Ga naar de inhoud

Wat zou ik vaker willen doen met mijn gezin?

Je kent het vast wel. De hele week heb je gewerkt en in het weekend doe je de boodschappen. Vaak zijn er ook van die verplichte dingen waar je naar toe moet, leuk of minder leuk. Ik zou alleen wel vaker echt dingen willen doen met mijn gezin! Wat ik vaker zou willen doen lees je in deze blog.

Uit eten

We zijn alle drie gek op lekker eten. Thuis nieuwe dingen maken is super leuk, maar we zijn ook alle drie fan van een restaurant in Sloten. Daar zou ik best vaker naar toe willen gaan. Het is alleen financieel niet heel aantrekkelijk om dit veel vaker te doen… Zeker nu alles zoveel duurder geworden is en misschien zelfs nog duurder zal gaan worden. We zouden het alle drie echt wel heel graag willen, maar veel vaker dan nu is helaas geen optie. Dan maar genieten van heerlijk eten thuis!

Eten bij Blockhouse

Naar het strand

Weer of geen weer, het strand vind ik heerlijk! Ik kan uren aan het strand zitten turen naar de zee. De mensen bekijken die er lopen of naar de vogels die brutaal zijn en schooien om eten. Verder heb ik niet veel nodig. Ik zou dit best vaker willen doen met mijn gezin. Alleen vaak zijn er weer van die dingen die moeten in het weekend… En om nou voor een uurtje naar het strand te rijden vind ik ook zo wat.

Nachtje in een hotel

Bas en ik gaan soms samen een nachtje naar een hotel. Met z’n drieën doen we dit niet zo vaak. Het is niet praktisch om met z’n drieën op 1 kamer te zijn als Feline moet slapen. Het is ook geen optie om haar tot 23:00 uur wakker te houden tot wij gaan slapen. Dan heb je namelijk de volgende dag helemaal niks aan haar! Een hotelkamer met aparte ruimte voor je kind(eren) is dan de beste optie! Alleen vaak wel enorm aan de prijs. Dat is dus ook de reden dat we dit niet vaak doen. Het Van Der Valk hotel in Lelystad hebben ze een aantal hele mooie en praktische familiekamers. Hier hebben we een tijdje geleden overnacht. Feline had haar eigen stapelbed met 2 tv’s! Heerlijk was het!

Hotel van der Valk in Lelystad

Ook leuk om te lezen: Mijn 23 voor 2023

Naar de dierentuin

Ook weer zo’n super leuk uitje wat we veel te weinig doen! We gaan regelmatig naar de Orchideeën Hoeve, maar naar een echte dierentuin gaan we niet zo vaak. Helaas zijn dit ook hele dure uitjes tegenwoordig. Dan ga ik liever naar de Orchideeën Hoeve en dan uitgebreid lunchen. Uiteindelijk ben je dan minder geld kwijt dan wanneer je 3 kaartjes koopt voor bijvoorbeeld Artis.

orchideeenhoeve

Naar het bos

Dit hoeft echt niet veel te kosten. Alleen komt het er gewoon niet van! Hoe dit komt weet ik niet. Eigenlijk moeten we gewoon een keer gaan! Alleen moeten we dan wel een dag prikken dat we niks anders te doen hebben, en dat is vaak wel lastig…

Doe jij vaak dingen met je gezin? Of heb je hetzelfde probleem? Ik zou ook graag willen weten wat jouw lievelings-uitjes met je gezin zijn. Laat je het me weten?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.