Ga naar de inhoud

Update: mijn 23 voor 2023

We zijn alweer een half jaar bezig met 2023. Aan het eind van vorig jaar schreef ik mijn 23 voor 2023 op. Ergens in mei had ik al een kleine update gegeven, maar hoe zit het nu met mijn 23 voor 2023? Je leest het hier!

Wat waren de 23 punten voor 2023 ook alweer? En hoe gaat het ermee?

1- Iets nieuws leren

Ik heb dit jaar geleerd dat je best veel pech kan hebben met auto’s… Twee keer in zeer korte tijd zijn twee auto’s van mij total-loss verklaard… Dit is niet iets wat ik nou heel graag had willen leren… Ik hoop dat ik in de rest van het jaar minder pech heb…

Ook leuk: 10 dingen die ik echt niet kan

2- Vaker tijd voor mezelf inplannen

Ik plan steeds vaker een woensdagochtend voor mezelf in. Als het niet al te druk is op mijn werk snoep ik 4 uurtjes van mijn gemaakte overuren af om heerlijk iets voor mezelf te doen.

3- Mijn haar knippen

Ik ben nog steeds niet naar de kapper geweest. Wel heb ik een manier gevonden om mijn haar minder te laten pluizen en de krullen beter uit te laten komen. Ik wil nog steeds naar de kapper, maar dat komt er niet van.

Ook interessant: 25 dingen om te doen die geen geld kosten

4- Weer meer achter mijn naaimachines te vinden zijn

Ondertussen ben ik steeds vaker op zolder te vinden. Voor een leuk setje of even snel iets kleins. Ik vind het echt weer steeds leuker worden!

nieuw setje gemaakt voor Feline

5- Me minder druk maken om dingen

Ik maak me vaak druk om dingen waar ik niks aan kan veranderen. Het is me dan ook nog niet gelukt om me minder druk te maken. Gelukkig heb ik nog iets minder dan 6 maanden voor dit jaar erop zit en kan ik het nog blijven proberen!

6- Nieuwe tattoo laten zetten of afspraak plannen

Ik denk dat dit er gewoon niet in zit dit jaar. De tattoo-artist waar ik graag naar toe zou gaan is steeds vol geboekt. En als je afspraken kan maken heb ik het geld er even niet voor. Deze schuiven we gewoon lekker door!

7- Fotoboeken voor Feline maken

Tja… Daar moet ik echt aan beginnen… Nog steeds niet gelukt dus.

8- Met Bas een weekendje weg

We zijn nog niet samen op pad geweest, maar wel met z’n drieën! We hadden een hotelkamer geboekt waar Feline haar eigen kamer had (en wij dus ook!!!). Het was super leuk!

9- No-spend challenge een maand volhouden

Hoe kan je dat volhouden? Elke keer gebeurt er wel iets waardoor we geld uit moeten geven…

10- Vaker oliebollen bakken

Ik gok dat dit niet gaat gebeuren… Mijn frituurpan kapot en heb ik geen zin om een nieuwe te kopen.

11- Iets vinden wat ik wel lekker vind voor lunch

Ondertussen heb ik wel een aantal dingen gevonden die ik lekker vind. Zo eet ik vaak crackers met kaas en paprika uit zuur, of een plakje rookvlees met plakjes gekookt ei erop. Heerlijk!

12- Shoppen met Feline

We hebben samen voor de zomer begon inkopen gedaan bij Primark. We zijn in het filiaal in Zaanstad geweest. Dit is een kleinere Primark, maar voor een tas vol zomer-outfits is het een prima winkel!

shop till you drop

13- Veel weggooien thuis

Na de verbouwing is het niet meer gelukt om echt veel dingen weg te gooien.

Ook interessant: Dingen die ik moet opruimen (maar geen zin in heb)

14- Naar Volbeat?!

In het tourschema wat tot nu toe bekend is komt Volbeat nog niet naar Nederland. Meestal is dit rond december dat ze in Nederland staan. Ik wacht dus rustig af tot de tourdata voor Nederland en omgeving online komen.

