Ga naar de inhoud

Sinterklaas

Ons meisje is dit jaar 7 en zit in groep 4/5. Er zit een kindje bij haar in de klas die al een aantal keer heeft verteld dat zijn papa en mama de cadeautjes in zijn schoen doen. Feline meld dat dan bij ons, alleen daar blijft het dan bij. Soms hebben we het idee dat ze het grote geheim kent. Maar andere momenten hebben we het idee dat ze nog heilig geloofd! Dus ook dit jaar zijn we weer op zoek naar cadeaus voor in de zak van Sinterklaas. En de schoen… Zoeken jullie mee?

We zijn laat dit jaar. Afgelopen maandag is het sinterklaas journaal begonnen en wij hadden nog niks in huis. We hebben het allebei erg druk met onder andere ons werk. Ineens hoorde we dat het al zo ver was! We waren in de veronderstelling dat er gelijk een schoen gezet zou worden die avond, dus ik ben na mijn werk snel naar de Aldi gereden om wat kleine dingetjes te halen. Bas had al pepernoten gescoord. Eenmaal thuis hoorde we van Feline dat dat natuurlijk pas mag als ze in Nederland zijn… Domme papa en mama! 😉

Bekijk ook: Aftelkalender voor Sinterklaas

Feline had 3 speelgoedboeken doorgespit en een lijst van wel 60 wensen gemaakt! Allemaal verschillende prijzen en uiteenlopende cadeaus. Ik heb er een keuze uitgemaakt en een lijstje online geplaatst voor de familieleden. Alleen, nu een paar dagen later, hebben wij zelf nog geen cadeaus uitgekozen. We hebben wel besloten dat we dit jaar geen grote dingen aanschaffen. Dat is echt onzin! Ook de Sint heeft last van de inflatie en de hoge kosten voor gas en elektra…

Ik heb net maar even een winkelwagentje bij Bol gepakt en volgegooid. Gaan Bas en ik bij de kassa wel even eruit gooien wat het niet gaat worden! Er staan nu 13 dingen in voor in totaal €251,45. Hieronder zie je mijn favorieten uit de lijst.

Betoverde doolhof
Een spel wat vroeger als kind erg veel heb gespeeld. Ik verwacht dat Feline hier ook uren plezier aan kan hebben. Ze is de laatste tijd toch meer van de spelletjes!
Dobbelen
Nog een spelletje! Een kleinere doos, dus makkelijker op te bergen in de kast.
De Zoete Zusjes - kookboek
De Zoete Zusjes doet het altijd goed bij Feline. Dit zou het tweede kookboek worden die ze heeft van hen!
Lego City Familiehuis
Lego. Want dat doet het altijd goed! Hier kan ze uren mee spelen!

Wat we uiteindelijk bestellen zien jullie waarschijnlijk wel in de blog van pakjesmiddag!

Waar denk jij dat Feline het meest blij mee is? Of zal ze boos zijn op de goedheiligman dat hij niet de zelfrijdende auto heeft gekocht die ze graag wilde hebben. 😉 Wat hebben jullie kleintjes dit jaar gekregen van de goede Sint?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.