Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 87 | Leuk weekend!

Afgelopen week heb ik het erg druk gehad op mijn werk. Als ontlading kreeg ik weer eens migraine en ben ik mijn bed ingedoken. Daarna ging het gelukkig weer een stuk beter en kon ik nog wel de leuke dingen doen die we aan het eind van de week gepland hadden! Lees je mee hoe onze week is verlopen? Je leest het in een nieuw weekoverzicht!

Maandag | Drukke dag op mijn werk

Vanochtend was ik alweer vroeg aan het werk. Er was van het weekend iets verkeerd gegaan met een levering en dit moest echt snel opgelost worden. Uiteindelijk is het gelukt! Dat geeft toch altijd wel een heerlijk gevoel! Daarna moest ik nog even snel naar de Jaarbeurs om iets af te geven bij mijn collega’s die daar aan het werk zijn. Op de terugweg was het al een stuk drukker op de weg. Hierdoor was ik langer onderweg dan gepland… Daarna ben ik weer snel aan de slag gegaan om nog wat tijd in te halen. Ik ging laat naar huis en heb thuis ook nog doorgewerkt. Zelfs tijdens het eten was ik aan het bellen voor mijn werk. Uiteindelijk heeft Bas Feline naar bed gebracht, kon ik nog bellen en heb ik de keuken opgeruimd. Daarna hebben Bas en ik een serie gekeken op Netflix, welke we 2x hebben mochten terugspoelen omdat ik aan het bellen was voor mijn werk. Rond 23:00 uur was ik wel echt klaar met de dag en ben ik naar bed gegaan…

Dinsdag | Druk begin

Vandaag ben ik begonnen met bellen. Je verwacht het niet na zo’n avond als gisteren! 😉 Terwijl ik op het schoolplein stond om Feline weg te brengen, heb ik al 3 telefoontjes gehad. Daarna snel naar huis om wat dingen snel te kunnen regelen. Uiteindelijk ben ik bijna de hele dag bezig geweest met één stand. Om 14:30 uur kon ik Feline weer ophalen van school. Bas was gelukkig ook al thuis, want ik had dikke migraine. Ik ben dan ook naar bed gegaan. Mijn telefoon had ik beneden laten liggen met de mededeling dat wanneer ik gebeld werd door mijn werk, ik wakker gemaakt mocht worden. 

Uiteindelijk werd ik rond 17:30 uur wakker. Feline was lekker buiten aan het spelen en Bas was bezig met het eten. Na het eten heeft Bas Feline naar bed gebracht en hebben wij nog even tv gekeken. Daarna ben ik toch maar naar mijn bed gegaan.

Woensdag | Nasleep

Vandaag werd ik wakker met een hoofd alsof er een colonne vrachtwagens overheen gereden was. Ik heb Feline lopend naar school gebracht, in de hoop dat de buitenlucht goed zou doen. Helaas was dit niet het geval… De ibuprofen en paracetamol daarentegen wel! Hierdoor kon ik nog wat werk verzetten voor ik Feline weer van school kon halen. Ook dit heb ik lopend gedaan. Incognito met mijn zonnebril op mijn hoofd zat ik te wachten op de tafelvoetbaltafel tot ons meisje uit school kwam. Eenmaal thuis heb ik patat in de airfryer gedaan en nog even gewerkt. ‘s Middags heb ik lekker thuis gerommeld en rustig aan gedaan.

Ons meisje uit school gehaald. En nu lopend naar huis

Ik heb nog wel een nieuw horloge besteld! Mijn huidige horloge is te oud en zal niet meer geüpdatet worden. Eerst wilde ik wachten tot mijn horloge echt kapot was, maar ik kon stiekem toch niet meer wachten. 😉

Donderdag | Zaak, nieuw horloge en mijn ouders

Vandaag heb ik op kantoor gewerkt. ‘s Middags kreeg ik een melding dat mijn horloge afgeleverd was bij Primera!!! Ik ben rond 14:30 uur naar huis gegaan en heb mijn horloge opgehaald. Ook ben ik gelijk maar gaan stemmen. 

stemmen

Vandaag hebben mijn ouders Feline voor het eerst sinds een hele lange tijd opgehaald. Het was voor het eerst sinds mijn moeder haar hersenbloeding heeft gehad… En dat vond ik echt wel een dingetje… Ze zijn echt veel vaker hier thuis geweest en elke keer ging het goed. Alleen nu haalden zij Feline uit school en was er niemand thuis. De laatste keer dat ze dat deden ging het zo finaal mis met mijn moeder… Mijn vader was er ook wel een beetje zenuwachtig door, vertelde hij me toen ik eenmaal thuis was. 

