Ga naar de inhoud

Wat is mijn favoriete podcast?

Toen tante Corrie (corona) net om de hoek kwam kijken ben ik begonnen met het luisteren van podcasts. Voorheen hield ik me er nooit zo mee bezig en wist ik niet eens hoe leuk en verslavend het kon zijn. Nu gaat er bijna geen dag voorbij dat ik geen podcast luister. Maar welke luister ik?

Wat zijn mijn favoriete podcasts?

Boos de Podcast: Dit luisterde makkelijk weg toen ik veel aan het lopen was. De afleveringen gaan over diverse onderwerpen. Ook zij zijn begonnen tijdens de pandemie. Hierdoor was het allemaal erg relevant en zaten we er, voor mijn gevoel, samen midden in.

De afleveringen duren gemiddeld 90 min.
Totaal aantal afleveringen: 7 (deze wordt nu niet meer gemaakt)

Celine Charlotte: Dit is eigenlijk een soort gesproken dagboek aangevuld met tips en tricks van een mega succesvolle meid. Op dit moment woont ze in Amerika en heeft ze alles in Nederland achtergelaten om daar haar dromen waar te maken. Ze neemt je in de afleveringen mee in hele persoonlijke momenten en geeft tips op zakelijk of financieel gebied. Ik vind het altijd heel erg inspirerend om naar haar te luisteren.

De afleveringen duren gemiddeld 60 min.
Totaal aantal afleveringen: 27 tot nu toe

Lees ook: Favoriete Instagram-accounts

Partij voor de Vrijdag: Dit was oprecht mijn meest favoriete podcast. Helaas is de show van Rob en Wijnand van de vrijdagavond weg en presenteren zij het ochtendprogramma op 3FM. Maar deze podcast heb ik zowat gebinged tijdens 1 van mijn corona-hobby’s. Hardop lachend om de malle show met een voor- en een nadeel. Deze delen werden na de show opgenomen. Het voordeel luisterde je voor de uitzending (zonder muziek) en het nadeel na de show. Ik kreeg meerdere malen van Bas de vraag of ik het leuk vond! 

De afleveringen duren gemiddeld 150 min.
Totaal aantal afleveringen: 172 (deze podcast wordt niet meer gemaakt. Ze hebben nu een andere podcast die mij niet zo kan boeien)

Omdenken: Deze podcast luister ik sinds Bas en ik naar Antwerpen zijn gegaan. Ik heb nog niet alle afleveringen geluisterd, maar ik ben fan! Het zijn psychologische vraagstellingen van gasten. Deze worden door Berthold Gunster besproken met als einddoel er een minder zwaar thema van te maken. Het ene onderwerp spreekt me meer aan dan het andere, maar alle onderwerpen zorgen wel voor een bepaald inzicht. Het fijne is ook dat de stem van Berthold erg fijn is om naar te luisteren.

De afleveringen duren gemiddeld 40 min.
Totaal aantal afleveringen: 100 tot nu toe (ik hoop dat er nog heel veel meer komen)

Ik luister graag naar een podcast als ik van mijn werk naar huis rijd, sta te koken of achter mijn laptop zit. Behalve als ik blogs aan het typen ben. Anders schrijf ik soms woorden op die zij zeggen! 😉

Luister jij ook graag naar podcasts? Zo ja welke? Ik lees je reactie graag in de comments!

Liefs, Linda
favoriete podcasts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.