Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 90 | Feestjes!

Wat een drukke en leuke week hebben we achter de rug! Het begon maandag met een onwijs leuk feestje waar Bas en ik van hebben genoten. Ik ben weer bij de huisarts geweest, hebben we zomerfeest gehad bij Feline op school en nog veel meer. Lees je mee?

Maandag | Werken en feestje!

Vanochtend ben ik weer vroeg aan het werk gegaan. Ik had vandaag een korte dag op kantoor. Rond 13:00 uur ben ik naar huis gegaan, want vanavond hebben Bas en ik een feestje! Mijn lieve schoonvader ging samen met Feline uiteten bij de Mac en Bas en ik bij de Ziggo Dome in de buurt.

eerst eten op maandag voor we de Ziggo Dome ingaan!

Sinds een hele lange tijd mochten we weer eens naar een concert van Avenged Sevenfold!!! In 2017 zijn zij voor het laatst in Nederland geweest. Daar zijn Bas en ik toen ook geweest. Dus wij hadden wel weer zin in een leuk feestje!

Avenged Sevenfold - A7X

Ze begonnen eerder met spelen en zijn uiteindelijk langer doorgegaan! Wat hebben we genoten! Avenged Sevenfold heeft echt alles gegeven op het podium! Helaas heb ik mijn stem in de Ziggo Dome laten liggen en heb ik deze nog niet terug gekregen.

Maandag weer naar huis na een leuk feestje in de ZZiggo Dome

Dinsdag | Vrij

Vandaag heb ik vrij. Uiteraard heb ik Feline wel naar school gebracht en mocht ik daarna gelijk door naar de huisarts voor mijn handen. Ik heb eindelijk het idee dat er wat verbetering in zit. Alleen mijn voet is helaas wel iets erger geworden. Hiervoor heb ik nu weer andere medicatie erbij gekregen. Hopen dat dit wat doet.

De rest van de dag heb ik lekker in de tuin gezeten met het boek van Gwen van Poorten. Ik heb deze vanmiddag uitgelezen! Ondertussen heb ik de was lekker buiten gehangen! Het was namelijk schitterend weer!

Om 14:30 kon ik Feline weer uit school halen. Ondertussen voelde ik me stiekem wel echt brak. Ik ben het echt niet meer gewend om zo’n lange dag als gisteren te hebben. Alles bij elkaar heb ik gisteren een dag gehad van meer dan 20 uur… Ik ben ‘s avonds dan ook maar vroeg naar bed gegaan.

Woensdag | Korte werkdag thuis en feestje op school

Vanochtend voelde ik me een stuk beter dan gisteren! Nadat ik Feline naar school heb gebracht, ben ik aan het werk gegaan. Ik heb op woensdag altijd een korte dag, omdat Feline om 12:30 uur uit is. Omdat op het schoolplein het Zomerfeest werd gehouden vanaf 13:00 uur, zijn wij bij de snackbar een broodje kroket gaan eten. Konden we daarna gelijk weer terug! 

Het Zomerfeest was erg leuk en goed geregeld. Rond 15:00 uur was het afgelopen en zijn we naar huis gegaan. We waren alle drie zo gaar als een koekie van de warmte.  En toch moest ik nog de deur uit. Ik moest nog tanken, omdat ik daar ‘s ochtends vroeg altijd een hekel aan heb. Daarna heb ik niet heel veel meer gedaan en ben ik weer vroeg naar bed gegaan, want morgen mag ik weer vroeg op.

Donderdag | Werken op kantoor

Vandaag heb ik een lekkere dag gehad op kantoor. Ik heb veel werk kunnen verzetten en veel dingen kunnen regelen. Qua temperatuur viel het me zo onwijs mee! Bij ons is het goed te doen binnen, zelfs zonder de airco aan!

Rond 15:00 uur vonden we het mooi geweest. We gingen naar huis. Morgen weer een dag! Onderweg had ik aardig wat file, waardoor ik er 1,5 uur over gedaan heb om thuis te komen… Ik denk dat de halve wereld eerder naar huis gegaan is vanwege het mooie weer. Eenmaal thuis hebben we nog even lekker in de tuin gezeten voor we gingen eten. ‘s Avonds ben ik vroeg naar bed gegaan, want ook morgen mag ik naar kantoor.

