Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #57 | Artsen, beslissingen en feestje

Persoonlijk | #57 | Artsen, beslissingen en feestje

Maandag – Werken

Vandaag ben ik weer naar mijn werk gegaan. Ik voel me nog niet fit, maar weet dat het komt door de antibiotica. En ook op mijn werk hebben we een wc! 😉 Ik had vandaag genoeg te doen om niet na te denken over hoe ik me voel. Dat zijn vaak toch de beste dagen!

’s Middags mocht ik een ritje over Rotterdam naar huis maken. Collega’s van mij waren daar aan het werk en hadden nog wat spullen nodig die ik gebracht heb. Eenmaal thuis had ik een stuiterende Feline naast me staan. Ze heeft van school een brief mee naar huis gekregen over een programma waar zij voor is uitgekozen. Het gaat over extra uitdaging voor schoolwerk. Ze loopt op bepaalde vlakken erg voor en soms al 2 klassen qua werk. Om haar (en anderen zoals zij) toch te kunnen blijven uitdagen is er een speciaal programma gemaakt. Hierin krijgt zij andere opdrachten die ze naast de reguliere opdrachten kan maken. Hierdoor slaat minder snel de verveling toe! Dit programma kan zelfs opdrachten aanbieden voor hoger dan het niveau van groep 8. Erg fijn en we zijn super trots op ons meisje!!!

Dinsdag – Thuis werken en spontane actie

Vandaag heb ik Feline lopend naar school gebracht. Zo konden we goed onze paraplu vasthouden omdat het weer eens regende. ’s Middags heb ik haar met de auto opgehaald, want ik had een idee! Mijn ouders zijn zaterdag 46 jaar getrouwd met elkaar en ik wilde een cadeautje kopen. Voor de verjaardag van mijn moeder hebben we een receptenboekje cadeau gedaan. Hieruit kiezen zij eens in de zoveel tijd een recept en die komen wij maken en samen opeten. Nu merkte ik de vorige keer dat ik daar aan het koken was dat hun messen niet zo scherp meer zijn. Nu kan je die uiteraard slijpen, maar we vonden het leuker om een nieuwe set te geven!

Feline en ik zijn dus samen naar de IKEA gegaan en hebben een messenset gekocht! Uiteraard hebben we bij de uitgang nog een ijsje en hotdog gekocht waarna we weer naar huis zijn gegaan.

Woensdag – Schaatsen!

Het is weer woensdag! En vandaag konden we weer samen met mijn vader gaan schaatsen in Haarlem. Maar eerst had ik nog een afspraak bij de huisarts… Vorige week vertelde ik al dat mijn matopathie erg opspeelde. Ik heb hier antibiotica voor gehad en moest vandaag op controle komen. Waar de huisarts me de vorige keer zei dat ik echt een afspraak bij de chirurg moest maken wanneer het abces niet wegging, was ze nu heel stellig. Er is een afspraak gemaakt op de polikliniek en ik word uitgenodigd voor een gesprek. Daar zullen we gaan bespreken wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand daarvan kan ik zeggen of ik wel of niet geopereerd wil worden. Het blijft uiteraard gewoon mijn lijf!

Na veel gepraat te hebben met Bas ben ik wel echt overtuigd dat het misschien beter is om het nu voor eens en voor altijd op te laten lossen. Uiteraard is het nooit een garantie voor de toekomst, maar voor mij zou het al fijn zijn als ik niet elke maand last heb van de aandoening… Maar eerst dat gesprek.

Om 12:30 uur heb ik Feline uit school gehaald en zijn we met een broodje in de auto naar Haarlem gereden. Mijn vader was ook net aangekomen en we konden beginnen! Heerlijk schaatsen!!! Dit is zo’n fijn moment elke keer! Lachen, gieren, brullen! Wedstrijdje wie het snelste een rondje rijd en daarna even bijkomen met een drankje. Ik hoop zo erg dat we dit nog heel lang kunnen blijven doen!

samen schaatsen op de woensdagmiddag

Eenmaal thuis was Bas al met het eten bezig. Ik ben even lekker gaan douchen want kreeg het niet meer warm… Door het gesprek met de huisarts van ’s ochtends was ik ook nog wel een beetje van slag. Dan werkt uitgebreid douchen vaak toch het beste…

Donderdag – Leuke werkdag

Eigenlijk vind ik mijn werk (bijna) altijd super leuk, maar er zijn van die dagen dat je het nog meer naar je zin hebt! Vaak zijn dat de dagen waarop verschillende werkzaamheden zich in sneltreinvaart opvolgen en de dag mega snel gaat. Zo’n dag was het dus vandaag!