Feline vertelde me direct dat zij geen portretfoto had met de schoolfoto’s. We hadden ons hiervoor in moeten schrijven. We hebben het gelezen, ik ben de school ingelopen, zag geen formulier hangen en toen was het uit mijn hoofd. We hebben er niet meer aan gedacht… Uiteindelijk heb ik ‘s avonds een mail naar de school gestuurd en het verhaal uitgelegd. Misschien is er nog een inhaaldag voor kinderen die deze dag ziek waren. Misschien kan Feline dan ook mee met de foto’s. Anders gaan we op vakantie zelf een fotoshoot houden met ons moppie! Want er moet een nieuwe foto boven de bank komen!

Vrijdag | Thuiswerken en lekker eten

Vandaag heb ik thuis gewerkt. Ik heb Feline naar school gebracht en ben aan het werk gegaan. Na mijn werk ben ik naar school gelopen. Het was lekker weer en ik kon wel wat frisse lucht gebruiken. Toen ik op het schoolplein zat te wachten, heb ik de mail die ik gisteren naar de directie van school gestuurd had, ook naar de juf van Feline gestuurd. Zij reageerde direct! Dinsdag is degene op school aanwezig die hierover gaat. De juf gaat vragen naar de eventuele mogelijkheden! Dit zijn goede berichten! Ik kon Feline gelijk het nieuws vertellen, maar wel met de kanttekening dat het dus zou kunnen dat het niet door gaat. Dan gaan we alsnog de fotoshoot zelf doen op vakantie!

‘s Middags ben ik me klaar gaan maken om uiteten te gaan. Samen met een vriendin ben ik gaan eten bij ons favoriete restaurant in Amsterdam! We hebben heerlijk gegeten, het was super gezellig en we hebben vreselijk gelachen! Soms heb je dat gewoon nodig! Toen ik weer thuis was, heb ik nog even beneden gezeten voor ik naar bed gegaan ben. 

Zaterdag | Boodschappen, plantjes en feestje

Vandaag heeft Bas de boodschappen gedaan. Feline en ik zijn thuis gebleven. Ik heb mijn plantjes verzorgd en Feline was lekker aan het spelen. Toen Bas weer thuis was, hebben we broodjes gegeten. Daarna hebben we even rustig aan gedaan. Rond 14:30 uur ben ik naar boven gegaan om me om te kleden en mijn haren te doen. We gingen namelijk naar een feestje bij vrienden van ons! 

Onze puber vermaakt zich prima!

Het was een erg gezellig feestje met onwijs lekker eten! Feline vermaakte zich ook goed. Rond 20:00 uur gingen we naar huis. Feline lag veel te laat op bed, maar sliep gelukkig wel snel. Bas en ik hebben nog even wat tv gekeken en toen was het bedtijd.

Zondag | Rustigaandag!

bankhangen op zondagmorgen

Vandaag hebben we rustig aan gedaan. Feline heeft ongeveer 2 uur tegen me aangehangen en is toen op haar kamer gaan spelen. Bas is met de was bezig gegaan en ik heb het deeg voor de pitabroodjes voor vanavond al gemaakt. Terwijl het deeg aan het rijzen was, ben ik achter mijn laptop gaan zitten. Even dit weekbericht tikken. Verder hebben we niet heel veel bijzonders gedaan. Ook wel eens lekker! Zeker met de wetenschap dat we komende weken elk weekend afspraken hebben staan. De hele dag heb ik het koud gehad. Ik liep in mijn sportbroek met grote fluffy trui, maar nog had ik het koud! Misschien komt het door het ontstoken eczeem op mijn voet. Morgen maar even de dokter bellen en weer een afspraak maken…

Dit is zo onwijs lekker! Jammer dat Feline het nu ook lust...

Tussen de middag heb ik scharretjes gebakken die ik van mijn vader gekregen had. Feline vindt dat tegenwoordig ook lekker, dus ik moet ze nu delen… ‘s Avonds hebben we zelfgemaakte pitabroodjes gegeten met shoarma! Normaal maak ik platbrood bij de shoarma, maar Feline had zin in pitabroodjes. Wel zelfgemaakt dan. 😉 ‘s Avonds ben ik vroeg naar bed gegaan, want morgen is het weer vroeg dag.

Hebben jullie een lekkere week achter de rug? Herkennen jullie de drukte voor de zomervakantie? Hier lijkt het een terugkerend iets te zijn. En ik ben er nog niet helemaal aan gewend… Ik hoop dat we komende week iets meer rust hebben. Oh wacht…

Liefs, Linda

1 reactie op “Persoonlijk | 87 | Leuk weekend!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.