Ga naar de inhoud

Wat hebben wij in 2023 veranderd aan ons huis?

Het jaar is alweer bijna voorbij. Een jaar waarin wij een aantal dingen hebben veranderd in ons huis. Ik laat je graag zien wat we allemaal hebben veranderd in 2023.

Badkamer

Begin van het jaar zijn we goed begonnen met een grote verbouwing! Onze badkamer was niet meer van deze tijd en wilden we graag totaal anders zien! Na vele ontwerpen, veel inspiratie opdoen en uiteindelijk keuzes maken hebben we onze droombadkamer weten te realiseren!

de spiegel hangt ook!

Ook interessant: Overbodige luxe? Of toch niet?

Toilet

Samen met de badkamer hebben we ook het toilet beneden laten verbouwen. De tegels die eerst in het toilet op de muur zaten waren zeker niet onze smaak! Wij zijn geen fan van groene tegeltjes… Dus hebben we deze in dezelfde stijl laten maken als de badkamer!

Koelkast

Tja… De koelkast in onze keuken was even oud als de keuken zelf. En die zat al in het huis toen wij deze gekocht hebben, zo’n 5 jaar geleden. Toen was de koelkast al niet heel best meer… Op het moment dat de energieprijzen door het dak knalden hebben we besloten te gaan sparen voor een zuinigere koelkast. Hiervoor hebben we de oude koelkast uit de keuken moeten breken en hebben we een vrijstaande koelkast terug geplaatst. We zijn echt enorm blij met het apparaat wat me nu hebben! Heerlijk groot en alles blijft veel langer vers!

Het is een hele grote koelkast!

Openslaande deuren

Halverwege 2023 hebben wij eindelijk onze schuifpui vervangen door schitterende openslaande deuren! We hebben gekozen voor kunststof kozijnen zodat we hier weinig onderhoud aan hebben. Het vaste raam wat naast de schuifpui zat, hebben we laten vervangen door een draai-kiep raam. Hierdoor hoeven we niet gelijk een deur open te zetten om aan de achterkant van het huis frisse lucht binnen te laten stromen. Afgelopen zomer hebben we heel vaak de deuren lekker open gehad. Feline kan de deur nu zelf ook makkelijk open maken, wat bij de schuifpui nagenoeg niet ging omdat ze de deur niet meer goed dicht kreeg…

Klaar!

Zonnepanelen

Om nog zuiniger met energie om te kunnen gaan, en omdat het natuurlijk uiteindelijk een hoop oplevert, hebben we dit jaar zonnepanelen op ons dak laten plaatsen! Op ons dak liggen sinds april 2023 13 zonnepanelen op het dak. Aan de voorkant van het huis liggen 7 panelen en de overige 6 liggen aan de achterkant. Laat de zon maar flink schijnen!

Hebben jij veel verbouwd of veranderd aan aan je huis afgelopen jaar? Of heb je nog wensen? Ik ben heel benieuwd!

Liefs, Linda
Wat hebben wij veranderd aan ons huis in 2023?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.