Na een heerlijke werkdag ging ik naar huis en hebben we lasagne gegeten. We hebben gelijk aan Gerard gevraagd of hij dinsdag Feline uit school kan halen. Want dan moet ik om 14:20 uur in het ziekenhuis zijn voor de abces in mijn borst. Gelukkig was dat geen probleem!

Vrijdag – Extra dag werken op de zaak

Vandaag was ik een dag extra op kantoor. We kregen vandaag een potentiële klant op bezoek waar ik graag bij wilde zijn. Ook hebben we het kantoor helemaal netjes gemaakt. Dat is zo fijn werken! Het wordt steeds meer aangekleed in het nieuwe pand. Ook kreeg ik een mooie plant mee die al een tijdje op kantoor stond. Die past mooi in mijn collectie!

nieuwe plant gekregen!

Ik had al helemaal in mijn hoofd waar ik de plant neer wilde zetten en hoe. De plant moet op een mooi krukje staan in een mooie pot. Alleen hebben we die nog niet… 😉 Maar aangezien Feline toch naar het tuincentrum wil aankomende zondag… Vanavond hebben we lekker broodje hete kip gegeten! Dan weet je dat het weekend is!!!

Zaterdag – FEEST!

Vandaag zijn mijn ouders 46 jaar getrouwd! Dat is natuurlijk reden voor een feestje! We hebben niks groots op de planning staan, maar we gaan wel naar Culemborg. Eerst moeten we de boodschappen doen voor komende week en voor vanavond. Want wij gaan bami maken voor ons allemaal!

Omdat onze wasmachine nog steeds niet gemaakt is hebben we gevraagd of we wat handdoeken mee mogen nemen en kunnen wassen bij mijn ouders. Dat was geen probleem, dus bepakt met een grote shopper met handdoeken gingen we naar Culemborg.

Het was erg gezellig om met ons hele gezin (incl. aanhang!) te eten en bij elkaar te zijn. We hebben het niet heel erg laat gemaakt en zijn rond 20:00 uur weer naar huis gegaan. Uiteindelijk ligt Feline voor haar doen dan wel echt te laat op bed, maar soms mag dat best. Daar dealen we morgen wel mee. 😉

Zondag – Afspraak is afspraak

Feline en ik hadden van de week afgesproken dat we zondag naar tuincentrum Osdorp zouden gaan. Ondanks haar dikke oogjes van vermoeidheid wilde ze toch heel graag. En dan is afspraak een afspraak en gaan we! Stiekem wilde ik ook wel heel graag een leuk krukje en nieuwe pot voor onze nieuwe plant. Want nu stond deze op een klein roze stoeltje en dat was geen gezicht. Ik ben erg leuk geslaagd, al zeg ik het zelf, maar een foto laat nog even op zich wachten. Want eenmaal thuis was het al niet heel erg licht meer…

drukte in het tuincentrum

Het was echt best wel heel erg druk in het tuincentrum. Dat had ik natuurlijk kunnen weten, maar het kind vind het zo leuk… En daar moet je wat voor over hebben als moeder zijnde…

de pinguïn is wel leuk!

Ik houd niet zo van al die kerstmeuk, maar deze pinguïn vind ik dan wel weer heel erg leuk! Maar ook deze zouden wij nooit in huis of in de tuin zetten!

kijken kijken, niet kopen
Nog meer huisjes die we nooit in ons huis zouden zetten!

Vandaag hebben we Bas en ik besloten dat we komend jaar met het vliegtuig naar Londen willen gaan samen met Feline. Dus ik moest wel een foto maken van dit idyllische tafereeltje…

Eenmaal thuis heb ik samen met Feline uitgezocht welke kleding van haar als eerste gewassen moet worden zodra de wasmachine het weer doet! Want als het goed is doet deze het morgenmiddag weer! En daar zijn we alle drie wel echt aan toe… Onze kasten beginnen nu namelijk wel echt een heel stuk leger te worden…

’s Avonds hebben we lekker zelfgemaakt platbrood met shoarma gegeten! Oi wat is dat toch lekker!

En toen was deze week alweer ten einde… Helaas kan ik niet zeggen dat we alleen maar leuke dingen hebben meegemaakt, maar als ik zo op deze zondagavond terug kijk voelt het wel als een leuke week. Komende week moet ik dus naar het ziekenhuis en gaan we bespreken of ik geopereerd moet gaan worden aan mijn borst en hoe dit dan zal gaan. Maandag wordt, als het goed is onze wasmachine eindelijk gemaakt en kunnen we weer gaan wassen! Daar kijk ik wel echt naar uit. Verder hebben we nog niet echt iets speciaals op de planning. Ga jij nog iets leuks doen komende week? Ik lees het graag!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.