Ga naar de inhoud
Home » Wat wilde ik later worden toen ik 5 was?

Wat wilde ik later worden toen ik 5 was?

Vroeger, toen ik 5 was, had ik een duidelijke mening over wat ik wilde worden. Ik word er nog steeds aan herinnerd en kom hier waarschijnlijk nooit meer van af. Wat maakt het dat ik het nog vaak te horen krijg? En waarom vergeet niemand dit? Je leest het allemaal hier.

Ik dacht dat het kon

Laten we allereerst onthouden dat ik 5 jaar was. Dacht dat dit echt zou kunnen en dat ik nog niet de wetenschap had die ik nu heb. Ik was er heilig van overtuigd dat je iets anders kon worden dan een mens. Gewoon door op te groeien. 

Waarom wilde ik het worden?

Ik vond en vind het fantastisch! Het zijn geweldige dieren! Ze zijn lief, loyaal, eigenwijs en trouw. Ik wilde dat! Misschien had ik de eigenschappen al wel, maar nog zeker niet het uiterlijk! Maar dat zou wel goed komen, dacht ik.

Wat wilde ik worden toen ik 5 jaar oud was?

Oké. Ik zal het nu vertellen. Ik wilde pinguïn worden! Ja echt… Ik was ervan overtuigd dat dit kon en wilde dit echt heel erg graag! Wat een schitterende beesten zijn het toch! Ik zou een koningspinguïn worden en een goeie ook! 

Hoe denk ik er nu over?

Pinguïns vind ik nog steeds fantastische beesten! Uiteraard weet ik dat je dat niet kunt worden. Het meest dichtbij ben ik gekomen toen ik hoogzwanger was van Feline en waggelde als een pinguïn door de bekkeninstabiliteit. 😉

Mijn verse tattoo op dinsdag

Tegenwoordig staan er zelfs 3 pinguïns op mijn lijf! In de vorm van een super mooie tattoo waar ik onwijs blij mee ben. De tattoo staat voor mijn gezin. Trouw, loyaal, samen en eigenwijs. Zoals we alle drie eigenlijk wel zijn.

Wat wilde jij vroeger worden? Is dat gelukt? Of was het net zoiets als mijn droom? Ik lees het graag in de comments!

Liefs, Linda

1 reactie op “Wat wilde ik later worden toen ik 5 was?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.