Ga naar de inhoud

Mijn week #4 | Halloween, slechte nachten en bami eten

Wat heb ik zoal gedaan afgelopen week? Deze week mocht Feline weer naar school en ik ging weer werken. Deze week heb ik me ook sinds hele lange tijd weer eens verslapen!!! Wat gebeurde er nog meer? Dat lees je hieronder!

Maandag

was Feline nog een dagje extra vrij. Helaas was haar juf ziek en kon dus niet komen werken. Omdat Bas deze maandag thuis was ben ik naar mijn werk gegaan om daar te werken. Omdat het deze week in het zuiden van het land herfstvakantie is, was ik alleen samen met een collega. Heerlijk rustig dus!

Dinsdag

heb ik Feline naar school gebracht op de fiets! Voor het eerst sinds hele lange tijd kon ik dat kleine stukje weer fietsen. ’s Middags heb ik het nog maar even niet gedaan, maar voor nu was het voldoende! En ’s middags moesten we een Halloween kostuum kopen voor Feline! Zij heeft namelijk een heus schoolfeest vrijdag. Ik ben haar na mijn werk op gaan halen met de auto en gelijk doorgereden naar het centrum. Er zijn daar twee winkels die zeker weten verkleedkleren verkopen. Mevrouw had een duidelijk beeld in haar hoofd hoe het moest worden, en ik wist dat we dat bij de Action niet zouden vinden… In de tweede winkel zijn we gelukkig geslaagd. Het meisje heeft een super leuke outfit gekocht!

Woensdag

heb ik toen Feline op school zat thuis gewerkt. We hebben samen een film kijken en zelf popcorn gemaakt. We hebben The Croods gekeken. Wat een ontzettend leuke film is dat! Feline ging daarna lekker buiten spelen.

Samen met Feline en Harry The Croods kijken op woensdagmiddag

Donderdag

heb ik me voor het eerst sinds hele lange tijd weer eens verslapen… Ik kon zo slecht slapen de avond ervoor… Uiteindelijk heb ik een uurtje of 3 geslapen… Maar wel dwars door mijn 2 wekkers heen. Ik wilde vroeg naar bed gaan, maar dat lukte niet. Feline had heel erg veel pijn. Waarschijnlijk een nare bijwerking van de antibiotica die ze heeft moeten gebruiken de afgelopen tijd… Het was zo heftig dat we zelfs de huisartsenpost gebeld hebben om advies te vragen. We bleken goed bezig te zijn en moeten zo door gaan.

Vrijdag

werkte ik gelukkig vanuit huis. Doordat ik al meerdere nachten erg kort of heel slecht geslapen had, kon ik wel een rustig dagje gebruiken! Ik heb Feline naar school gebracht en haar school bleek al helemaal in het Halloween thema te zijn! Super leuk om al die verbaasde kindjes te zien! Na school hebben Feline en ik even lekker kibbeling gehaald en samen met Bas opgegeten. Daarna ging onze meid zich omkleden en klaarmaken om naar haar allereerste echte schoolfeest te gaan! Uiteraard heb ik geholpen met het haar en de make-up. Wat een plaatje was het geworden! Precies zoals ze het wilde! We hebben haar samen weggebracht. Ik ben toen eten gaan maken en Bas heeft haar om 18:00 uur weer opgehaald.

Haar make-up zat overal en nergens, dus ik denk dat ze het leuk heeft gehad! 😉 We hebben heerlijk gevuld stokbrood gegeten, daarna is ze uitgebreid in bad gegaan en heb ik geprobeerd haar schoon te krijgen!

Zaterdag

hebben Bas en Feline boodschappen gehaald bij de Albert Heijn en de Lidl. Ik ben boven bezig geweest met de was. Toen ze thuis kwamen hebben we even een broodje gegeten en toen gingen zij samen naar ToyChamp in Zaandam. Dat is een nieuwe speelgoedwinkel hier in de buurt en Feline wilde graag LEGO kopen van haar gespaarde geld. We hebben heerlijk bami gegeten. Ik zal het recept binnenkort delen.

heerlijke Surinaamse bami

Zondag

was Feline erg vroeg wakker. De klok was een uur terug gegaan vanwege wintertijd, maar een uur langer slapen zit er niet in met een kind van 7 jaar… Nu was is al wakker, want ook ik kan niet langer slapen door alleen de klok te verzetten. Maar Feline kroop eerst lekker bij Bas in bed om tv te kijken. Daarna hebben we lekker rustig aan gedaan.

’s Middags heeft Feline namelijk een kinderfeestje van een vriendje van de zwemles. Ze vond het stiekem best spannend. Want zijn vrienden kent ze niet. Ik heb haar maar uitgelegd dat het geen probleem hoeft te zijn. Op zwemles kende ze ook niemand toen ze daar begon. En aan het eind kende ze er een hele hoop! Omdat zij al gegeten had toen ze terugkwam, hebben Bas en ik heerlijk samen kaasfondue gegeten. Wat is dat toch heerlijk!! Feline had haar kinderfeestje op de Bonte Belevenis. We waren er nog nooit geweest, maar volgens mij is het er erg leuk!

Zo. Dat was mijn week. Morgen mag ik weer werken. Dan ga ik weer eens een keertje naar de beurs om een stand op te leveren. Ik ken die mensen al een hele tijd, dus dat vind ik echt heel erg leuk! Ga jij nog leuke dingen doen komende week?

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.