Ga naar de inhoud

Persoonlijk | 91 | Wat een week

Wat een week! Korte dagen voor ons meisje, buffelen in de RAI, last van mijn lijf en een gezellig weekend met een lieve logé! Ook mochten we naar de oogarts, maar dat ging stiekem niet door. Wat ik nog meer gedaan heb afgelopen week, lees je in een nieuw weekoverzicht.

Maandag | Omrijden

Vanochtend was ik wel heel erg vroeg wakker… Ik besloot na wat gedronken te hebben op de bank en heel rustig aan gedaan te hebben met aankleden, om toch maar naar mijn werk te gaan. Helaas was mijn normale route deels afgesloten en mocht ik een heel eind omrijden. Hierdoor heb ik er langer over gedaan dan normaal. 

Ik had een drukke dag op mijn werk en ben rond 16:00 uur naar huis gegaan. Op de terugweg ben ik gelijk even langs de supermarkt gereden. Eenmaal thuis heeft Bas wrap-burgers gemaakt. Die zijn altijd zo onwijs lekker! Harry lag lekker te slapen op de bank en rond 22:00 uur heb ik zijn voorbeeld gevolgd en ben ik naar bed gegaan. 

Harry ligt lekker te slapen op maandag

Dinsdag | Feline heeft een korte dag

Vandaag heeft Feline een korte dag. Nadat ik haar op school heb gebracht ben ik snel aan het werk gegaan. Om 12:00 uur was ons meisje al uit! We zijn doorgereden naar de supermarkt en hebben ons getrakteerd op een pizza tussen de middag. Nadat we gegeten hadden ben ik weer aan het werk gegaan. Ik moest echt nog wat dingen afmaken voor ik mijn laptop dicht kon klappen.

Voor het eten bedacht ik me ineens dat ik donderdag werkschoenen aan moet. Mijn kistjes, die ik normaal gesproken gebruik, lopen helemaal niet zo lekker. Ik heb ze nooit goed ingelopen, waardoor ik onwijs last van mijn voeten heb als ik ze draag. Bij Welkoop had ik mooie schoenen gezien, alleen helaas zaten die voor geen meter. Uiteindelijk ben ik met deze mooie stappers de deur uit gegaan! Mooie naam ook he?! 😉

nieuwe werkschoenen!

Eenmaal weer thuis zaten Bas en Feline op de bank. Feline was niet zo lekker. Uiteindelijk wilde ze toch wel wat eten, maar niet van harte. Bas en ik hebben quesadilla gegeten en voor haar hadden we soep. Helaas is dat er allemaal weer uitgekomen… Ons meisje was echt niet lekker. Ze is dan ook eerder naar bed gegaan dan normaal…

Woensdag | Oogarts, of toch niet

Vanochtend heb ik Feline weer naar school gebracht. Ze was weer helemaal opgeknapt en had nergens last van! Daarna ben ik thuis aan het werk gegaan. Bas moest weg voor zijn werk en belde me op. We zouden ‘s middags naar de oogarts gaan met Feline, maar de arts was ziek. Hierdoor hebben we het moeten verschuiven. Gelukkig kunnen we nog wel voor onze vakantie terecht.

Omdat we nu ineens een hele middag vrij waren, zijn we naar de Hornbach gegaan. We moesten nog wat spullen hebben om de ventilatoren op te hangen en aan te kunnen sluiten. Nu hebben we alles binnen, alleen hebben we geen tijd… ‘s Avonds heb ik een heerlijke maaltijd gemaakt met kip, rijst, tomaten en sperziebonen. Dit vinden we alle drie heerlijk!

Donderdag | Kapotstuk

Vandaag loop ik een dag op de RAI. We bouwen deze editie 6 klanten op de Modefabriek. Dit is een beurs met allemaal modemerken. Vandaag begint de opbouw voor ons en starten we met de montage van de stands. De schoenen die ik dinsdag gekocht heb lopen heerlijk! Normaal heb ik last van de onderkant van mijn voeten, maar bij deze schoenen heb ik daar totaal geen last van! Helaas speelden bij k*t-bekken heel erg op en ben ik rond 16:30 uur naar huis gegaan. Ik kan dit gewoon echt niet meer… Maar wil het zo graag. Het is niet het lopen wat funest is, maar het bukken, tillen, verkeerd staan en te veel willen… Ik werd er echt heel verdrietig van! Mijn lijf kan niet meer wat ik graag zou willen. Het liefst wil ik af en toe mee naar de beurs kunnen om te helpen. Maar dat gaat dus echt niet… Als ik toch mee ga doe ik stiekem veel te veel. Ondanks dat iedereen zegt dat ik niet veel hoef te doen. Voor mijn lijf is het te veel. En daar heb ik achteraf last van. 

werken in de RAI

Voor het eten ben ik gaan douchen in de hoop mijn spieren soepel te houden en na het eten ben ik vroeg naar bed gegaan. Ik kwam lastig de trap op en voelde mijn bekken bewegen terwijl ik in mijn bed lag… Morgen naar de zaak. 

