M binnen en heb een geweldig leuk jurkje gekocht! Ze voelde zich zo mooi! En dat is ze ook!!!

Ons mooie meisje!

Feline heeft zich prima vermaakt op het feestje met een schriftje en potloden. Het is fijn dat ze zichzelf dan zo goed kan vermaken! We hebben heerlijk gegeten en het was echt heel erg gezellig! Bedankt lieve buurtjes!!!

Heerlijk!

We waren rond 20:30 uur thuis, redelijk laat voor de zondag wanneer Feline de volgende dag gewoon weer naar school mag. 😉 Maar voor zo’n leuk feestje mag dat heus wel een keer. Toen Feline op bed lag, hebben Bas en ik nog een aflevering gekeken van een nieuwe serie die we zijn gaan kijken. Wat een bizarre serie is dat! Het heet Baby Reindeer en is te zien op Netflix… Bizar… Daarna ben ik naar bed gegaan, want mijn wekker gaat weer vroeg morgenochtend.

We hadden een feestje op een hele mooie locatie!

Het was een leuke week met een fantastische afsluiter! Komende week hebben we ook nog leuke dingen op de planning staan, maar daarover volgende week meer!

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.