Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | Blij-makers #2

Persoonlijk | Blij-makers #2

Je hebt van die momenten dat je je beseft dat je het niet zo slecht hebt. Er zijn ook momenten dat je dat besef wat minder (of helemaal niet) hebt en dat je een lijstje nodig hebt om jezelf eraan te herinneren. Ik maakte een lijstje van de blij-makers van afgelopen tijd!

Quality time met Bas. Dit zijn niet alleen de momenten dat we samen uit eten gaan of een avondje weg. Dit kunnen ook de momenten zijn dat we samen boodschappen doen omdat Feline aan het schaatsen is. Of wanneer we samen thuiswerken en een lekkere lunch maken. Het hoeft niet groots te zijn om ervan te genieten.

Schaatsen met Feline en mijn vader. Dit kan helaas nu even niet omdat het seizoen is afgelopen, maar dit zijn voor mij hele grote blij-makers!

Een paar dagen Londen boeken. Toen ons meisje ons vertelde dat ze heel graag een keer zou willen vliegen, begonnen bij mij de radertjes in mijn hoofd al te draaien. Waar zouden we heen kunnen? Ik wil niet te lang vliegen. Berlijn? Zijn we al geweest. Hamburg? Is dat leuk voor Feline? Nee. Londen? Ja! Ze heeft Engels op school en kan al aardig wat woorden. En Bas en ik vinden Londen ook heel erg leuk.

beest

Nadenken over de zomervakantie. Aankomende zomer gaan we na 4 jaar eindelijk weer naar Frankrijk. Vanaf het moment dat we besloten hier weer naartoe te gaan, heb ik er zo’n zin in! Stiekem heb ik er echt behoefte aan. Het lekkere weer. De bekende omgeving. Voor mij is dat écht vakantie.

Luie zondag en dingen bakken. Soms vind ik het heerlijk om zondags in mijn joggingpak nieuwe recepten uit te proberen. Zo zijn de lekkerste dingen tot stand gekomen! Het bakken van verschillende soorten brood vind ik het leukst.

Afscheid kunnen nemen van mijn oma. Toen mijn oma haar heup had gebroken en we wisten dat ze niet heel lang meer te leven had, ben ik vroeg van mijn werk weggegaan om afscheid te kunnen nemen. Ondanks dat het een triest iets is, voelt het voor mij als blij-maker dat ik dit heb kunnen doen.

Goed gesprek met mijn vader. De laatste paar jaar kan ik echt goede gesprekken hebben met mijn vader. Dit vind ik erg fijn. Ook kleine meisjes worden groot. 😉

Gezellige avond met ons meisje. Als Bas gaat stappen met vrienden, eten Feline en ik iets wat zij graag wil. We maken er samen echt een feestje van!

Vakantie boeken naar ‘onze’ camping. ‘Onze’ camping is natuurlijk niet echt van ons. Maar het voelt voor mij altijd als thuiskomen. Zodra we de péage afgaan en binnendoor naar de camping rijden, is het voor mij alsof ik thuis kom. Aankomende zomer mogen we weer!

caravan staat klaar om aan de auto gekoppeld te worden

Caravan gekregen! Toen mijn ouders een nieuwe caravan hadden gekocht, kregen wij de caravan die zij al heel wat jaar gebruiken. Bas en ik dachten dat een caravan echt nog lang niet voor ons weggelegd zou zijn, maar nu is het toch echt zo! Wij hebben een caravan!

Beslissingen nemen over de scooter. Sinds je voor een scooter altijd een helm op moet reden we niet meer op dat ding. Het was voor ons niet de moeite om de scooter aan te laten passen zodat ‘ie harder zou rijden. En met een helm op je kop niet harder mogen dan 25 km/u was voor ons helemaal geen optie. Uiteindelijk hebben we besloten de scooter weg te doen. Er komt nu geen nieuwe. Ik heb een elektrische fiets waar ik heel blij mee ben en waar ik harder mee kan dan dat ik met de scooter kon.

Spontane dagen zoals 2e paasdag. We konden afgelopen 2e paasdag de brillen van ons meisje ophalen in de winkel. Uiteindelijk zijn we bijna de hele middag op pad geweest en hebben geshopt en genoten van het weer en elkaar. Ik houd van zulke dagen!

Mijn verse tattoo op dinsdag

Nieuwe tattoo zoeken. Uren scrollen op internet. Bedenken wat ik zou willen. De plaats op mijn lichaam bepalen. Heerlijk! 

Lekker uit eten met mijn gezin. Hier genieten we alle drie erg van. Feline kan je super goed meenemen naar een restaurant. Haar hoef je nooit bezig te houden met een telefoon of tablet. Ze verzint zelf iets om te kunnen doen. Ons meisje kan zichzelf vermaken met een papieren placemat en een pen. Maar ook gezellig mee kletsen met onze verhalen vindt ze heerlijk. En wij ook!

Mijn hobby combineren met mijn werk. Een tijdje geleden heb ik mijn hobby kunnen combineren met mijn werk. Er moesten beschermhoezen gemaakt worden voor barkrukken die we met de zaak hadden gekocht. Ik heb mijn lockmachine meegenomen en ben aan de slag gegaan. Uiteindelijk heb ik 20 hoezen gemaakt en kunnen de barkrukken veilig vervoerd worden.

Wat zijn dingen die jou echt blij maken? Vaak zijn het bij mij de kleine dingen die het doen!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.