Vrijdag | K*T-BEKKEN

Vandaag was het heel lastig om mijn bed uit te komen. Ik had geen kracht in mijn benen. Uiteindelijk is het me gelukt en ben ik naar kantoor gegaan. Ik heb aardig wat tekenwerk liggen wat voor mijn vakantie klaar moet zijn. En thuis is Bas aan het werk en Feline heeft studiedag. Zij gaat met een vriendin en de oma naar Artis, maar als ik het druk heb, heb ik liever rust om me heen. 

Feline naar Artis

Uiteindelijk ging het zitten op mijn bureaustoel prima. Ik hoef op kantoor ook geen trappen te lopen als ik daar geen zin in heb. Dat scheelt een hoop! Rond 15:00 uur ben ik weer naar huis gegaan. Want Feline haar nieuwe fiets was al bezorgd en ik was toe aan weekend. 😉

Feline was nog niet thuis toen ik thuiskwam. Zij kwam later terug van Artis. Toen ze haar fiets zag, moesten de verhalen van Artis maar even wachten! Ze is er zo onwijs blij mee! Mooi om te zien! We aten patat en snacks en dat smaakte prima.

Zaterdag | Logé 

Vanochtend hebben Feline en ik haar kamer aan kant gemaakt. Bas is de boodschappen gaan doen, want we krijgen dit weekend een logé! Mijn nichtje komt slapen en slaapt op een luchtbed bij Feline op de kamer. Daarom moest alles wel even netjes gemaakt worden. 😉 Toen dat eenmaal klaar was is Feline gaan fietsen. Het regende, maar dat maakte niet uit! Rond 11:45 uur zijn Feline en ik richting het station gereden. Daar kwam mijn nichtje aan.

Wachten op het station

We hebben met z’n drieën gegeten bij de Mac voor we naar huis gingen. Ook een snel rondje Primark en Toychamp mocht niet ontbreken. Bij Primark heb ik eindelijk mijn beker gevonden die ik al zo lang wilde hebben! Al 100x heb ik de originele Stanley cup al in mijn digitale mandje gelegd, maar niet gekocht. Stiekem ben ik heel blij dat ik nu een kleine variant heb gevonden, want de grote van 1,2 liter is wel echt heel erg groot!

Mijn nieuwe beker!

‘s Middags hebben Feline en Guyonne de traktatie voor Feline gemaakt. Wat een top-team die twee! En super fijn dat alles nu al af is! Na heerlijke broodjes shoarma hebben we met z’n allen voetbal gekeken. Ook Feline mocht de eerste helft van het Nederlands Elftal kijken en is in de rust naar bed gebracht door haar nichtje. Uiteindelijk lag ik eerder op bed dan Guyonne en heb ik de wedstrijd niet afgekeken. 

Zondag | Tuincentrum en ritje Culemborg

Vanochtend hebben we lekker ontbeten met verse afbakbroodjes en eieren. Daarna zijn we met z’n vieren naar het tuincentrum gegaan. Ik wilde voor mijn planten van die schalen hebben om ze op te kunnen zetten in de vakantie. Dan hoeft onze buurvrouw alleen maar te zorgen dat er af en toe water op de schalen komt. Eenmaal weer thuis hebben we brood gegeten en zijn we richting Culemborg gegaan. Mijn nichtje slaapt daar vannacht ook nog een nachtje voor ze weer naar huis gaat. 

Mooie schuur bij mijn ouders

Mijn vader en mijn oom waren druk bezig met een nieuw hok voor de kar. Deze is echt super mooi geworden! Feline en ik zijn op tijd weer naar huis gegaan en Bas was thuis al met het eten bezig. We aten Surinaamse Bami! Thuis is Feline weer gaan fietsen. Het maakt haar ineens niet meer uit of het regent! 😉 Na het eten heb ik de zooi in de keuken opgeruimd en heeft Bas Feline naar bed gebracht. Ik ben vroeg naar bed gegaan, want ik ben nog steeds kapot door donderdag. Die bekken werken nog steeds niet mee, helaas… En morgen mag ik weer vroeg op.

Wat een week. Gelukkig heb ik bijna vakantie! Ik merk dat ik daar zo onwijs aan toe ben. Ik loop echt op mijn tandvlees deze laatste weken. Komende week hebben we weer wat leuke dingen op de planning staan. En daarna is het voor mij al vakantie. Ik kan niet wachten!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.