Ga naar de inhoud
Home » Persoonlijk | #56 | Werken en nieuwe gerechten

Persoonlijk | #56 | Werken en nieuwe gerechten

Wat een gekke week. We hoopten op een normale week zo net na de vakantie van Feline, maar dat is het helaas niet geworden. Van een drukke dag op kantoor, een studiedag voor de leraren waardoor Feline vrij had, storm, 2 kapotte apparaten thuis en een doktersbezoek. Je leest het allemaal in de week van!

Maandag – Druk dagje op kantoor

Vandaag heb ik een drukke dag op kantoor gehad. Heerlijk vind ik dat! Van alles en nog wat doen en tussendoor ook nog mijn eigen werk. 😉 Feline had (in haar eigen woorden) eindelijk weer school na de herfstvakantie. Ze zat vol verhalen! Ik vind dat altijd geweldig! Vertel maar lekker, maar eet wel een beetje door… 😉

Dinsdag – Feline heeft studiedag

Uiteraard was de 2e dag na de vakantie alweer een studiedag gepland voor de leraren bij haar op school. Voornemens om de hele dag met haar vriend te spelen bleek hij niet thuis te zijn. Ook zijn ouders moesten werken en hadden oppas geregeld. Ik heb haar lekker veel tablet laten kijken en vooral zelf aan laten klooien. Want ik had nog wel wat werk te doen.

’s Avonds wilde Bas het koffiezetapparaat schoonmaken. Bij het weer in elkaar zetten bleek een ringetje gescheurd te zijn waardoor het apparaat raar deed… Maar Bas zou Bas niet zijn als het hem lukte om uiteindelijk wel weer een bakkie koffie te kunnen maken! Held!

Woensdag – Feline weer naar school

Vandaag mag Feline weer naar school. Ze heeft een korte dag en ’s middags komt haar vriendin mee. Ik besluit eerst even langs de supermarkt te gaan om kipnuggets te kopen. Thuis hebben we nog patat en met American fritessaus erbij is het bijna een Happy Meal!

De meiden hadden beide erg veel zin in vanmiddag en hebben er wel echt een feestje van gemaakt. Samen hebben ze een hut gebouwd in de woonkamer, boven verstoppertje gespeeld en boekenleggers geknutseld. Met een lekker muziekje aan die steeds harder ging (sorry buren!) was het erg gezellig!

Weet je dat koffiezetapparaat nog? Die ene die Bas gemaakt had? Blijkbaar heeft dat ding toch de geest gegeven… En laat dat nou eens één van de eerste levensbehoeften zijn van Bas… 😉 Het was wel gelukt om er nog een bakkie uit te persen, maar heel veel langer ging het apparaatje niet meer mee… Er moest een nieuwe komen…

Bij Coolblue hadden ze het koffiezetapparaat die hij graag wilde hebben. En omdat we niet zo’n heel groot vertrouwen hebben in de bezorgdiensten tegenwoordig hebben we gekozen voor ophalen. In ’s Hertogenbosch kan ik ‘m morgen al ophalen! Geregeld. Ik kon met een gerust hart gaan slapen.

Donderdag – Werken, storm en koffie

Voor vandaag is er een storm afgekondigd. Ik gok het er op en doe erg voorzichtig, maar ik ga wel. Wanneer de storm op z’n hoogtepunt is, zit ik binnen. En als het wat rustiger wordt ga ik weer naar huis. En ik moet natuurlijk een koffiezetapparaat ophalen! 😉

In mijn pauze ben ik naar Coolblue gereden en binnen 5 minuten zat ik weer in de auto. Mooi systeem is dat toch. Is Corona toch nog ergens goed voor geweest. Of kon dit daarvoor ook al? Ik weet het niet… Maar mijn Bassie heeft vanavond weer een lekker bakkie koffie! En de komende 6 jaar ook als het goed is en deze net zolang mee gaat als de oude.

nieuw koffiezetapparaat

Vrijdag – Pijn…

Vandaag ben ik naar mijn werk gegaan. Door mijn mastopathie had ik erg last van mijn linkerborst gehad, waardoor ik niet zo heel goed geslapen heb. Op mijn werk werd de pijn erger en ik besloot toch maar weer de huisarts te bellen. Ik kon deze ochtend nog langskomen.

