Ga naar de inhoud
Home » Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen!

Bas, Feline en ik gaan niet verhuizen, maar met mijn werk gaan we verhuizen. En nu kan ik het dus vertellen! Eerst wilden we het nog niet naar buiten brengen tot alles helemaal geregeld was, maar nu we sinds 1 juni de sleutel in handen hebben is het toch wel echt officieel!

CHS gaat verhuizen!

Ons oude pand werd te klein (uiteraard een super goed teken) en toen kwam dit op ons pad. Na diverse bezichtigingen hebben we de knoop doorgehakt. Dit moest onze nieuwe plek worden!!! Het kantoor komt beneden, heeft airco en staat niet meer de hele dag in de zon. Ook zullen we in het nieuwe kantoor minder geluiden vanuit de werkplaats horen. We hebben genoeg parkeerplekken achter ons hek en aan de straat.

De werkplaats is vele malen groter dan dat we gewend zijn. Hierdoor kan iedereen met minder last van zijn collega’s rond zijn bank lopen tijdens het werk. Op de eerste verdieping hebben we een hele grote opslag weten te maken. Voor de decoratie hebben we in het nieuwe pand ook genoeg ruimte om een aparte ruimte voor te gebruiken.

We gaan maandag 17 juli 2023 officieel draaien met CHS Standbouw vanuit het nieuwe pand, maar ik zal er al vaker te vinden zijn. Dat is het voordeel van een laptop. 😉 Ik heb alleen internet nodig en laat dat nou al geregeld te zijn!

Liefs, Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.