Ga naar de inhoud

Persoonlijk | Blij-makers

Je hebt van die momenten dat je je beseft dat je het niet zo slecht hebt. Er zijn ook momenten dat je dat besef wat minder (of helemaal niet) hebt en dat je een lijstje nodig hebt om jezelf hieraan te herinneren. Zo’n laatste moment heb ik nu… Vandaar even een lijstje!

 • Lekker schaatsen met mijn dochter en dat zij het ook zo leuk vindt! Voor mij is er niks mooier dan schaatsen met mijn meisje. Door mijn bekkeninstabiliteit zijn er veel dingen die ik niet meer kan, maar gelukkig kan ik schaatsen. En dat kunnen we samen doen!
 • Met z’n drieën naar de Efteling kunnen gaan en er enorm van genieten!
 • Een oudere mevrouw helpen die de roltrap niet zelf op durfde te gaan. Vervolgens liet ze mij niet meer los, waardoor ik weer helemaal mee naar beneden mocht!
 • Rondstruinen in de kringloop en dan een mooie vondst doen. Een tijdje geleden heb ik een heel mooi secretaire gevonden bij de kringloop. Deze was perfect voor op onze slaapkamer als extra bureau om aan te werken. Voor niet te veel geld hebben Bas en ik het secretaire opgehaald.
Eten met kerst
 • Samenzijn met de familie. En dan het liefst met lekker eten. Samenzijn is voor mij sowieso erg belangrijk. Ik vind het dan ook erg fijn om sommige momenten bij elkaar te zijn.
 • Na een hele lange tijd zoeken eindelijk onze droom eettafel en stoelen vinden en die dan gelijk maar bestellen!
 • Samen met Feline op avontuur gaan en leuke dingen beleven.
 • Zelf oliebollen bakken in onze buitenkeuken. Zo kan ik lekker droog staan en ruikt ons huis niet naar oliebol.
 • Er bij een spoedbezoek aan de dierenarts achter komen dat Harry gelukkig geen gekke dingen onder de leden heeft en eigenlijk een heel gezonde kat is, die op dat moment alleen niet at door stress en misselijkheid.
Harry bij de dierenarts
 • Een nieuwe auto voor Bas, omdat hij dat wilde en niet omdat iemand anders zijn auto total loss gereden had!
 • Nog steeds elke dag blij zijn met mijn daith-piercing! En trots dat ik dat gewoon gedaan heb met mijn angst voor naalden!
 • Er door je man op gewezen worden dat jullie favoriete serie weer online staat! JEUJ!!!
 • Dat het sprei voor op ons bed bijna af is en ik genoeg wol in huis heb om deze af te maken. Nu alleen nog de tijd vinden 😉
 • Eindelijk een keer een nacht van ruim 8 uur slaap hebben!
 • Breekbroodjes maken die onwijs in de smaak vallen en heel erg goed gelukt zijn.
 • Het besef moment dat we het toch wel echt heel erg goed hebben samen.

Waar kan jij blij van worden? En heb jij soms ook even een lijstje nodig om je dat te weer te beseffen?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.