Mijn werkgever stuurde me naar huis, zodat ik eerst even thuis rustig bij kon komen voor ik naar de dokter ging. Super fijn! Onderweg naar huis kreeg ik meerdere meldingen van onze wasmachine. Ja, wij hebben een wasmachine met een app. Dat beloofde niet veel goed! En dat bleek ook het geval. De trommel kan nog wel met de hand gedraaid worden, maar wordt niet meer door de machine zelf aangestuurd. Waarschijnlijk is de aandrijfriem kapot. En dat al na 13 maanden… We hebben maar even met Siemens gebeld, maar konden helaas pas voor maandag 13 november een afspraak maken met een monteur! Dus zitten we anderhalve week zonder wasmachine… Maar ook dat komt wel goed, want hier in de buurt hebben we een mooie wasserette zitten waar we beddengoed en handdoeken kunnen wassen. De rest kunnen we eventueel best eventjes met de hand doen.

Tijdens het onderzoek van de huisarts vertelde ze me dat ze met een chirurg van het ziekenhuis wilde overleggen. Ik heb aangegeven dat ik het niet zag zitten om weer een paar uur op de spoedeisende hulp te moeten zitten om vervolgens met antibiotica naar huis gestuurd te worden. We besloten dus gelijk maar te starten met antibiotica. Met als kanttekening dat ik hoogstwaarschijnlijk geopereerd moet worden als het abces niet weggaat… Nice…

De middag heb ik veel gehangen en rustig aan gedaan. Helaas kon dat ook niet echt anders door de pijn. Toen Feline thuis kwam had zij haar plantje meegenomen. Zij heeft een plantje op school en deze was wel toe aan een groter potje. Voor ik dat kan doen moest het plantje wel even goed drinken… Harry vond de schotel met water erg interessant en fijn om uit te drinken!

harry

’s Avonds hadden we wel iets op het menu staan waar ik de hele week al naar uit keek! Namelijk een heuse kipburger met homemade tomatensalsa en koolsla! Deze hadden we vorige week bij IKEA gegeten en vonden Bas en ik super lekker! We hebben het zelf nagemaakt en het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Als je het recept wilt hebben, laat het dan maar weten, dan zal ik het uitschrijven!

kipburger

Zaterdag – Mondhygiëniste

Vandaag stond voor mij een afspraak bij de mondhygiëniste op de planning. Ik heb daar echt een hele erge hekel aan en lig er altijd met mega veel spanning in mijn lijf in die stoel… Vandaag dus ook. Gelukkig zag mijn gebit er goed uit en kan ze zien dat ik minder cola drink. Nice! Daarna ben ik naar huis gegaan. Bas en Feline hebben samen de boodschappen voor komende week gedaan. ’s Avonds heb ik roti gemaakt waar we heerlijk van hebben zitten eten!

Zondag – Rustig dagje

Vandaag hebben we rustig aan gedaan. Ik ben met mijn plantjes bezig geweest, heb het plantje van Feline in een grotere pot gezet en ben lekker achter mijn laptop bezig geweest. Verder heb ik niet zoveel gedaan. Ik merk namelijk dat mijn buik erg overstuur is, waarschijnlijk door de antibiotica…

Bas heeft ’s avonds met Feline pannenkoeken gebakken en ik heb pizza gegeten. We eentje die deels zelfgemaakt is. De bodem hadden we nog in huis, hier heb ik de saus op gedaan, paprika en salami. Daaroverheen heb ik geraspte kaas gedaan bij gebrek aan mozzarella. En toen zat het weekend er alweer bijna op.

Hoe was jouw week? Heb jij een betere week gehad dan wij? Komende week heb ik dinsdags eerst een afspraak bij de tandarts, woensdag bij de huisarts en dan hoop ik dat het weer rustiger is…

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

1 reactie op “Persoonlijk | #56 | Werken en nieuwe gerechten”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.