Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 88 | Irritaties…

Afgelopen week had ik een afspraak bij de huisarts en ben ik ziekig geweest. Was ik 14 jaar samen met de liefste en 7 jaar getrouwd met de leukste! En ja, het is dezelfde persoon! Lees je mee wat ik nog meer heb meegemaakt afgelopen week?

Maandag | Naar kantoor en de huisarts bellen

Afgelopen nacht heb ik erg slecht geslapen. Door de infectie op mijn voet heb ik erg veel last. Ook als ik gewoon stil lig… Ik heb uiteindelijk wel een paar uur geslapen, maar minder dan ik had gehoopt. Om iets over 08:00 uur heb ik de huisarts gebeld voor een afspraak. Morgen kan ik gelukkig al terecht! Ik hoop dat ik nu iets krijg wat wel helpt en hopelijk voor een langere tijd. In de middag ben ik op tijd naar huis gegaan. Het was rotweer en dat betekent altijd file. Helaas was dat ook dit keer het geval en heb ik er langer over gedaan dan normaal om thuis te komen. Alsnog was ik lekker op tijd thuis en konden we op tijd eten. We aten plaattaart met gehakt. Een echte favoriet!

Dinsdag | Thuiswerken en huisarts

Vanochtend kon ik naar de huisarts. Bas heeft Feline naar school gebracht, want mijn afspraak was om 08:30 uur. Na grondig onderzoek bleek ik een ontsteking te hebben in mijn huid. Ik heb er antibiotica zalf voor gekregen en een zalf tegen de infectie. Nu mag ik dit 3x per dag gaan smeren en hopen dat het snel over gaat. Komende week mag ik weer even voor een keuring terugkomen. We gaan het zien.

‘s Middags heb ik Feline opgehaald uit school en zijn we gelijk doorgereden naar de apotheek. Toen we thuis kwamen had Bas het deeg voor de pizza van ‘s avonds al in de keukenmachine zitten!  Ik heb de pizza afgemaakt en belegd waarna we heerlijk hebben zitten eten! 

Woensdag | 14 jaar samen!

Vandaag zijn Bas en ik 14 jaar samen! Jeetje wat een lange tijd is dat al! En weet je wat het mooie is? Ik ben hem nog lang niet zat! 😉 

In de ochtend heb ik Feline naar school gebracht om daarna thuis aan het werk te gaan. Bas moest de hele dag voor zijn werk op pad. Toen Feline om 12:30 uur uit was, zijn we samen gaan lunchen bij de McDonalds. Dat was veel te lang geleden! Daarna zijn we naar de kringloop gegaan. We vinden het allebei erg leuk om daar te snuffelen. Ik heb niks kunnen vinden, maar Feline vond een popit voor €0,50. Die wilde ze wel heel graag hebben. En volgens haar was het een hele mooie prijs! 😉

Toen we weer thuis waren, ben ik op zolder aan de gang gegaan met 2 shirts voor een vriendin van mij. Haar man is zijn eigen bedrijf begonnen en zij wilde graag zijn logo op de t-shirts hebben. Dat wilde ik natuurlijk graag voor haar doen! Voordat Bas thuis kwam, had ik de shirts klaar en had ze het alweer opgehaald. Toen ben ik met Feline de keuken op gaan ruimen en begonnen aan het eten. We aten Turkse gehaktballetjes in tomatensaus. 

Toen Feline op bed lag, hebben Bas en ik een aflevering van Ewout gekeken. Daarna ben ik naar boven gegaan, heb mijn voet behandeld en ben lekker gaan slapen.

Donderdag | Dagje kantoor

Vandaag ben ik weer een dag op kantoor geweest. Mijn voet doet nog steeds erg pijn en nu beginnen mijn handen ook. Op mijn handen heb ik dishydrotisch eczeem. Dit zijn kleine bultjes die heel erg jeuken. Mijn handpalmen doen erg pijn door het eczeem. Ik smeer mijn handen steeds in met een vettige zalf, alleen wordt alles wat je dan aanraakt ook vet. Dus erg handig is het niet. 

Rond 15:30 uur ben ik naar huis gegaan. Bas was nog even een boodschap halen en is daarna aan het eten begonnen. We hebben heerlijk noodles gegeten. ‘s Avonds ben ik vroeg naar bed gegaan, want morgen mag ik weer vroeg op.

Vrijdag | 7 jaar getrouwd met de liefste!

