Ga naar de inhoud

Wat wil ik doen in onze vakantie

Binnenkort zullen wij gaan kamperen in België. Om precies te zijn gaan we naar Camping L’Eau Rouge in Stavelot. We zijn hier nog nooit in de buurt op vakantie geweest, dus heb ik Google Maps erbij gepakt om de omgeving te verkennen. Wat wil ik doen in onze vakantie? Ik neem je mee.

Wanneer wij ergens naar toe gaan op vakantie, of weekendje weg, bekijk ik de omgeving altijd in Google Maps. Ik wil van tevoren weten waar welke supermarkt is en welke grote steden in de buurt liggen. Tijdens de vakantie zoek ik ook veel dingen op in Maps. Zo kom ik de leukste dingen tegen! Ook nu ben ik al bezig geweest voor onze vakantie van binnenkort. Ik heb een lijstje gemaakt met dingen die ik wil doen in onze vakantie.

Ook interessant: Mijn favoriete vakantiebestemming

Spa Francorchamps

Om te beginnen willen we heel graag naar het circuit van Spa. Vlak voor wij in de buurt zijn is de Belgium Grand Prix op het circuit. Daar hoeven we niet naar toe. We hopen dat we Feline een keer een echt racecircuit kunnen laten zien. Ik weet niet of het mogelijk is, maar we gaan er gewoon een keertje kijken in de vakantie.

De grotten van Remouchamps

Het lijkt me erg leuk om samen met Bas en Feline naar de grotten van Remouchamps te gaan. Het schijnt een adembenemende ondergrondse attractie te zijn. Je kan een deel van de tocht per boot afleggen. Je vaart dan over de ondergrondse rivier.

Dierenpark Forestia

Ongeveer een half uurtje rijden van onze camping zit dierenpark Forestia. Hier lopen een groot aantal dieren los door het park welke je op de route tegen kunt komen. Er is een groot klimparcour voor verschillende leeftijden. Ik zou hier graag heen willen gaan om een leuke dag te beleven!

Robertville les Bains

Foto gebruikt van Robertville les Bains

Wanneer we zin hebben in een dagje strand en water kunnen we naar Robertville les Bains. Dit is een mooie plek waar kinderen in de speeltuin kunnen spelen, we heerlijk kunnen genieten van het meer en waar je eten en drinken kan kopen in de cafetaria. Voor een paar euro per persoon zit je op een afgebakend stuk strand waar je van alle faciliteiten voorzien bent!

Hoe was onze vakantie vorig jaar? Je leest het in Onze zomervakantie van 2022

Dit zijn een aantal dingen die ik graag zou willen doen in onze vakantie. Of we het allemaal gaan doen weet ik natuurlijk nog niet, we zien wel hoe het loopt. Maak jij altijd een wensenlijstje voor de vakantie? En speur je ook altijd Maps af om de omgeving te verkennen van de plaats waar je naar toe gaat? Ik lees het graag!

Liefs, Linda

1 reactie op “Wat wil ik doen in onze vakantie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.