Ga naar de inhoud

Tips | Meesters- en juffen-cadeautjes

Het einde van het jaar is nu wel heel erg dichtbij. Sommige delen van het land zijn einde deze week al klaar met school en kunnen gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. Bij ons duurt het na deze week nog 2 weken voor ons meisje vakantie heeft. Aan het eind van het schooljaar is het leuk om de meester of juf van jouw kleintje iets leuks te geven. Ik wil je graag een aantal tips en voorbeelden laten zien waarvan ik vind dat deze leuk zijn om te geven!

Chocolade wikkels

chocolade reep wikkel bedankt

Als bedankje voor het afgelopen jaar is het leuk om een chocoladereep te geven met een leuke wikkel. De wikkel print je zelf uit waarna je deze uitknipt en om de Tony reep vouwt. Het is simpel, maar het ziet er onwijs leuk uit!

Poster

rapport juf in lijst

Je kan ook deze leuke poster uitprinten en laten invullen door je kleintje. Koop een mooie fotolijst erbij en pak het leuk in. Wat wil je nog meer?

Pinterest

Op Pinterest vind je nog veel meer leuke ideeën om te knutselen of te kopen voor de juf of meester. Daar staan de meest uiteeinlopende projecten! De één erg simpel en de ander onwijs uitgebreid!

Geef jij de juf of meester iets leuks aan het eind van het schooljaar? Pak je dan heel erg uit of doe je een kleinigheidje? Ik ben benieuwd! Wij hebben dit jaar gekozen voor een chocoladereep met een wikkel. Komend jaar heeft Feline namelijk dezelfde juffen. Volgend jaar zullen we waarschijnlijk groter uitpakken!

Liefs, Linda
er zijn affiliate links gebruikt in dit bericht. Wanneer jij op deze link klikt krijg ik een kleine commissie. Jij betaald hier niks voor.

1 reactie op “Tips | Meesters- en juffen-cadeautjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.