Ga naar de inhoud
Home » Wat ik meeneem naar Londen

Wat ik meeneem naar Londen

Wij gaan binnenkort een paar nachten naar Londen. We gaan met het vliegtuig met alleen handbagage. Hierdoor ben je beperkt in wat je mee kunt nemen. Wat ik in mijn rugtas mee neem lees je hier.

Foto gemaakt door Wirestock

Medicijnen

Ik heb aardig wat medicatie wat ik dagelijks gebruik. Deze moet ik dus ook meenemen naar Londen en in het vliegtuig. Hiervoor wordt geadviseerd om medicijn-paspoorten mee te nemen. In de apotheek-app kun je een overzicht downloaden van alle medicatie die je gebruikt. Alleen is dit niet een officieel overzicht. Hiervoor dien je fysiek naar de apotheek te gaan en aan te vragen.

Kleding

In de periode dat wij in Londen zijn, is het niet zo heel warm. We kunnen onze trip niet af met een paar dunne kledingstukken helaas. Hierdoor heb je automatisch meer spullen nodig dan wanneer het erg warm weer is. Ik neem het volgende mee in mijn rugtas.

  • Omdat we maar 2 nachten in Londen zijn, hebben we niet veel kleding mee. We zullen alle drie onze eigen rugtas hebben met onze spullen. In mijn rugtas komen de volgende dingen. Ondergoed voor 4 dagen en 3 nachten (je weet maar nooit)
  • Sokken voor 4 dagen
  • Hemdjes voor 4 dagen
  • 2 T-shirts

Ik doe een spijkerbroek, t-shirt en vest aan voor in het vliegtuig. En kan best 3 dagen in dezelfde spijkerbroek lopen. Dus die blijft uit mijn tas!

Elektronica

Ik neem uiteraard mijn telefoon mee naar Londen. Maar ik ben bang dat deze te snel leeg is. Vandaar dat ik deze powerbank heb gekocht. Hier kan ik mijn telefoon (en tablet van Feline) een paar keer mee opladen! Ik wil ook mijn koptelefoon meenemen. Dit lijkt me handig als ik vroeg wakker ben en Bas en Feline slapen nog. Dan kan ik gewoon mijn serie gaan kijken als ik dat wil.

Toiletartikelen

Ik wil mijn haar doen voor we naar Londen gaan. Dan hoef ik het daar niet te wassen, tenzij het om wat voor reden dan ook heel vies is geworden. Ik kies er dus bewust voor om geen shampoo en conditioner mee te nemen. Dit scheelt weer in de ruimte. Ik neem wel mijn borstel en elastiekje mee, voor het geval mijn krullen niet mooi meer zijn. Uiteraard neem ik mijn tandenborstel en tandpasta mee. Hier kan je echt niet zonder. 

Extra’s

Verder wil ik mijn bullet journal meenemen. Hier kan ik onze belevingen in opschrijven zodat ik deze thuis kan verwerken in een blog. Ik laat namelijk mijn laptop thuis. Dit scheelt aan gewicht en een eventuele angst dat ‘ie gestolen wordt.

Omdat ik alleen een rugtas mee wil nemen in het vliegtuig, heb ik een klein tasje besteld. Deze kan makkelijk in een vakje van mijn rugtas en kan ik in Londen gebruiken als we op pad gaan. Dan loop ik daar niet de hele dag met mijn rugtas, want ik ben bang dat ik dan te veel last van mijn bekken ga krijgen. 

Wat neem jij mee als je op stedentrip gaat met het vliegtuig? Neem je dan meer of minder mee? Ik heb me voorgenomen dat wanneer ik iets mis of tekort kom, het in Londen wel koop. 😉

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.