Ga naar de inhoud

Wat heb ik zoal gedaan afgelopen week? Van het maken van een shirt voor Feline tot het beginnen aan het in elkaar zetten van de kast. En alles daar tussen in. Kijk je mee?

Maandag

heb ik gewerkt op de zaak. Ik heb vandaag de nieuwe kast voor in de woonkamer besteld!! Donderdag komt ‘ie al binnen! Super leuk!!! Ook heb ik die avond een logo gemaakt voor de afsluiting van de Kinderboekenweek op school. Het thema was Giga-Groen. Feline wilde graag een outfit waar hier heel erg goed bij zou passen. Dus ik ging aan de slag.

Giga Groen

Dinsdag

had ik voor de tweede keer fysio. Ze heeft me weer een half uur lang gemasseerd en dat voelde ik wel. Hier ga ik nog wel een paar dagen last van houden! Toen ik Feline uit school gehaald had zijn we direct doorgereden naar de Zeeman. Hier hebben we een wit shirt met lange mouwen gekocht waar we het logo op gaan persen die ik maandag heb gemaakt. Ze was super blij met het eindresultaat!

Giga blije Feline

Woensdag

hadden we een gesprek met de zoveelste aanbieder van zonnepanelen. Bas en ik hadden hier beide een heel erg goed gevoel bij. En dat is super fijn! Vandaag was een hectische dag op mijn werk. Een aantal collega’s zijn bezig met het bouwen van een aantal stands in Parijs. En daar moest heel snel nog het één en ander voor geregeld worden. Helaas heeft dit mijn hele middag in beslag genomen… Gelukkig hebben we wel gezellig met z’n drietjes tussen de middag kunnen eten, maar daarna ben ik snel weer naar zolder gegaan om verder te werken. Tussendoor werd de Smartmax van Feline ook nog opgehaald die we verkocht hadden via Marktplaats. De kleine meid mocht het geld in haar spaarpot stoppen!

Donderdag

was ik alweer vroeg naar mijn werk. Bas bracht Feline naar school in haar Giga-Groen outfit. Uiteraard kreeg ik hier foto’s van! Bas werkte thuis om de kast in ontvangst te nemen en alles te controleren. Helaas was niet de hele bestelling compleet en heb ik vanaf mijn werk gebeld met IKEA om een afspraak te maken voor de levering van de laatste spullen.
Die middag heb ik spullen opgehaald voor mijn werk voor ik naar huis ging. Ik werd in de auto gebeld door de huisarts. Feline is al een tijdje aan het kwakkelen en heeft weer/nog een blaasontsteking. We hebben een doorverwijzing gehad voor de kinderarts in het ziekenhuis. Maar omdat zij als baby behandeld werd in een ander ziekenhuis kregen we de vraag of we haar dossier wilde opvragen. En morgen mogen we weer een potje plas inleveren. Tuurlijk wilde ik dat! Alles om de zorg voor ons meisje makkelijker te maken! Na een belletje naar het andere ziekenhuis bleek ik van een koude kermis thuis te komen…

Het is blijkbaar niet zo simpel als ik had gehoopt. We moesten een formulier invullen en opsturen. Heb je dat wel eens moeten doen? Wat een gedoe! Op de site las ik al dat zij trachten de aanvraag binnen 4 weken te behandelen. Waarom duurt dit zo lang? Inloggen in het patiënten-portal werkt ook niet voor kinderen. Ook hier moet je een aanvraag voor indienen als ouder zijnde. Dit heb ik ook maar gelijk gedaan. Ik ging er van uit dat, wanneer je toestemming geeft bij behandeling voor inzage van andere zorgverleners, dat zij overal dan bij konden wanneer dit nodig is. Dit bleek dus niet zo te zijn…

De nieuwe kinderarts kon alleen wat aantekeningen terugvinden. Niet de uitslagen van onderzoeken of behandelplannen die wij gevolgd hadden. Zo ben ik de hele avond bezig geweest met het aanvragen van inzage/overdracht van het medisch dossier van onze dochter… Maar gelukkig was zij erg gelukkig met haar outfit voor de afsluiting van de Kinderboekenweek.