Vrijdag | Lange dag

Ik was weer eens ver voor de wekker wakker… Ik ben eerst rustig gaan zitten voor ik me aan ging kleden. Anders was ik om 03:30 uur al op kantoor. En dat is wel heel vroeg… Toen ik onderweg naar mijn werk was, was ik wel blij dat ik vroeger weggegaan was. De Zeeburgertunnel was afgesloten en de zuidkant van de A10 ook. Hierdoor moest ik over de A5, A4 en A9 naar de A2. Uiteindelijk was ik niet heel veel langer dan normaal onderweg, maar zo voelde het wel… 

Op de terugweg naar huis heb ik bij een leverancier van ons nog wat opgehaald. Dat hebben we komende week nodig voor de laatste grote beurs van deze periode. Terug kon ik gelukkig wel mijn gebruikelijke route rijden. Dat voelt dan toch wel fijn. 😉

Eenmaal thuis had Bas de boodschappen al gedaan voor komende week! We gaan morgen namelijk iets leuks doen en hebben dan geen tijd voor boodschappen. Daarover morgen meer.

Zaterdag | Geld uitgeven

Vandaag gaan we vroeg op pad. Eerst rijden we langs mijn werk om de doos met spullen af te gooien. Dan kan Bas ook eindelijk zien waar ik werk! Daarna rijden we door naar Waalwijk. We hebben hier een hele mooie fiets voor Feline gezien en die willen we in het echt bekijken en passen. 

We zijn bij dezelfde fietsenwinkel geweest als waar mijn fiets vandaan komt. Daar was een mooie aanbieding! We werden goed geholpen. Feline heeft een paar rondjes op de fiets gereden en toen waren we er wel uit. Deze moest het worden! Mooie accessoires erbij gekocht, zoals spatborden, een goed slot en lampjes en toen kon de bezorgafspraak gemaakt worden. Vrijdag wordt de fiets 100% afgemonteerd bij ons thuis bezorgd.

Nieuwe fiets voor ons meisje!

Op de terugweg kwamen we dik in de file terecht… We besloten bij Meerkerk van de snelweg af te gaan en even te lunchen bij de grote gele M! Daarna zijn we doorgereden naar huis en hebben we niet zo heel veel meer gedaan. ‘s Avonds hebben we broodje kipschnitzel met coleslaw en salsa saus gegeten. Toen Feline op bed lag heeft Bas voetbal gekeken en ik een serie op mijn telefoon. Toen mijn ogen uiteindelijk dicht vielen in de stoel ben ik naar bed gegaan.

Zondag | Uitgeslapen en barbecue!

Jeetje! Ik heb afgelopen nacht bijna 9 uur geslapen! Dat is voor mij vaak het aantal uur wat ik in 2 nachten haal! 😉 Maar om nou te zeggen dat ik me heel veel beter voel dan normaal… Ik denk dat ik daarvoor nog vaker lang mag slapen. 

Vanochtend heb ik mijn vest afgemaakt die ik aan het haken was. Het is een heel mooi vest geworden in een mooie bruine kleur. Gelukkig heb ik de bollen wol voor mijn volgende project ook al in huis, want ik moet wel wat te haken hebben.

Mijn vest is af! Ik vind het echt een heel mooi vest geworden!

Bas heeft in de tuin het wild groeiende onkruid van de buurvrouw uit onze tuin gehaald en van de buitenkeuken af. Het ziet er zoveel netter uit nu! Feline en ik zijn even naar de Action geweest. we wilden zo’n ding voor aan de voorstoel in de auto hebben voor op vakantie. Bij die van de Action zit ook een soort tafeltje waar ze op kan schrijven, kleuren of tekenen. We hebben gelijk ook wat schoonmaakspullen meegenomen, want die waren ook op thuis.

‘s Middags zijn we weer op pad geweest. We mochten naar Rossum! Mijn werkgever en zijn vriendin gaven een barbecue bij hen in de tuin en we waren uitgenodigd. Het was echt super gezellig en de kinderen hebben lekker kunnen spelen met het springkussen-zwembad-glijbaan-ding.

Feline heeft het heel erg naar haar zin gehad bij de barbecue!

We waren rond 20:30 uur thuis en met Feline hadden we al afgesproken dat ze gelijk naar bed zou gaan als we thuis zouden zijn. Ze is snel in slaap gevallen en ik ben niet heel veel later ook naar bed gegaan! Morgen weer vroeg op.

Wat een heerlijke week hebben we achter de rug. Er stonden allemaal leuke dingen op de planning! Komende week is Feline 2 dagen eerder vrij, mogen we naar de oogarts en op de studiedag van Feline komt haar nieuwe fiets. Weer een leuke week dus! Maar daarover komende week meer!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.