Ga naar de inhoud

Mijn week #5 | Dagje beurs, afspraken en thuis uiteten

Wat heb ik zoal gedaan afgelopen week? Deze week ben ik weer eens naar een beurs geweest, ben ik naar 2 afspraken geweest voor mijn werk en gingen we thuis uit eten. Wat gebeurde er nog meer? Dat lees je hieronder!

Maandag

was ik weer vroeg op mijn werk. Ik mocht die middag naar een beurs in ’s Hertogenbosch om een stand op te leveren van een klant van ons. Deze mensen ken ik al erg lang, het was erg gezellig om hen weer even te zien. Omdat ik rond 15:00 uur klaar was ben ik daarna gelijk doorgegaan naar huis. Zo was ik lekker op tijd thuis!

Dinsdag

heb ik eerst Feline naar school gebracht. Daarna ben ik gelijk aan het werk gegaan. Om 13:30 uur had ik weer fysio. Doordat ik gisteren op de beurs veel gelopen had, deed mijn bekken weer lekker pijn. Ze heeft me weer een half uur flink lopen kneden om alles weer los te krijgen. Daarna mocht ik Feline al weer ophalen en hebben we bedacht wat we zaterdag gaan eten. We gaan namelijk thuis uit eten! 🙂

Woensdag

had ik aardig wat spierpijn door de fysio van de dag ervoor. Maar de beste remedie tegen spierpijn is bewegen! Ik ging Feline ophalen met de auto en toen zijn we gelijk door gereden naar de IKEA. We gingen een onderdeel halen voor het cadeautje voor mijn ouders die volgende week vrijdag 45 jaar getrouwd zijn! We gingen eerst natuurlijk lekker lunchen bij het restaurant. Want er moest nog wel gegeten worden!

Donderdag

had ik een erg lange dag. Ik was vroeg op mijn werk en had in de middag 2 afspraken voor een beurs. Bij de eerste afspraak kregen mijn werkgever en ik een heerlijke lunch! Wat een verwennerij was dat! Omdat we bij de 2e afspraak pas om 17:00 uur weggingen en het midden in Amsterdam is, duurde het best een tijd voor ik weer bij mijn auto was afgezet. Deze had ik namelijk bij de vorige afspraak laten staan, omdat je daar gratis kan parkeren en we dan niet met 2 auto’s het centrum van Amsterdam in hoefde. Toen ik eindelijk thuis was konden we lekker aan tafel. Ik had van de week een nieuw kussen besteld en die was binnen gekomen. Wat een shock kreeg ik toen ik het uitpakte! Het kussen was veel te plat!!! Maar gelukkig bleek dat na een uur het kussen al wat boller was geworden en kon ik erop slapen.

Vrijdag

werd ik wakker en merkte ik dat mijn nieuwe kussen stiekem toch een beetje te plat was. Omdat het een kussen is met traagschuim vlokken kan je deze bijvullen. Ik heb een zak extra vlokken besteld en als het goed is komt deze zaterdag binnen. Vandaag heb ik een erg drukke dag gehad. De laatste afspraak van gisteren ging over een beurs die eind november al draait. Er moet nog veel voor worden geregeld en de tijd dringt! Gelukkig kon ik redelijk op tijd naar huis want wat ben ik moe! Vanavond werd Picnic bezorgd en daarna ben ik lekker naar bed gegaan.

Zaterdag

werd ik wakker op mijn nieuwe kussen. Nog net iets te plat, maar het slaapt wel beter dan mijn oude kussens. Dus ik heb goede hoop dat ik met de vulling een super fijn kussen kan maken! Feline en ik zijn samen boodschappen gaan doen bij de Lidl en Albert Heijn. Bas ging klussen in de schuur. Ook hebben we de hapjes voorbereid die we vanavond gaan eten! We gaan allemaal verschillende gerechtjes maken. Feline gaat zelf een hapje maken van komkommer en paprika, we maken frikandelbroodjes , pittige gehakthapjes , krokante kip en knoflookbrood. We verwachten dat we best wat over zullen hebben, dus dat eten we morgen lekker op! Omdat het de eerste keer was dat ik met filodeeg aan de slag ging, zijn de pittige gehakthapjes een beetje mislukt. Ik dacht dat je die dingen dus wel even van tevoren kon maken en dan kon laten liggen tot we gingen eten. Little did I now… Alle deeg was aan elkaar gesmolten en ik heb maar een klein deel kunnen redden. Nou ja… Ze waren wel lekker en voor de volgende keer weet ik nu dus hoe het wel moet. Het was wel super gezellig! We hadden de tafel gedekt en Feline had wat versieringen gemaakt. Het was echt haar avond! Heerlijk om te zien!

Zondag

was Feline schooltje aan het spelen met een aantal van haar knuffels. Het was een heerlijk gezicht. Ze was aan het voorlezen en ze moesten haar naam schrijven 😉 Ook heb ik de gordijnen eindelijk ingekort van de woonkamer. Ik heb een wijde-pijpen-broek voor Feline gemaakt en hebben we de restjes van gister opgegeten. Verder hebben we een heerlijk rustig pyjama-dagje gehad.

schooltje spelen met haar knuffels

Het was een erg drukke week. Maar na een leuk weekend kan ik er weer tegenaan! Morgen ben ik weer op de zaak en dinsdag mag ik naar de tandarts… Ik heb er nu al geen zin in…

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.