Ga naar de inhoud

Mijn week #1 | Kapotte wasmachine, opruimen en uit eten

Een nieuw weekoverzicht. Wat heb ik zoal gedaan afgelopen week? Van extra vanuit huis werken, uit eten met een vriendin, kapotte wasmachine tot de voorraadkast opruimen. Lees je mee?

Maandag

zat ik weer vroeg in de auto. Op deze dag werk ik altijd vanaf de zaak. Ik rij een uur voor mijn werk (enkele reis) en wil wel een beetje op tijd thuis zijn. Ik begin dan al om 05:30 uur met werken. Hierdoor kan ik om 15:30 uur mijn laptop dichtklappen en voor de files uit naar huis rijden! Vroeg opstaan is voor mij geen straf, ik ben namelijk altijd wel redelijk vroeg wakker.

Dinsdag

heb ik vanuit huis gewerkt nadat ik eerst Feline naar school had gebracht. Vandaag was ook de dag dat ik weer naar de fysio ging voor het eerst sinds een hele lange tijd. Het ging een hele lange tijd echt heel erg goed met mijn bekkeninstabiliteit, maar de afgelopen weken is het ineens een heel stuk minder geworden. Na een heftige massage van de spieren op mijn bekken mocht ik naar huis met een paar kleine oefeningen. Gelukkig heeft de fysiotherapeute het idee dat ze me kan helpen en weer naar mijn oude niveau kan brengen. Dus daar ga ik ook maar vanuit! Volgende week weer.

Woensdag

was mijn mama jarig!!! Afgelopen weekend hebben we dit al gevierd bij mijn ouders thuis, maar een berichtje moest natuurlijk wel even! Toen ik om 08:30 uur thuis kwam van Feline naar school brengen, ben ik gelijk aan het werk gegaan. Op woensdag werk ik een halve dag vanuit huis. Om 12:30 uur is Feline namelijk al uit en kunnen we leuke dingen gaan doen!
Behalve vandaag. Er werden een paar pakketjes bezorgd, dus we moesten op tijd thuis zijn. Maar een woensdag is geen leuke woensdag als we niet iets doen! We hebben een frietje gehaald en deze thuis opgegeten. Was het toch nog echt woensdag. 😉

Feline had voor zichzelf dezelfde verrassing gemaakt 😉

Feline had voor mij ook nog een hele lieve en lekkere verrassing gemaakt! Helemaal zonder eigenbelang! ;)) En de nieuwe schoenen van Feline kwamen binnen. Wat is ze er blij mee!
Na het eten hebben we met z’n drieën aan de hand van de aanbiedingen een weekmenu in elkaar gezet en het deel van Picnic besteld voor vrijdag.

Donderdag

is eigenlijk een dag dat ik op de zaak werk. Maar vandaag heb ik een dagje extra thuis gewerkt. Feline had studiedag van school, dus Gerard (mijn schoonvader) kwam de hele dag met haar spelen! Ik heb bijna de hele dag gewerkt vanuit ons thuiskantoor (Lees: bureau op zolder 😉 gewerkt aan een gigantisch project voor mijn werk. Later misschien daarover meer.
Tussen de middag heb ik samen met mijn schoonvader en Feline een lekker broodje gegeten om daarna snel weer aan het werk te gaan. ’s Avonds stond er gehaktpannetje van Lekker en Simpel op het menu. Dat is wel echt één van mijn favorieten.

Gehaktpannetje van Lekker en Simpel
Gehaktpannetje van Lekker en Simpel

Vrijdag

heb ik ook weer vanuit huis gewerkt. Bas bracht Feline naar school. ’s Middags heb ik wat boodschappen gehaald voor komende week bij de Lidl en Bas heeft een deel van de boodschappen bij de Albert Heijn gehaald. Eindelijk heb ik een To-good-to-go groente- en fruitbox van de Lidl kunnen bemachtigen! ’s Avonds kwam onze bestelling van Picnic binnen en waren alle boodschappen voor komende week weer binnen.

Zaterdag

stond het opruimen van de trapkast op de planning. Deze puilde al een hele tijd uit, maar we konden ons er niet toe zetten om het nu eens echt goed uit te zoeken en op te ruimen. Nu moest het wel echt, want komende week komt onze nieuwe kast die we gaan bestellen. Zo wordt de trapkast een echte voorraadkast en staat er geen speelgoed meer in van Feline (als het goed is). Tijdens het opruimen was Bas met de was bezig. De wasmachine bleek overleden. Na een zoektocht kwamen we erachter dat repareren wel erg prijzig zou zijn en niet de moeite voor een oud beestje. We besloten diezelfde dag een nieuwe te bestellen.
De kast is enorm uitgemest en ziet er nu echt heel erg netjes uit.
’s Avonds ben ik met een vriendin uit eten geweest in Zaandam. Gezellig een avond kletsen en lekker eten. Dat heb je soms echt nodig!

Zondag

begon erg vroeg… Feline stond om 06:30 uur aan Bas zijn kant van het bed. “Papa, Max gaat zo rijden.” Oh ja… Gelukkig had ze de lamp op de overloop aangedaan en waren we allemaal dus lekker snel wakker! Later die ochtend hebben Feline en ik een heerlijke appelcake gebakken. We hebben nog met de treinbaan en Kapla gespeeld, want die konden we ineens makkelijk uit de kast pakken! Ook hebben Bas en ik de koelkastdeur voorzien van nieuwe scharnieren. Rond 16:30 uur werd de nieuwe wasmachine bezorgd en geplaatst. Ik wist niet dat ik het nodig had, maar de wasmachine kan je bedienen met een app! Vet leuk!!!

En toen was de week alweer voorbij en ben ik op tijd naar bed gegaan. Want maandag gaat mijn wekker altijd extra vroeg.

Volgende week komt er een nieuw weekoverzicht. Heb jij leuke dingen gedaan afgelopen week? Laat je het me weten?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.