Ga naar de inhoud

Als echte plantenliefhebber heb ik aardig wat groene vriendjes in de woonkamer staan en hangen. Maar omdat ik er nooit genoeg heb (al vindt Bas volgens mij van wel), heb ik een wensenlijstje gemaakt met planten die ik graag zou willen hebben. Kijk je mee?

Wanneer je denkt dat ik het liefst die dure Monstera Variegated zou willen hebben, dan heb je het mis. Ik heb 1 Monstera Deliciosa (gatenplant) op de kast staan. En die vind ik echt heel mooi, maar ik zou niet zo snel nog 1 in ons huis willen hebben. Ik ben namelijk meer van de kleinere plantjes die net even iets speciaals hebben. Een mooie tekening in het blad, een fluweelzacht laagje of anders gekleurde plekken in de tekening van het blad. En dat zie je ook terug in mijn planten wishlist. Ik heb een heel bescheiden lijstje van best bescheiden plantjes, al zeg ik het zelf.

wishlist planten

Philodendron Pink Princess | Deze bijzondere plant zou bij mij een ereplekje krijgen! Wat is deze gaaf! | € 17,95

Epipremnum Pinnatum Aureum | Een mooi plantje uit Zuidoost Azië die als hangplant maar ook als klimplant gehouden kan worden. Mooi hè?! | € 10,95

Calathea Fusion White | Een bijzondere plant met mooi gekleurde bladeren. Ik houd ervan! | € 34,95

Philodendron Brandtianum | Dit is een gave plant met zilveren vlekjes op het blad. Deze kan je als klimplant of als hangplant houden, maar ik zou kiezen om het als klimplant tegen een mosstok te laten groeien. | € 34,95

Lees ook: Accessoires voor onze badkamer

Het valt best mee wat er op mijn wensenlijstje staat. Op dit moment zou ik maar 4 planten willen toevoegen aan mijn verzameling. Zal ik ook een keer laten zien welke planten we nu in huis hebben?

Heb jij veel planten in huis? Of heb je totaal geen groene vingers en gaat zelfs een vetplant dood? Of heb je zelf een planten wishlist? Ik ben benieuwd naar jouw favoriete groene vriendjes!

Liefs, Linda
Mijn plantenwishlist

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.