Giga-groen outfit!

Vrijdags

heb ik het potje naar de huisarts gebracht. Deze werd gelijk gecontroleerd en ik kon erop wachten. Omdat er nog steeds een bacterie in gevonden was, moest deze op kweek gezet worden in het ziekenhuis. Ik kreeg een goed verpakt pakketje mee en kon deze inleveren bij het lab van het ziekenhuis. Daarna ben ik gelijk doorgereden naar mijn werk. Ik ging een extra dag op de zaak werken. Ik was helemaal in de war en dacht dat dit de week was dat ik daar zou zijn op vrijdag. Ook was ik een beetje vergeten dat ik vakantie heb vanaf maandag. Dus kwam het stiekem wel goed uit dat ik op de zaak was, dan kon ik tenminste de laatste dingen afronden.

Die middag konden we gelijk de nieuwe portie antibiotica voor Feline ophalen. Dat heb ik gelijk opgehaald. We mogen weer een kuur van 10 dagen starten… Bas heeft na het eten het tv-meubel uit elkaar gehaald.

Zaterdag

zijn we begonnen met het opruimen van de spullen die voor de wand stonden waar de kast komt. Ook het grote hok waar Harry zijn kattenbak in staat is weg. Er komt namelijk in de grote nieuwe kast een andere kattenbak achter een deurtje. ’s Middags hadden we de verjaardag van mijn oma. Zij is 94 jaar oud geworden! Wat een leeftijd… Mijn ouders, zus, zwager en nichtje waren er ook. Die meiden kunnen zo heerlijk spelen samen! Zo fijn om te zien!!

We hadden voor oma een pakketje samengesteld waar ze een lekkere cake mee kan maken. Het schort en de overhandschoen heb ik zelf bedrukt. Toen we ’s avonds thuis kwamen hadden we eigenlijk allemaal wel genoeg gegeten. Feline wilde nog wel een broodje en is daarna lekker gaan slapen. Bas en ik hebben de laatste spullen nog opgeruimd en weggehaald zodat we de volgende ochtend gelijk konden beginnen.

cadeau oma

Zondag

hoefde we alleen nog een ladekastje naar de kamer van Feline te verplaatsen. Zij wilde deze naast haar bureau hebben. Toen konden we echt gaan beginnen aan de nieuwe kast! We begonnen met de twee hoge kasten. De eerste duurde het langst. Bij het tv-meubel en de kast ernaast bleken onderdelen beschadigd te zijn… Na een telefoontje aan IKEA klantenservice bleken deze onderdelen alleen in Delft op voorraad te zijn. We konden ervoor kiezen om de onderdelen te laten opsturen of om ze op te halen. We besloten dat ik naar Delft zou rijden om de 2 onderdelen te gaan ruilen.

Uurtje heen, mega drukke winkel, spullen omruilen en uurtje terug… De horror. Delft zou niet een winkel zijn waar ik ooit nog naar toe ga. Maar eenmaal thuis waren we toch erg blij dat we gekozen hadden om de onderdelen te ruilen. Zo konden we de kast wel afmaken! Dachten we. Want die avond bleek het laatste kastdeurtje wat we nog moesten monteren ook beschadigd… We hebben eten besteld en de rest van de kast af te maken. Helaas is de vloer bij ons in huis niet overal even goed gelegd. Hierdoor konden de hoge kasten niet op de gemakkelijke manier geplaatst worden. Dat oplossen is een klusje voor morgen. Want om dat op te lossen moeten we gaan boren in de tussenmuur en dat doe je niet om 21:00 uur ’s avonds. En dat deurtje? Die komt ook morgen wel…

nieuwe kast

Deze week is echt voorbij gevlogen! Er is veel gebeurd en gedaan en we hebben weer het één en ander om over na te denken. Komende week staat er ook weer veel op de planning, maar dat lees je volgende week.

Heb jij nog iets leuks gedaan? Hoe ga jij ook met drukke weken?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.