JEUJ!!! Vandaag ben ik 7 (!!!) jaar getrouwd met de allerliefste van de hele wereld! Stiekem is het een gewone dag. Ik ben vroeg opgestaan en naar mijn werk gegaan. De hele dag gewerkt en was rond 16:00 uur thuis. We aten wraps met kip. We besloten om zaterdag met z’n drieën uit eten te gaan bij ons favoriete restaurant! Ik ging vroeg naar bed, want mijn handen en voeten breken me een beetje op…

Zaterdag | Uit eten

Ik was vanochtend helaas erg vroeg wakker. Door de pijn in mijn handen en voeten kon ik niet meer slapen. Ik was er vandaag echt een beetje ziek van! Het houdt ook gewoon niet echt op. Ik heb van mijn handen foto’s gemaakt, zodat ik het aan de huisarts kan laten zien dinsdag. Ik hoop aan de ene kant dat mijn handen dan al over zijn, en dat ik het dan op de foto kan laten zien. Maar aan de andere kant wil ik eigenlijk ook dat de huisarts het in het echt kan zien.

eczeem op mijn handen
Dit is de minst heftige plek op mijn handen. Maar dit wil ik jullie wel laten zien. Het jeukt, doet onwijs pijn en aanraken is de horror.

Bas heeft vandaag boodschappen gedaan en Feline en ik bleven thuis. Feline was op haar kamer aan het spelen en ik ging even op de bank liggen. Uiteraard viel ik als een blok in slaap! Tot Feline beneden kwam spelen. Toen ben ik blijven liggen, en viel ook steeds weer in slaap, alleen niet meer zo vast als daarvoor. Toen Bas thuis kwam heeft hij de boodschappen opgeruimd en hebben we broodjes gegeten. Daarna nog lekker rustig aan gedaan en toen gingen we op pad!

We zijn ter ere van ons 7 jarig huwelijk gaan eten bij ons favoriete restaurant in Amsterdam. We hebben 2 uur lang lekker zitten smikkelen en Feline heeft allemaal nieuwe dingen geproefd! Sommige dingen vond ze zo lekker dat ze het meerdere keren heeft besteld. Alledrie hebben we lekker veel gegeten. We waren rond 20:00 uur thuis. Rond 21:30 uur ben ik naar bed gegaan, want ik was nog steeds niet lekker…

Zondag | Vaderdag

JEUJ! Het is Vaderdag! Maar voor de cadeautjes uitgepakt werden, mag ik eerst even heel erg verbaasd zijn over de ruim 9(!!!) uur slaap die ik afgelopen nacht heb gehad! Ik was rond 02:00 uur wel even wakker en heb toen een ibuprofen genomen tegen de pijn in mijn handen. Volgens mij heeft dat wel geholpen, want ik werd uiteindelijk pas om 07:15 uur wakker! Vet laat gek!

Vaderdag op zondag

Wij hebben tegenwoordig de traditie om geen ontbijt meer te doen op bed. Ik heb daar echt een hekel aan en we eten lekkerder aan tafel. De cadeautjes hebben we wel op bed uitgepakt. Feline had een geweldig sleutelbord gemaakt, die wel verdacht veel op Bas lijkt! 😉 Van Feline en mij heeft hij een mooi Pizza-serveer-bord gekregen. Deze kunnen we mooi gebruiken wanneer we pizza op de barbecue hebben gemaakt. Toen de cadeautjes uitgepakt waren, hebben we beneden aan tafel uitgebreid ontbeten. Lekkere kaiserbroodjes afgebakken met ei en ander beleg. Heerlijk!

vaderdagskrant
vaderdag

Na het ontbijt kreeg ik het op mijn heupen en heb ik samen met Feline haar 4 kasten opgeruimd in de grote kast in de woonkamer. We hebben veel weggegooid en de rest weer netjes neergezet. Omdat we toch zo lekker bezig waren, heb ik mijn kast ook gelijk gedaan. Ook hier heb ik veel uit weggegooid en anders neergezet. 

Toen het Nederlands elftal moest voetballen, ben ik gevlucht. Ik hou er echt niet zo van en we moesten nog wat spullen van de Action hebben! Feline wilde liever voetbal kijken, dus zij is thuis gebleven. ‘s Avonds hebben we Turkse pizza gemaakt en gegeten. Die gaat er altijd goed in bij ons! Ik ben weer lekker op tijd naar bed gegaan, want morgen gaat er weer tering vroeg een wekker.

Komende week mag ik weer op controle bij de huisarts. Ik hoop dat ze wat kan betekenen voor mijn handen. Verder heeft Feline een feestje van een vriendin van haar en hebben we een lunch. Een lekkere week met leuke dingen! Nu al zin in!!!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.