15- Een jaar geen nieuwe wasmachine of droger hoeven kopen

Zoals je kon lezen in mijn 23 voor 2023 hebben we afgelopen jaar een nieuwe wasmachine en droger gekocht. Tot nu toe hebben we deze nog niet opnieuw aan hoeven schaffen! We hebben wel een nieuwe koelkast mogen kopen, maar dat was meer omdat die oude echt oud was en niet omdat de koelkast kapot was. De nieuwe is een stuk zuiniger, stiller en heeft een grotere inhoud!

16- Even geen ziekenhuisbezoeken

Helaas ben ik in de afgelopen maanden al een aantal keer voor mezelf in het ziekenhuis geweest… Maar gelukkig niet voor ons meisje! Die heeft haar portie wel echt even gehad…

17- Dé oplossing vinden voor onze gang

Wat we met onze gang willen gaan doen weten we nog niet… We zijn nog steeds aan het zoeken naar een goede oplossing en hebben al aardig wat ideeën aan elkaar laten zien. Maar nog niks waar we beide mega enthousiast over waren.

18- Een nacht alleen naar een hotel

Misschien dat ik dit na de zomervakantie in ga plannen voor mezelf. Ik weet nog niet wat ik in de buurt wil hebben. Vorige keer heb ik gezocht op stoffenwinkels, maar dat hoeft niet perse. Deze keer wil ik denk ik gewoon in een rustige omgeving, maar wel met een centrum met winkels in de buurt. Even over nadenken nog.

Leuk om te lezen: 25 feiten over mij die je misschien nog niet wist

19- Meer printables ontwerpen

Ik ben even Koos-inspiratieloos wat betreft Printables. Misschien dat er over een tijdje weer een idee komt, maar voor nu blijft het even stil. De bestaande kan je altijd downloaden op mijn Download pagina.

20- Kleding voor mezelf maken

Voor mezelf kleding maken is tot nu toe niet echt een succes geweest. Alleen truien en t-shirts lukken goed. Ik zou graag een keer een leuke/mooie broek willen maken, maar dat is me tot nu toe dus nog niet gelukt.

21- Schaatsen samen met Feline

Afgelopen winter hebben Feline en ik vaak geschaatst. Samen, maar ook met mijn vader erbij! Wat een succes was dat!!! Komend schaatsseizoen wil Feline weer op schaatsles en dan zullen we dus vast weer heel wat uurtjes op de baan te vinden zijn! Pa ga jij dan ook weer mee?

Laatste keer schaatsen

22- De achtertuin aanpakken en meer naar ons zin maken

Op de plek waar we eerst gras hadden liggen (of een poging tot), hebben we nu allemaal planten staan. Het ziet er gelijk al veel leuker uit! De planten die ik daar neergezet heb komen van de andere kant van de tuin. Ook heb ik heel wat planten gekregen van mijn ouders. Ik heb 2 plantjes gekocht bij een tuincentrum hier in de buurt. We hebben met oude tegels de plak voor het zwembad groter gemaakt zodat we hier beter omheen kunnen lopen. Voor de rest doe ik niet zoveel aan de tuin. Misschien wat kleine dingen komen we de zomer door! Het zal in ieder geval een gezellige tuin worden, maar wel voor een klein budget!

23- Een random plaats op Google Maps zoeken, daar naartoe gaan en een dag te vertoeven

We willen dit nog wel een keer gaan doen, maar elke keer komt er iets tussen of hebben we enorm behoefte aan even helemaal niks en gewoon thuis zijn. Binnenkort hebben we vakantie, dus misschien gaan we het dan wel doen!

Het schiet nog niet echt op met mijn 23 voor 2023, maar we hebben nog een half jaartje. Heb jij doelen gesteld voor dit jaar? En heb je die al behaald? Of doe je ook rustig aan net als ik? Ik lees het graag!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.