Ga naar de inhoud

Wat eten we deze week?

Elke week maken wij een weekmenu. Aan de hand van de aanbiedingen bij verschillende supermarkten kiezen we uit onze favoriete gerechten wat we gaan eten. Wat eten we deze week? Lees je mee? Misschien vind je wat inspiratie!

Zaterdag: Uit eten met mijn dochter

Bas had een gezellige avond met vrienden en daar ging hij eten. Feline en ik doen op zo’n avond samen altijd iets lekkers eten. De ene keer is het zelf iets lekkers maken en de andere keer bestellen we iets of gaan we, zoals nu, uit eten.

uit eten met Feline

Zondag: Laatste dag van de vakantie = eten zonder borden.

We gaan dit keer zelf pizza maken en dit zonder borden opeten. Het tafelkleed wat we hier speciaal voor gebruiken gaat op tafel en het eten hier boven op!

Pizza van de barbecue

Maandag: Boontje bedis.

Officieel is het niet echt een recept en heb ik het zelf bedacht tijdens het maken. Het is in ieder geval kipfilet, sperziebonen, rijst en ketjap. En het liefst een lepeltje sambal, maar omdat Feline ook mee-eet, gaat er nu maar weinig in.

Dinsdag: Gehaktrolletjes in tomatensaus van Lekker en Simpel.

Wel degene uit het boek en niet die van de site. Dat zijn wel echt twee verschillende gerechten. En wij vinden die uit het boek lekkerder!

Woensdag: Maaltijdpannetje.

Dit is een gerecht met sperziebonen (see what we did there?) kipfilet, tomaten, kruiden en rijst. Voor wie wil weten hoe we dit precies maken, let me know!

Donderdag: Kipsaté wraps van Lekker en Simpel.

Dit is echt super simpel! Wraps, uitje, kipfilet en satésaus. Je kan er natuurlijk allerlei groenten bij doen, maar dit vinden wij prima.

Vrijdag: Gevuld stokbrood van, je raad het al, Lekker en Simpel!

Dit is het recept waar het allemaal mee begon. Langs zien komen op Instagram, uiteindelijk gevonden, geprobeerd en gebleven! Door dit recept ben ik meer gaan zoeken van hen. Ik kwam erachter dat zij ook verschillende kookboeken hadden en dat er mee aan zat te komen. Op dit moment hebben we 4 kookboeken en diverse uitgeschreven recepten van Jorrit en Sofie op de plank staan. We eten wekelijks gerechten uit hun boeken of van de site. Voor Feline doen we dit recept niet met Chilisaus, maar met ketchup. Wij gebruiken liever sriracha saus van de Lidl.

Waar haal jij je inspiratie vandaan om te eten? Eet jij vaak hetzelfde, kook je met pakjes en zakjes?

Liefs, Linda

Lees ook: 10 favoriete gerechten bij ons thuis

Wat eten we deze week

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.