Ga naar de inhoud
Home » Wanneer ik de tijd vergeet

Wanneer ik de tijd vergeet

Er zijn van die momenten dat je helemaal de tijd vergeet. Je kan er veel te lang mee door gaan en wil eigenlijk niet stoppen. Herken je dat? Ik vertel over mijn momenten wanneer ik de tijd vergeet.

Achter de laptop

Wanneer ik achter de laptop zit kan ik echt de tijd vergeten. Ik ben vaak dingen aan het uitzoeken, met mijn blog bezig of blogs van anderen aan het lezen. Op dit soort momenten kan het zomaar gebeuren dat ik er veel langer mee bezig ben dan ik gepland had. Het is voor mij dan vooral lastig om te stoppen en toch maar naar bed te gaan als het weer eens te laat is…

Gadgets waar ik niet zonder kan

Als het druk is op mijn werk

Als het druk is op mijn werk kan ik ook echt de tijd vergeten. Dan word ik door mijn collega’s erop gewezen dat het allang pauze is, of ik kijk op een gegeven moment toch op de klok en bedenk me dat ik eigenlijk gewoon naar huis moet. Laat wel merken dat ik mijn werk erg leuk vind!

Als ik achter mijn naaimachines zit

Als ik achter mijn naaimachines bezig ben vergeet ik vaak de tijd. Op dit moment zit ik er veel te weinig achter, maar als ik er dan eenmaal achter zit blijf ik zitten! Ik vind het dan heerlijk om door te gaan en bedenk direct nieuwe projecten om in de toekomst te maken.

Wanneer ik een spelletje op mijn telefoon speel

Ik heb spelletjes op mijn telefoon staan die ik al heel lang speel. Wanneer ik die aan het spelen ben kan ik ook echt de tijd vergeten. Totdat ik geen levens meer heb en niet meer door kan gaan…

Als ik aan het schaatsen ben

Ik vind het enorm leuk om te gaan schaatsen. Alleen, samen met mijn dochter of samen met mijn vader en Feline. Het maakt me niet uit! Heerlijk vind ik het om te doen! Het is dat mijn conditie niet optimaal is, maar anders zou ik door kunnen blijven gaan!

schaatsen en tijd vergeten

Ideeën uitwerken

Als we thuis weer eens hebben zitten fantaseren over wat we graag zouden willen en waar we voor gaan sparen kan ik echt de tijd vergeten tijdens het uitwerken van die ideeën. Ik zoek graag alles tot de bodem uit, bekijk waar wat het meest goedkoopst is en wat we allemaal voor voorwerk zouden moeten doen voor we ons idee kunnen realiseren. Heerlijk vind ik dat!

Dit vind ik fijn aan ons huis

Heb jij ook van die momenten dat je de tijd vergeet? Wanneer heb jij dat vooral? Ik lees het graag in de comments.

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.